Бял списък за гр. Пловдив

• 2 814 804
  • 13 618
  •   8
Отговори
# 5 475
Здравейте
трябва ми детски кардиолог за сина ми на 9г
Вчера бяхме при хематолог по друг повод и той изказа съмнения за пролапс на клапата, само от преглед със слушалки, което много ме изненада
досега никой друг не ни е казвал за това-освен ако не е придобит този пролапс
даде ми направление, записах час при д-р гутман в хипоталамус
някой ходил ли е при нея ,дали да и се доверя
четох добри отзиви за димитров и чочкова
чочкова е само частно-може да отидем и при нея за второ мнение
а с димитров не мога да се свържа

Последна редакция: вт, 22 ное 2016, 09:52 от The Invisible

# 5 476
The Invisible д-р Гутман е много добър специалист  Peace

=-=-=-=-= за срастванията ще ти пиша на лични името на хирург, изключителен професионалист и човек  Peace

# 5 477
The Invisible д-р Гутман е много добър специалист  Peace

=-=-=-=-= за срастванията ще ти пиша на лични името на хирург, изключителен професионалист и човек  Peace
благодаря mama irina
дали в хитопаламус преглежда с ехограф  newsm78

# 5 478
  • София
Като дете съм ходила при д-р Гутман , помня я и до ден днешен, страхотен човек и лекар!

# 5 479
Да, преглежда  Peace.  в каб. срещу нейния/в Хипоталамус /. Аз водих сина ми по-скоро с ортопедичен проблем при нея. Преглежда много обстойно и взима присърце проблемите  Peace

# 5 480
При д-р Чочкова водих голямата ми дъщеря преди години, тогава все още работеше по здравна каса. Сега обаче е само на частно. Много добър специалист и прекрасен човек.

# 5 481
Здравейте. Може ли информация и мнения за Николай Попов детски психиатър? Трябва ми за сина ми,който е на 4 но говори на бебешки.

# 5 482
Здравейте. Може ли информация и мнения за Николай Попов детски психиатър? Трябва ми за сина ми,който е на 4 но говори на бебешки.

Не е ли по-добре да потърсите логопед?

# 5 483

Не е ли по-добре да потърсите логопед?

Посъветваха ни да направим консултация с психиатър ,а в Габрово нямаме добри доктори. Водих го на двама логопеда. Едната ми каза че детето ми е глупаво защото не може да нарежда пъзели и е неорганизиран. Другата ми вика че без изследвания не може да работи с детето. Сега разчитам на градината. Надявам се този психиатър да ни помогне и да ни ориентира върху какво да работим

# 5 484
  • Карлово/ Пловдив
Най-добрите детски психиатри са в София и Варна, дори в София има специализирана клиника. Може да отидете направо там.

# 5 485
За ехография на жлъчка кой лекар ще ми препоръчате?

# 5 486
  • Euskal Herria
Аз съм ходила при д-р Дафина Ганева.

# 5 487
Аз съм ходила при д-р Дафина Ганева.
Работи ли със ЗК и ако може  някакви координати?

# 5 488
  • Euskal Herria
Преди беше в ДКЦ І - Понеделник пазара, работеше със Здравна каса. Сега скоро не съм ходила, но предполагам, че все още е там.
http://www.credoweb.bg/d-r-dafina-ganeva-profile-612.html?act_tab=workplaces

# 5 489
  • Близко съм
Здравейте, знам,че въпросът ми не е много за тук, но искам да попитам утре имам час в частния кабинет на Боян Костов намирал се на бул. Марица 57 до хотела ли се намира, някой който го е посещавал

Общи условия

Активация на акаунт