Бял списък за гр. Пловдив

• 2 861 948
  • 13 819
  •   4
Отговори
# 13 815
Д-р Гръкланов вече не работи в кабинет, само амбулаторно...При него може да се стигне като пациент с вече установен проблем и насочен за хоспитализация. Занимава се основно с онкохематологични състояния.
За д-р Спасов мисля, че важеше същото, поне тогава - обясниха ми, че хематолозите отдавна не идват и надали вече ще поддържат там кабинет.
Д-р Боян Семов е добър избор. Ако има нещо по-сериозно, той насочва към друг колега във ВМИ. Харесва ми това, че отделя доста време да се запознае със случая, ако носите изследвания - доста време ги разглежда.
Проф.Горанов - като изключим разсеяността му (забравя много и всеки следващ преглед започва сякаш отначало), е страхотен хематолог, с много опит и компетенция.
За съжаление, добрите хематолози в Пловдив са във ВМИ, не в кабинети...
Съветвам при по-сериозни състояния да се ходи до Хематологията в София.

# 13 816
  • София
А може ли да препоръчате някой от там за тежка анемия? Аз честно казано в София не си намерих читав хематолог...
Ама не само да ходя на вливки за по 200лв ами и нали да потърси проблема. Общото яж повече месо или имаш тежък цикъл са ми ясни като приказки вече Simple Smile

# 13 817
Аз съм посещавала д-р Семов. Не беше за някакъв мега сериозен проблем, но все пак бих казала, че обърна нужното внимание. Пусна ми допълнителни изследвания и на тяхна база назначи терапия. Предложи ми терапия без кортизон, но тъй като трябваше бързо да се коригират показателите (ниски тромбоцити по време на бременност) в крайна сметка изписа.

# 13 818
А може ли да препоръчате някой от там за тежка анемия? Аз честно казано в София не си намерих читав хематолог...
Имам приятелка с този проблем, от София е.
От години посещава д-р Тихомир Живков, в супердок може да се запази час.
Purple Heart

# 13 819
  • София
Много благодаря! Надявам се да се справи с проблема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт