ОКТОМВРИЙЧЕ весело се смее, пюренце хапва и пълнее

• 11 395
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
Каран, мерси. Дали има значение за месеците? Искам да му добавя нещо към зеленчуковото пюре, току виж го наситило. Party
На нас ни казаха задължително да почнем жълтъка, защото още му е много широка фонтанелата. затова питах колко да давам

# 301
Момичета искам да Ви питам нещо. Преди някъде месец захраних Калоянко със зеленчуково пюре, бях стигнала до 1 от малките пюренца на Hipp + малко АМ, но се разболя от остър бронхит преди 15 дни и спрях да му давам пюренца, защото и без това не искаше да се храни. Та въпросът ми е сега наново ли трябва да започвам с по лъжичка две или по смело примерно за 3-4 дни да въведа цяло пюре? Или направо да го мятам на Свинско с кис. зеле  hahaha hahaha hahaha

Мисля, че не е нужно да го захранваш отново, стига да има апетит може си хапва по цяло бурканче  Peace
Подкрепям, но ако нещо се съмняваш можеш свинско със зелце да дадеш и малко винце ходи на това също Laughing Майтапя се Party Съжалявам за детенцето и бронхита, как успя да се подреди бебчо така? Милото дано вече всичко да е минало и да няма вече такива неща  bouquet

# 302
Ани мъжо вкарва утре колата "в гаража", защото от понеделник е на очни и да я огледа хубаво, да не би да има нек'ви проблеми Simple Smile Че всеки ден ще взима Сф-Ботевград-Сф, а някои от дните е след лекции и на работа, та няма да има време да й се занимава тогава, а Витиня си е Витиня, и то в това ник'во време, се притеснява....
вече е по-отговорен откакто е татко  Heart Eyes
Та таз цялата ненужна инфо беше, за да кажа, че няма как да се придвижим до Заимов  Hug
Другия път може Simple Smile

# 303
Много ми е приятно с вас, но ще ви кажа лека нощ, че слънчицето ми ей сега ще се събуди. Heart Eyes

# 304
 newsm59 Хеленка бъди най обичаната жена  bouquet   bouquet   bouquet

# 305
Добре дошла на мама Дени и бебе Александра Simple Smile  Hug  bouquet
Сподели малко повече за вас Simple Smile
Май Александра ще се окаже най-предпочитаното момичешко име в нашата отчетна Simple Smile

Ами аз съм на 24г., родена съм на 29.05.1984. Александра е на 5м родена е на 09.10.2008.
Досега сме се хранили само с кърма и АМ Simple Smile Започваме захранването с пюренца  Grinning

# 306
Кой ще пусне новата тема?
Дени добре дошла  bouquet

# 307
Благодаря на всички за гостоприемството!

# 308
Хеленка  Hug

Да ти е честит денят
във който твоят път
започна преди... двадесет и пет
и оттогава все напред
напред и все нагоре да вървиш
от щастие и радости да се крепиш
да бъдеш здрава, силна с хората до теб
обичана, благословена със късмет
останалото ти сама си пожелай,
а аз ще му прибавя само най-най-най!

Сколасах да се впиша - 2 минути преди 00 ч и на последна страница  Mr. Green

# 309
Момичета, заповядайте в новата темичка. Бързах да я пусна преди да ни заключат, после ще я пооправям!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт