Бял списък за гр. Пловдив

• 2 787 103
  • 13 474
  •   8
Отговори
# 7 575
  • Пловдив
mystic woman  bouquet

# 7 576
Лещата на баба ми струва 850 лв. За престой в Медлайн не е плащала. Проблема при нея бил, че тъй като е чакала твърде дълго операцията не е била успешна. Това е мнение на лекарката. Продължава да ходи всеки ден на промивки и инджекции, но светлина в тунела няма. Ще пробваме при тази Минева.

# 7 577
Здравейте,имам питане за Д-р Георги Тотев акушер - гинеколог ,преглеждаше в Хипотоламус МЦ.Имам спомен за инфо от нета ,   че МЦ е фалирал . Някой знае ли къде преглежда доктора сега?

Кабинета е във вътрешния двор на Оазиса зад Йегерхов.Ако искате на лични да ви пратя телефон в кабинета или личния му телефон.

# 7 578
  • Пловдив
Здравейте,имам питане за Д-р Георги Тотев акушер - гинеколог ,преглеждаше в Хипотоламус МЦ.Имам спомен за инфо от нета ,   че МЦ е фалирал . Някой знае ли къде преглежда доктора сега?

Кабинета е във вътрешния двор на Оазиса зад Йегерхов.Ако искате на лични да ви пратя телефон в кабинета или личния му телефон.

Благодаря!Това ми е достатъчно ,телефонът го намерих:)

# 7 579
Здравейте препоръчайте ми добър уролог или нефролог който дами даде компетентно мнение от 6 месеца съм по лекари и нямам правилна диагноза 😕

# 7 580
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте препоръчайте ми добър уролог или нефролог който дами даде компетентно мнение от 6 месеца съм по лекари и нямам правилна диагноза 😕
Нефролог д-р Димитър Николов - Вътрешни болести и нефрология - Умбал " Св. Георги " Пловдив - началник отделение по нефрология и МЦ " Хипократ - Н "
Уролог д-р Петър Антонов - Умбал " Св. Георги " Пловдив - Клиника по урология и Дкц " Св. Георги " Пловдив.

# 7 581
  • Карлово/ Пловдив
Много ви моля отговорете ми др Владимир Ставрев ортопед Пловдив преглежда ли в кабинет на Пещерско шосе хирургиите не намирам никаква информация на посочения телефон никой не отговаря Спешно е.

Проф. Владимир Ставрев - началник на клиниката по ортопедия при Умбал " Св. Георги " - Категорично Не!!!
Варианти:
Д-р Стефан Димов - Клиника по ортопедия на Умбал " Св. Георги " Пловдив и Мц " Димед Тракия "
Д-р Георги Кръстев - Клиника по ортопедия на Умбал " Каспела " и Частен Кабинет.

# 7 582
  • Карлово/ Пловдив
Моля, препоръчайте ми добър очен лекар или клиника в Пловдив, без Теодосиева.
Д-р Стоянова - очна клиника Умбал " Св. Георги " и Луксор
Д-р Маринов - очна клиника Умбал " Св. Георги " и Фи Хелт
Д-р Герджиков - Очна клиника Умбал " Св. Георги " и Частен кабинет.
Д-р Лесинска

# 7 583
  • Карлово/ Пловдив
Момичета,знае ли някой дали в ДКЦ1има аг комисия и колко струва.Преди това ходех в Хипоталамус но нали фалира и сега се чудя къде.
Хипократ - Н има такава комисия, ако не се лъжа.

# 7 584
Има ЛКК в Хипократ, след фалута на Хипоталамус от там взех болничен.

# 7 585
Извинявам се,някой да има тел.на д-р Елена Леви,може и на лични.Благодаря предварително

# 7 586
  • Euskal Herria
Заповядай!
http://drelenalevi.com/

# 7 587
[video][/video]
[quote author=Roza111 link=topic=379850.msg38693230#msg38693230 date=1557 Благодаря трябва ли да запазвам час?

Много ви моля отговорете ми др Владимир Ставрев ортопед Пловдив преглежда ли в кабинет на Пещерско шосе хирургиите не намирам никаква информация на посочения телефон никой не отговаря Спешно е.

Проф. Владимир Ставрев - началник на клиниката по ортопедия при Умбал " Св. Георги " - Категорично Не!!!
Варианти:
Д-р Стефан Димов - Клиника по ортопедия на Умбал " Св. Георги " Пловдив и Мц " Димед Тракия "
Д-р Георги Кръстев - Клиника по ортопедия на Умбал " Каспела " и Частен Кабинет.

[/quote]

# 7 588
Моля за мнение за д-р Боянов /гастроентеролог/, работи в Пълмед?

# 7 589
  • Пловдив
За д-р Ива Куманова - ендокринолог от Пълмед имате ли мнения.Приятелка ми е препоръча,прегледа бил около 1 час, разпитвала много,за начина на живот и на база отговори назначавала лечение и изследвания.Също и с ехограф преглеждала.Знаете ли също, колко е прегледа без здравна каса?
Аз съм много доволна от нея. Вече я препоръчах на 2 приятели и те са очаровани от нея. Обяснява всичко което я попиташ. За цена на прегледа без ЗК не мога да кажа, понеже винаги си нося направление, но предполагам, че ще е 40лв.
Имате ли информация за ехография на щитовидната жлеза дали е по здравна каса?

Общи условия

Активация на акаунт