Клуб "Парфюмен ценител"-6

• 21 944
  • 372
  •   1
Отговори
# 300
Някой наскоро питаше за фрезии,диви теменужки...
И двете могат да се открият в едноименния парфюм на Майкъл Корс.
Подуших го и много ми хареса-цветя,цветя,цветя...фрезии,теменужки,бял крем,лилии,калии и всякакви други бели...
Много приятен,женствен,покорителен,съблазнителен...дори за мен,а аз не харесвам много цветни парфюми но този ми допадна и бих го купила.Плътен е,силен и траен...
Заинтересуваха ме парфюмите на Майкъл Корс и искам да пробвам и други.Островът съм пробвала,но не ми допадна,отписах го в графа "компотест".

Познавате ли други негови?! Я раздуйте Laughing

# 301
Мими, за кой МК говориш? Michael, Michael Kors или последният Very Pretty? този човек явно много обича името си  Grinning

# 302
Мими, за кой МК говориш? Michael, Michael Kors или последният Very Pretty? този човек явно много обича името си  Grinning

Втория,сигурна съм че беше Майкъл Корс но така като гледам двете шишета си пориличат много и по състав не се различават особенно...ако ги подуша един до друг ще знам Thinking

# 303
Здраси Асса  Grinning Наминавай по-често!

Вчера звънна пощальонката да ми каже, че имам пакетче в Централна Поща. Не си го взех веднага, помислих, че са едни хартиени кошнички за мъфини, които бях поръчала и им беше ред.

Няма да ви кажа, как зяпнах като отворих пакета! Оказа се, че е О Премиер! От вчера ме чакал в Пощата, а аз се мотах до днес следобед!!!
Сега ще оставя един прекрасен фийдбек на продавача, защото би всички рекорди за бърз шипинг от Англия - от понеделник до сряда.  Grinning

СУпер! Пак честито! Със здраве!  Hug

Аз днес си взех от пощата Палома Пикасо.  Grinning
Пред мен имаше 4 души, всеки с проблеми. Направо полудях от нетърпение.  Sick

# 304
Моля Ви,кажете ми от къде да си взема този парфюм?

# 305
# 306
Да сте срещали тези:

# 307
Пак благодаря, СтикиGrinning Специално в чест на Петицата влизам да си мия косата (макар, че не й е ден) - да я усетя на 100%, без да ми се месят други аромати. Май ще трябва и якето да си пера, че то е една ходеща парфюмерия  Laughing
А ето, че и слънце изпече във Варна  Grinning

Честито за Паломата! Аз само в студ съм я тествала, в по-топло време как се държи?

Бри, как се казват? Мирисала съм едни аромати с много красиви котета, нарисувани по кутиите, ама май не изглеждаха така?

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 08:09 от eta

# 308
Добро утро!  Coffee Бях чела някъде, че вкусът на натуралния шоколад най-добре подчертава вкуса на еспресото - добре приготвено, разбира се. Пия сега и още повече ми липва Прада, не я взех тази седмица, че тежък флакон. а цяла седмица ми се носи, особено като чета тук... Мислех си за сезоните - и пускането на нови парфюми, едва ли е грешен подход, просто пазарите, които са в обратните сезони, явно са по-мащабни или пък имат по-предсказуем отклик на нови аромати  newsm78 Освен това ако парфюмът си е добър, няма начин да не привлече внимание, не е като с Оскарите  Whistling

# 309
днес съм с Руж на Ейвън - вече имам голям флакон и съм мнооого доволна!  Party

пп не вярвах, че ще се върна към марки, които използвах 'едно време'  hahaha

# 310
Все се каня да споделя за парфюмите на Булгари - струват ми се леко незаслужено подценявани или упреквани. Малко от тях познавам, но тези, които харесвам, нося с удоволствие и без сериозни оплаквания откъм трайност. Белият чай винаги печели възхита у околните, двойката Екстрем със зелен чай стои много добре, макар мъжкият да е с повече характер. Омния ме учуди много - не обичам канела, но я нося добре Grinning  Не друго, но Черният жасмин е с мен тези дни и се държи много добре в силен вятър...

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 09:38 от Aimante

# 311
  • София
Паломата се държи супер в по-топло време!  Аз се влюбих в нея, докато работех в Нигерия- влажен и горещ климат, от там си купих една миниатюрка и вечерно време беше някаква прелест  Flutter

# 312
И аз мисля, че булгари са доста подценявани.
Обожавам BLV и BLV notte. Пудрено-кремести аромати, много трайни. Първият се развива много интересно и изненадващо за мен. Започва цитрусово и свежо и завършва топъл и гушлив. Никога не съм го имала, но го искам.

Чайовете и Омниите при мен са много нетрайни. Не ме и впечатляват особено, не ги запомням. Изключение прави само Червеният чай, който е страхотен, много различен от всичко друго, което съм тествала, но...пак изчезва бързо.  Sad

Черният жасмин не го познавам.

Като цяло мисля, че Булгари си имат своите заслужаващи уважение представители. А, забравих, класическото Булгари pour femme също е много трайно и с характер. Цветен, топъл аромат.

# 313
Добро утро и от мен, момичета!  Hug

Честито на всички за новите парфюмчета, другата седмичка и аз ще си поръчам Subtil   Laughing
По повод на Булгари, дано не стане сега война м/у привърженичките на марката и тези, които не я харесват много...Но мен пусто нищо на Булгари не ме впечатлява! Rolling Eyes BLV ми е нагарчащ, въпреки сладостта си, има нещо остро, което не мога да понеса. BLV Notte, въпреки че съм го носила, не можах да го заобичам. Жасмина също не ми допадна. Омниите са ми блудкави с изключение на първата ( червена или кафява - нз точно как се води ). Нея бих я носила, ако ми я подарят! Mr. Green Има и още парфюми на марката, които не ми се нравят,ама да не ги изреждам, че и спомените ми не са ъпдейтнати и може и сама да се подведа. С една дума - не са лошо аромати, ако бяха значително по-евтини.  Peace

# 314
Определено Палома-та не е моя парфюм.
Сутринта го пръснах към 9ч и го чакам да се развие.
Харесвам плътни,силни аромати,но този ми е остър, строг/малко мъжки Embarassed/
В неделя ще пробвам Хабанита-та-благодарение на Бубанка  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт