Една ЮЛСКА душичка,ще има братче или сестричка!(тема 83)

• 16 352
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
Явно ти иде отвътре, аз все още не мога да кажа, че се справям. Знам как трябва да изглежда, но от ръцете ми не излиза така, както е в главата ми.
И аз не твърдя, че се справям (то като погледнеш във фотографската какво правят е много трудно да твърдиш такова нещо), но смятам, че имам някакъв напредък.
Разгледах снимките, много сте хубави двете с Анна Grinning Аз днес стоях пред огледалото, гушкам Лили и се чудя в каква поза можем да се снимаме двете. Но само като погледна...то това бледоликото ще ми стои като подарено, толкова да не прилича на мен. Но ще пробвам като се наканя пък да видим.

# 286
Нинче, влизам да ти кажа да не подценяваш възпалението на ушите. С баткото имам проблем от 2-годишен. В случая трябва да слушаш УНГ, а не педиатъра. Нелекуването на възпаленията на ушите може да има сериозни последствия. Може и категорично да звуча, но изборът е твой.

# 287
  • Sofia
Аелиа, искам да отбивам вече. Тъкмо може и без проблем да се отбие като спре да му пуска. Wink
Цял живот съм била 46 кила и то с много плюскане. Метаболизма ми е такъв и затова си мислех, че като родя без проблем пак ще стана 46, щото такъв ми е организма (веднъж бях качила 4кг от противозачатъчни и без да спазвам каквото и да е изчезнаха още първия месец, след като спрях хапчетата). Обаче не, сега не става. Плюскам си, но яденето никога не е било определящо при мен. Що така сега да му се невиди? Confused
А пък и нито една дреха отпреди не ми става! Целия зимен гардероб смених, за летния ще се заинатя, ще влезна в тия дрехи да им се невиди Naughty

# 288
# 289

Общи условия

Активация на акаунт