Отговори
# 180
  • Бургас
Дани много кофти Hug
но ще се оправите няма как.
Една камара бебоци вече минаха през тоя тъп бронхит Crossing Arms
Ужасно е.
Ние май на косъм се разминахме с АБ.

# 181
Дани, лошо, че така се е оказало; четох, че най-често се случва зимата и ранната пролет-ето че се оказа вярно  Confused Бързо да оздравявате  Praynig Hug

# 182
  • Варна
Бисквитките за мляко на Плазмон,които са в кутия и са на прах, са без глутен. Аз купих такива и давам отвреме навреме.Уф, Дани и вие ли с бронхит. Confused Надявам се поне го хванаха навреме и от АБ да ви мине бързо,без усложнения.

# 183
Danny&Viktor дано ви мине бързо! Praynig
И ние минахме оттам. Сега давам едни хомеопатични хапченца Имунокинд. Точно за деца, които са изкарали някаква инфекция на дихателните пътища. Подсилват имунната система. Нашето педи каза да изпием цялата опаковка - 150 хапченца за около два месеца. Ние с АБ и сиропче за кашлицата и едно за отхрачване се оправихме за 7 дни.

# 184
MYLILI казаха ,че във готовите не се знае какво слагат,не изписвали всички съставки на итикетите ще започват проверки, Константина добре ,че и няма нищо на Хриси миличката,Danny&Viktor бързо оздравяване  Praynig на сладура,честито зъбче на сладкия Теодор на micraelena  

# 185
 Hug Hug Hug На всички мамчета.
Мисля че на време го хванахме от днес му хъркат гардичките, добре че имаме позната педиатърка и веднага идва като и званнем не се налага да го мъкна по лекари в това време

# 186
Привет мамита и бебета!

Първо да кажа на болните да се оправят,че идва лято и улиците ни зовът. Hug
Не съм чела много,но ще наваксам...някога. Севче,мернах,че си се завърнала,как сте?

Нашият Виктор много се е променил.Ние сме се превърнали в звероукротители.Няма такова пискане,вряскане,въртене,хвърляне,борене,тръшкане,реване без причина и т.н.Вече едва го удържам като му мия дупето.Скоро ще трябва да сменяме тактиката.Вече имаме и първата цицина,просто не можах да го опазя.
Преди няколко дни седна сам за първи път.Оттогава няма лежане за това дете,само се напъва да става,дори в количката не лежи.Вчера се набираше по качулката да сяда в количката.
С баща му ядем на смяни и то набързо.
Ето малко от по-скромните изпълнения на Вики:
http://viking4e.multiply.com/video

# 187
  • Бургас
Мис Вики е страаааааааааааааааааашен сладур Heart Eyes

# 188
  • Варна
Привет мамита и бебета!

Първо да кажа на болните да се оправят,че идва лято и улиците ни зовът. Hug
Не съм чела много,но ще наваксам...някога. Севче,мернах,че си се завърнала,как сте?

Нашият Виктор много се е променил.Ние сме се превърнали в звероукротители.Няма такова пискане,вряскане,въртене,хвърляне,борене,тръшкане,реване без причина и т.н.Вече едва го удържам като му мия дупето.Скоро ще трябва да сменяме тактиката.Вече имаме и първата цицина,просто не можах да го опазя.
Преди няколко дни седна сам за първи път.Оттогава няма лежане за това дете,само се напъва да става,дори в количката не лежи.Вчера се набираше по качулката да сяда в количката.
С баща му ядем на смяни и то набързо.
Ето малко от по-скромните изпълнения на Вики:
http://viking4e.multiply.com/video

Охооооооооо,ето кое октомврийче ще пропълзи първо. Laughing

# 189
Днес нашия юнак става на 5 месеца-благодаря за поздравите, и ние пращаме нашите на всички болни котета ,да оздравяват бързо и само да ни радват!!

# 190
Miss Fairy браво на Вики много хубаво стой седнал  love001 

# 191
Мис браво на Вики  smile3501

# 192
Върнахме се от разходка и хапнахме подобаващо Simple Smile както следва пюре и половина от 125 грама и 40-50 грама мляко.да я питаш къде го събира  newsm78

# 193
  • София
Добро утро, макар и мрачно и влажно!
Колко много нови мамчета имало, добре дошли и къде се спотайвахте досега? Wink
Бързо оздравяване на болничките бебчета!
Сигурно сте чели статиите за захранване от блога на Бу, какво ви е мнението за педагогическото захранване:
http://missby.wordpress.com/2008/01/16/solids-pedagog/
Митко не иска пюрета, та затова се чудя как да подходя.

Kali_k,

детенцето ти само си дава знаци за готовността си към един или друг вид захранване. Твоето е решило да бъде активно по отношение на храненето си, т.е. явно желае да участва самостоятелно като си взима само с ръчички. 
Да,  в блогът на Бу много добре е поднесено инфото за ПЗ.

ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376117.0 в момента има няколко мами (две от тях са ми приятелки), които вече са направили успешно първите стъпки в тази насока. Освен мен, Еличка мама, Съни, Кристофер, Параходката, Лаурен и още две или три октомврийки ще прилагат ПЗ. Може и да има още, но засега да не са се издали.  smile3534
 Но като му дойде времето ще започнем да обсъждаме постиженията на бебешорчетата. Дори със Съни сме си поръчали от онлайн магазин специални дрешки при захранване на бебчовци и десените са много яки (на зелена , т.е. еко вълна са)!  smile3534

Тук едни мами преди няколко страници споделиха трудностите си с хранене от бурканче; едната каза хумористично, че трябва белезници май да ползва, другата изрази ужаса си от мацотенето, което настава по време на хранене с пюре. Това потвърждава логиката, че природата си знае работата, когато детето е готово то само протяга ръце да си сложи в устата самО, а не да бъде пасивен поглъщач като бебе-птиче. В природата не съм видяла да растат по клоните на дърветата каши или пюренца. (То и сладоледът не расте по тревата въпреки че мама Ани (аз) си похапва понякога)
Естествено не отричам този начин на хранене, но го приемам да се прилага само по изключение за бързо справяне със ситуацията, а не като основно захранване всеки ден!

Аз лично ще започна с ПЗ през април месец, нека джедайчето да навърши шест месеца, а дотогава следя активно темата, която ти пейстнах.

Хеленка, днес бяхме на консултация - синът ми наддава, но си върви финичък, не ще да дебелее. С твоя бебчо са на едно мнение по въпроса.  Между другото той от три дни сутрин, когато си мия зъбите си протяга ръчичката и хваща струята вода. Много ми е весело! Joy Joy Joy

Адинке, изпрати много сърдечни поздрави от октомврийки на мама Мимозиня и й кажи, че чакаме бебчо Боби да ни се усмихне от някоя нова снимка, когато си дойде у дома!  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 17:45 от shivani

# 194
Шивани какви са теи дрешки?
Ние нямаме проблем с ръкомахане просто беба си държи лъжичка и тя и двете се храним  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт