® E-bay - тема 24

• 50 678
  • 856
  •   1
Отговори
# 675
  • у нас
Момичета и момчета,имам спешен въпрос

Как се вдига лимита в Пейпъл,става въпрос за голяма сума която трябва да се плати а не става.Всъщност колко е дневния лимит за плащане  Rolling Eyes  и има ли възможност той да се завиши?

Благодаря предварително,моля ви спешно е  Hug

За ПП не зная... Embarassed
Възможно е и да имаш дневен лимит от банката, заложен е в договора моят е 500 лв.. Предполагам може да се променя, обади се и попитай  Hug

ПейПал за България не позволява повече от 1500$ (може да са 2000$ вече)какъвто и лимит да имаш от банката-ще питам брат ми-той пазарува доста скъпи неща.Това е 100% проверено за 1500$-поне така беше до есента.
Ако говориш за такива суми де.Като си направих мой си акаунт с моя доларова карта лимита ми сега е 500USD.
Е как се плаща голямо возило тогава,което е доста над 2000 ?

# 676
Уф, днес ми тръгна много лошо деня и реших да се утеша с тези:
  Crazy

# 677
  • София
Посъветвайте ме,моля! Praynig Както бях писала, взех си едни обувки. Доставката им е 8 лири. Писах на продавачката да я питам , що аджъба е толкова, вижте какво ми е отговорила:

The postage and packing on these shoes is £8 as I pack very well and send by signed for special delivery, this can be lowered to around £4.50 if I post by another method.
Looking on the royalmail website these would have to be sent via parcelforce to arrive in bulgaria due to weight and size, I could send without the box which may reduce the cost but the quote online is £27 this is second class, unrecorded and will take 10 days. please advise.

ЕЕЕ,много мразя някой да се будалка с мен! Да не ми праща злато, че е толкова "special delivery" ?!!!  Един така искаще от Германия да ми праща 2 фланелки до България за 22 евро ( вече ви се бях оплакала, де!)

Та молбата ми е: кажете ми ,какво да и пиша на тази шматка, как да ми го прати, каква да е пратката? Мисля да го пратя по Емпресата! Т.е до англиски адрес!
Гледам другите продавачи са дали пратки 2, 3 най-много 4 паунда! Те как пращат?

Сори за многото въпроси EmbarassedМного е гадно да си начинаещ!
 Praynig

За обувки аз също съм плащала максимум 8 паунда - това е за signed for, иначе за нормален малък пакет е около 4,50 - точно както тя ти е писала.
Колетните пратки са доста по-скъпи, но мисля, че те са за над 2 кг.
Пиши и да ти ги прати като малък пакет, евентуално без кутията. Би трябвало да пристигнат за около 7-10 дни най-много и да струва 4,50 паунда Peace

# 678
Патеее
Home > Help > Membership & account > Protecting your account > Securing your account and reporting identity theft  Wink

# 679
  • Варна
hi,
would be so kind to give me tracking number,to track my order.
thank you in advance.
best regards
   Hug   Изпратих, надявам се на някакъв резултат сега.

# 680
Bubchen,мерси много! Само да уточня за  малка пратка :това правилно ли е да напиша - да ми го изпрати като Royal Mail 1st Class Recorded
 и ще е до английски адрес, така ли?

# 681
  • Пловдив
Момичета и момче,дайте линк на Live Help.Имам го на домашния компютър,но сега не съм в къщи,а ми трябва спешно. Praynig

https://cschatlb-na.corp.ebay.com/chat.asp?profile=15

Вярно доста мото-мацки се обадиха в темата.  Hug  Има и други, но още си мълчат  Laughing
Ще си позволя да изкажа полупрофесионално мнение, че специално за каски, ботуши и ръкавици е хубаво първо да се проверяват цените в България. Това е екипировка, която не би трябвало да се купува втора употреба, тъй като не се знае как и колко е ползвана, а и малко или много заема формата на тялото на ползващия я. За повечето модели каски среден клас смея да твърдя, че в България могат да се намерят на по-добри цени, отколкото ако се поръчат от чужбина  Peace
Но да не спамя темата, ако на някой му е интересно, на лични  Peace

# 682
Моля за ПОМОЩ!
Имам ескалиран диспут за недоставена стока от англ.ибей, продавачът е дал някакъв тракинг номер, който в Роял мейл ми дава че е невалиден, аз смятам, че е фалшив. Статусът ми е, че се чака моят отговор, но имам само  опция, да канселирам диспута. КЪДЕ ДА СИ НАПИША ОТГОВОРА. Пейпал ще ме чакат два дни и после ще приключат клайма.

# 683
  • София
Bubchen,мерси много! Само да уточня за  малка пратка :това правилно ли е да напиша - да ми го изпрати като Royal Mail 1st Class Recorded

Така ще е до английски адрес, препоръчано.

Иначе до България - да го изпрати с Royal Mail Airmail (Small Packets) - за обувки без кутия, добре пакетирани, би трябвало да е до 5 паунда

# 684
Патеее
Home > Help > Membership & account > Protecting your account > Securing your account and reporting identity theft  Wink
Heart Eyes

bugaboo  Hug

# 685
Да се похваля с придобивки от днес. ))

http://i.ebayimg.com/13/!BOWR5EQBmk~$(KGrHgoH-C4EjlLlyhrPBJuQN75fIw~~_1.JPG

и ето тази рокличка, на която доставката е повече, отколкото самата рокля. )
чисто нови са и двете неща
http://i6.ebayimg.com/04/i/001/38/59/9846_1.JPG

# 686
аз съм плащал над 2000 euro седмично, но не на един път
а по принцип с колите продавачите искат депозит и дават 2-3 дни да им го преведеш по банка
поне американските
не им е кеф да им вземат 2% на $10 000

# 687
  • София-Лагера
А някой да си е доказвал самоличността в Пей Пал? Tired

# 688
А някой да си е доказвал самоличността в Пей Пал? Tired
Грозното Пате

# 689

Така ще е до английски адрес, препоръчано.

Иначе до България - да го изпрати с Royal Mail Airmail (Small Packets) - за обувки без кутия, добре пакетирани, би трябвало да е до 5 паунда

Мерси пак!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт