LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 184
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета. Иска ми се да поръчам ето тези гащички за стягане за след раждане на една приятелка, но нещо не разбирам размерите http://www.laredoute.fr/vente-panty-taille-affinee.aspx?producti … &numberpage=1

Много ще се радвам ако някоя ми помогне. Ханша е 103, а талията е 97
Благодаря ви предварително Hug

Наличен е само най-малкия номер(каквото и да означава това  Rolling Eyes )

Според мен е обиколка на ханша Simple Smile Ама няма да й стане определено  Peace

# 556
Ivanka 1979, колко е стелката на сините джапанки, че съм си ги сложила и аз в кошницата, но не знам дали 36/37 ще ми станат, т.к. нося №37?

# 557
La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 15 mars 2009.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

Поръчката ми от 12.01 не е дошла още,и това писмо получих от французите,в отговор на запитването ми.
Моля някой да ми каже за какво става въпрос.

# 558
  • Sofia
Момичета,някои вече да ги има ?защото моето момиченце не ме оставя на мира,НО се двоума м/у 33 и 34

ЛИНК

Аз ги получих за мойта, и понеже всичко друго на Адидас е +1, и тези ги поръчах №36, но й бяха голями. Пак ще й поръчвам.
А,иначе са страхотни, много по-хубави от снимката. Кожа ,сатен и розовите ленти са лачени. Продадох ги, но по спомен, на № 36,стелката беше 23.5 newsm78

# 559
Здравейте момичета. Иска ми се да поръчам ето тези гащички за стягане за след раждане на една приятелка, но нещо не разбирам размерите http://www.laredoute.fr/vente-panty-taille-affinee.aspx?producti … &numberpage=1

Според мен е обиколка на ханша Simple Smile Ама няма да й стане определено  Peace

Мисля, че по-скоро е обиколка на талията - 75 е твърде малко за ханш...Но пак няма да й стане.

# 560
За гащите за стягане, си мисля че по скоро е талията. Но не съм сигурна.
Знам, че много от вас имаха проблем с изпразването на кошницата. От 3 различни компютъра влизах и все е празна, някой измисли ли решение на проблема.

# 561
  • Стара Загора
мъжка номерация 96/103 за тениски на кой номер отговаря "м" или "л" и за мъжки къси гащета 42/44 кой номер бива да са...за да се ориентирам..pls  bouquet

96/103 е Л-такъв размер взимам на мъжа ми от Ларедута и за ориентир оттук носи дрехи ХЛ и 2ХЛ,а за късите гащи немога да помогна че моя мъж все немога да го улуча.
  bouquet  bouquet

# 562

Мисля, че по-скоро е обиколка на талията - 75 е твърде малко за ханш...Но пак няма да й стане.

хаха имах предвид талията Simple Smile))))))))
Ма много бързо пиша  Joy Не мога да си хвана мислите  hahaha

# 563
Може ли някой да ми помогне с превода, това е отговор на запитването ми за поръчка от 12.01

La réponse de notre service client vous a conduit à nous communiquer un complément d'information.

Nous avons bien reçu la demande complémentaire que vous nous avez adressée le 15 mars 2009.

Nous mettons tout en oeuvre pour vous apporter une réponse rapide et exhaustive.

# 564
За гащите ви пуснах таблицата на предната страница. Какво още се чудите  newsm78

# 565
Здравейте, току що пуснах поръчка, но ми изписа че ще се обработва ръчно, получих мейл, но в суивито я няма. Трябва ли да им пиша писмо, да я анулират?

Да не би поръчката ти да е била под 10 евро?
не, беше с чек 10 евро, покана - приятел, след 10 евро остана 11 евро да доплатя с карта. Колко след като е направена поръчката се появява  в суивито

Почти веднага се появява в суивито. Ако още нямаш нищо според мен ти е отказана и няма нужда ти да им пишеш.

# 566

Mоже ли линк към това?

# 567
  • Бургас

Поръчката ми от 12.01 не е дошла още,и това писмо получих от французите,в отговор на запитването ми.
Моля някой да ми каже за какво става въпрос.
Искат допълнителна информация, може би списъка на артикулите не си посочила...., всъщност може да пишеш всичко, което се сещаш, напр. колко пъти си проверявала в пощата и пр.....? Може да ги попиташ какво точно ги интересува, при мен лично са се конкретизирали, когато съм молила!

# 568
Благодаря анима  bouquet

# 569
  • София
От 3 различни компютъра влизах и все е празна, някой измисли ли решение на проблема.
При мен не се изпразва когато преди да затворя сайта се ънлогна от профила си. После като отворя сайта не съм логната, влизам си с паролата и всичко е в кошницата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт