Бял списък за гр. Пловдив

• 2 775 563
  • 13 407
  •   2
Отговори
# 7 110
Онкогинеколог д-р Ангел Ангелов

# 7 111
  • Пловдив
В никакъв случай не препоръчвам Христамя.

# 7 112
Д-р Христамян е добър диагностик, но ако е нераждала жена й трябва лекар с модерен подход.
Д-р Ямаков също е внимателен, прави модерни хистероскопии, май и лапаро прави.
Ако жената не е раждала и се налага някаква инвазивна процедура,бих посъветвала да се насочва към София, за щадящ подход.

# 7 113
И то добър. Благодарение на него съм жива и здрава. И е рядко човечен.

# 7 114
И то добър. Благодарение на него съм жива и здрава. И е рядко човечен.
Определено е много човечен. Май месец ме диагностицираха с РМШ. Юни се оперипах в София, там само ме подмятаха, преди седмица отидох при него е няма такова отношение уникално. Прочете всичко, прегледа ме даде ми препоръки. Просто съжалявам че не го срещнах по рано.

# 7 115
В онкологията също е важна апаратурата.
Имам приятелка, която не е раждала и за една малка миома един мил доктор в Пловдив и направи отворена коремна операция, вътрешно бях много възмутена, как на нераждала жена такъв касапски подход. Бррр. Пък бил той - докторът много мил.

# 7 116
Брей, много се е променил Ангелов? Thinking
Преди почти 20 години хич не бше такъв мил, даже доста просташки се държеше като лекар в клиниката на Весела. Идваше видимо почерпен за нощна смяна. ooooh!

# 7 117
Здравейте момичета, вчера си взех диска от скенера които ми правиха в Пловдив,но ми трябва второ мнение.
Знаете ли някъде в Хасково където мога да го занеса и да го разчетат повторно.
Нямам възможност да пътувам близките месеци и затова питам за Хасково.Благодаря предварително.🍀

# 7 118
Брей, много се е променил Ангелов? Thinking
Преди почти 20 години хич не бше такъв мил, даже доста просташки се държеше като лекар в клиниката на Весела. Идваше видимо почерпен за нощна смяна. ooooh!
Сигурна ли си, че говориш за същия доктор, защото този за когото аз писах, че е  мил- по това време е работил в Разград. В Пловдив е дошъл доста по-късно.
А, за коремните операции- ами и мен ме спаси с няколко коремни, въпреки че е доста добър и с лапароскопската апартура(можеше да ме накара да си платя лапароскопията и после пак да ме среже, ама не го направи......честно и разбираемо ми обясни, че при толкова сраствания- няма смисъл........а,да и като ме отвори първия път, освен всичко друго ми оправи поразиите, дето един друг виден доктор беше оставил). Но, той затова е учил и специализирал......за да преценява кое е най- добрият вариант.

# 7 119
момичета, наистина ми е спешно ... никой ли няма опит с ендокриноложките? ако може да ми препоръчате някой друг тогава ...
Здравейте! Търся мнения за д-р Лидия Цветкова и д-р Елена Виденова.

# 7 120
Ангел Ангелов, АГ, не вярвам да са няколко.
Най-напред беше в поликлиниката в Тракия, после на Весела.
Бях за задържане там и нямам добри спомени за него.

# 7 121
момичета, наистина ми е спешно ... никой ли няма опит с ендокриноложките? ако може да ми препоръчате някой друг тогава ...
Здравейте! Търся мнения за д-р Лидия Цветкова и д-р Елена Виденова.

Мечкаров.

# 7 122
Може ли мнения и координати на д-р Пенев, ревматолог? Благодаря!

# 7 123
Моля не се обръщайте към  Д-р Златка Димитрова - кардиолог в ДКЦ "Св.Георги" Пловдив за консултации и лечение!! Отидох с направление и оплаквания, че вдигам кръвно, имам сърцебиене, задух.  След като ми измери кръвното /което при нея се оказа нормално/ ме посъветва да си сменя апарата, който ползвам в къщи. Изписа ми конкор. С две думи да пия по половин таблетка вечер или по една или половин сутрин, половин вечер... нямам думи. Отпрати ме при джипито да ми направи кръвни изследвания, захар, холистерол. Отидох уж за вторичен преглед след 20-на дни. Същото: апарата в къщи бил неточен, да внимавам колко солено ям и разни такива. Попитах други изследвания не се ли правят? На моята възраст - 52 г и щом имам оплаквания. Отговорът беше Не - щом кръвното ми е нормално да си ходя. С две думи: НЕ се доверявайте на този СПЕЦИАЛИСТ. Това отношение е меко казано несериозно !!

# 7 124
Някой да препоръча добър детски хомеопат или бахов терапевт?

veni_sm, тази тема е бял списък, а не черен.

Общи условия

Активация на акаунт