Бял списък за гр. Пловдив

• 2 861 874
  • 13 817
  •   6
Отговори
# 2 160
Христодулова е ужасно груба и арогантна жена. А за безхаберието й нямам думи...
 mi6encata По мои наблюдения, мъжете гинеколози са доста по-внимателни от жените. Успех в избора на лекар!   bouquet

# 2 161
  • Пловдив
Да за д-р Леви говоря. Мила е, но не може да ти помогне! На мен лично с нищо не ми помогна само дето ми навреди Sad И когато взимаше секрета за изследване веднага по тампона имаше кръв, а нейната реакция беше "Има малко кръв, ама то е нормално" Ее кое му е нормалното ?!?? Се пак и преди съм ходила на прегледи и никога не ми се е случвало такова нещо, що за професионалист ще бъде толкова груб при поставянето на нещо метално в теб, че да прокървиш??! 
Да бе,нормално,как не! Аман от некадърни и нагли доктори! Twisted Evil

# 2 162
Момичета, за това са тези теми тук - всеки да сподели мнение и опит, а този който търси накрая сам избира къде да отиде.
Аз съм с добри впечатления от Христодулова, това не означава че е идеална и в никакъв случай не искам да натрапвам мнение.

# 2 163
Дами,моля препоръчайте ми специалист УНГ-наистина специалист-става дума за мъжа ми беше на преглед и са го наплашили,че трябва оперативна намеса за т.нар -изкривена преграда в носа-но искаме и др мнение.
Благодаря предварително  bouquet  bouquet

Препоръчвам ти д-р Бойко Димов.

# 2 164
Здравейте, ако може и аз да се включа в темата, другата седмица  ми предстои пътуване до Пловдив с цел вадене на сливици ( през 3-4 месеца правя абсцес отляво ), още не съм решила при кой точно да се оперирам и в коя болница, за сега само събирам информация, ако сте имали подобен проблем като моя, бих искала да знам къде и от кой доктор сте останали доволни !!! Предварително Ви благодаря !!!

# 2 165
desy1986, аз мога да препоръчам в "Каспела" д-р Илиан Дойков и д-р Лили Милинич.   Peace

# 2 166
Каспела, доц. Дойков и д-р Лилия  Милинич -много са добри!!!

# 2 167
  • Пловдив
Здравейте, интересувам се от добър педиатър в Тракия по възможност. Моля, който има опит да помогне и да ме насочи. Искам да е на принципа на прибягване към антибиотици и лекарства в краен случай, да си вдига телефона и общо взето да зная, че мога да разчитам на доктора.
От белия списък гледах д-р Анелия Балабанова, която май приема в МЦ Кузма и Дамян в Тракия. Ако някой може да сподели лични впечатления ще съм благодарна.

# 2 168
  • Пловдив
Здравейте!
Много ми допада всичко написано от Dokk,най-накрая чета мнение на човек,което съвпада изцяло с моето.
Искам да изкажа благодарността си към д-р Данаил Митковски и да споделя,че благодарение на него,детето ми живее втори живот.Ако нямах късмета да попадна на него,незнам какво щеше да бъде в момента.Аман от "кадърни"лекарчета.....Какво ли не преживяхме,каква ли диагноза не ни дадоха....
И щом един човек може да направи пълни  иизчерпателни изследвания за 20 мин.,значи можело....
Съжалявам всички,които изказват някакви косвени мненийца.Съжалявам и тези,които чули-недочули се обаждат и смеят да пишат.Някъде прочетох негативни мнения за д-р Митковски.Някакви селски девойчици коментират.......Кой знае дали изобщо са го посещавали или някоя леля от съседния вход им е подхвърлила нещо иииииии айдеееее-коментарчета!Жалки сте просто!

# 2 169
Здравейте!
Много ми допада всичко написано от Dokk,най-накрая чета мнение на човек,което съвпада изцяло с моето.
Искам да изкажа благодарността си към д-р Данаил Митковски и да споделя,че благодарение на него,детето ми живее втори живот.Ако нямах късмета да попадна на него,незнам какво щеше да бъде в момента.Аман от "кадърни"лекарчета.....Какво ли не преживяхме,каква ли диагноза не ни дадоха....
И щом един човек може да направи пълни  иизчерпателни изследвания за 20 мин.,значи можело....
Съжалявам всички,които изказват някакви косвени мненийца.Съжалявам и тези,които чули-недочули се обаждат и смеят да пишат.Някъде прочетох негативни мнения за д-р Митковски.Някакви селски девойчици коментират.......Кой знае дали изобщо са го посещавали или някоя леля от съседния вход им е подхвърлила нещо иииииии айдеееее-коментарчета!Жалки сте просто!

И не може ли да има различни мнения?! Thinking
Вие сте доволна,ок,обаче нещо изказването в последната част звучии катоо...
Нищо лично към вас и доктора но е добре да се изразявате по-културно някакси.

Последна редакция: ср, 04 яну 2012, 20:40 от ббб

# 2 170
Всеки си е с мнението.
Аз съм много доволна от д-р Митковски,той оперира детето ми.
Но за доц.Дойков не искам и да чувам.
Преди 4-5 години ходих при него,не видя очевиден проблем,беше толкова груб и подигравателен......Въобще ужасен човек и некадърен лекар.

# 2 171
# 2 172
  • Пловдив
Тоест?

# 2 173
  • Пловдив
666,
Разбира се ,че може да има различни мнения!!!!
Изказването ми е доста финно, в сравнение с това,което мога да кажа!
Омръзнало ми е от майки-деградатки/съжалявам за израза,но е така/,които се чудят кой да оплюят по напред.Не им ли стига това,че трябва да се занимават с детето си,ами и си търсят допълнителен материал....
Смятам,че всеки има право да пише това,което мисли!

# 2 174
Здравейте!
И щом един човек може да направи пълни  иизчерпателни изследвания за 20 мин.,значи можело....

Айде, по-полека с квалификациите!!! Значи трябва да се кланяме на мнения, които съвпадат с твоето/като например за Митовски/ и в следващия момент някои ти стават "жалки"?!  Нещо....  newsm78
В тази тема обикновено се коментират лекари от които сме доволни и който търси съдействие, знае , че тук може да получи адекватна информация. 
Ти кое по-точно предложи, че не ми стана ясно?  Колко е добър Митовски, или колко са жалките "патки"?
Има други теми отдушник на душевното ти състояние! Пробвай там или просто не обиждай, тези с които не споделяш мнението си.

....
Но за доц.Дойков не искам и да чувам.
Преди 4-5 години ходих при него,не видя очевиден проблем,беше толкова груб и подигравателен......Въобще ужасен човек и некадърен лекар.

=Елена Ди, не знам дали си объркала доц. Дойков, като си го видяла като "груб и подигравателен", но темата със сигурност! Stop

Абе, момичета, не четете ли къде публикувате?  Има тема "Черен списък...."-  като толкова ви се пише.... и "плюе".... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт