LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 184
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 480
Дайте една снимка как стои облечен този бежов тренч, че и аз съм му хвърлила око...

# 481
  • Временно
eva_merry, ето ги маратонките . Само дето са им вдигнали цената с около 2Е, но пак бива.

Благодаря ви!!  bouquet Веднага ги заръчах!

# 482
Отчет: получих поръчка от 22.02., получена в БГ на 04.03. Сама съм си виновна, че повечето от нещата не съм си ги уцелила, но ако бях получила по-бързо поръчките си, нямаше да направя същите грешки в минали, че и в бъдещи поръчки Wink Както и да е - ще има да подарявам  Crazy Да спомена, че чакам още 3 преди нея, като първата е от фаталният 24.01.

Нещата като цяло доста се различават от снимките в сайта.
Например този панталон http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-large-coton-biologique.as … 1&prodcolor=1 е нещо съвсем различно на живо - взех си го в розово /естествено с повече от 2 номера, но и той доста се отпуска/, плътен е и хич не е ефирен както изглежда в сайта. Мисля, че и други бяха писали по този въпрос. Ще го подарявам.
Добре, че е тренча подарък, който ми лепна - та поне да страдам по-малко  Mr. Green

Снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=334621&pid=11104119

Кой размер е розовия панталон? Разтеглив ли е особено в талията? Трико е, нали?

# 483
Получих поръчка от 24.02 за поща. Нещата са обсъждани. Бях поръчала един черен панталон за 6 Е, който ме изненада приятно откъм материя, но не мога да намеря снимка сега.

# 484
  • София
teo_71,не са ли това бермудите?Аз също ги чакам  Simple Smile

Днес получих отговор за 20-те евро от поканите,искат сканирана фактурата от получената поръчка от приятеля,пратих я като отговор в самото писмо в имейла.И сега не знам трябва ли пак да чакам автоматичен отговор,защото все още нямам или пак да си им пиша ново писмо?

# 485
Здравейте, току що пуснах поръчка, но ми изписа че ще се обработва ръчно, получих мейл, но в суивито я няма. Трябва ли да им пиша писмо, да я анулират?

Да не би поръчката ти да е била под 10 евро?

# 486
Манел и аз днес получих тениските  на които даде реална снимка керемидената и райе кафяво и бежово... как са на пипане материя мнение може ли че аз нямам търпение довечера ще ги видя  Peace  bouquet

# 487
teo_71,не са ли това бермудите?Аз също ги чакам  Simple Smile

Днес получих отговор за 20-те евро от поканите,искат сканирана фактурата от получената поръчка от приятеля,пратих я като отговор в самото писмо в имейла.И сега не знам трябва ли пак да чакам автоматичен отговор,защото все още нямам или пак да си им пиша ново писмо?

Провери си в remboursement на мен там ми се появи ваучера .

mirella_m3 , бежовата е много хубава . Материята е приятна мека . Доволна съм .

# 488
Някой има ли впечатления от мъжката номерацията на маратонките  Umbro?

# 489
  • Стара Загора
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3859819& … ue&ksource=-1
тази тениска как е с номерата някой запознат ли е

# 490
ето снимки на малката ми поръчката от 5ти февруари
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352002&pid=11105313  от тук

# 491
  • София
Змейковица, благодаря за снимката на шарената, дълга рокля. Ти 1 размер по-малко ли поръча?

Бройте и мен в чакащите от януари. Остана една от 31. - засега няма нищо отказано, предполагам събира чистотии в някой склад на митницата Sad

Препоръчвам това: - голямо забавление е.
Внимание! Комплекта не съдържа оранжевата ножица(пише го в обяснението)

# 492
благодаря Манел
сега чакам от 02,02, и 24,02 (ама аз не се оплаквам, чакам си ги) и утре мисля да пусна още 2 че май ще ми свършат нещата докато ги поръчам  Peace

# 493
На кой мейл питате за чека от 20 евро от поканите? Ще започвам и аз да творя писмото си.

# 494
На кой мейл питате за чека от 20 евро от поканите? Ще започвам и аз да творя писмото си.

На този от първа страница . В началота пращах като отговор на техни писма , но Джули Арески ме смъмри да съм ползвала този , който е на първа страница .

Общи условия

Активация на акаунт