Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разреша проблема, когато отварям LaRedoute и постоянно ми показва името без да съм влязъл с моя линк?
Как мога да разреша проблема, когато кошницата ми е празна, въпреки че съм харесал нещо и то е налично?
Как мога да изчистя кеша и кукитата на браузъра си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разреша проблема, когато отварям LaRedoute и постоянно ми показва името без да съм влязъл с моя линк?
-
Как мога да разреша проблема, когато кошницата ми е празна, въпреки че съм харесал нещо и то е налично?
-
Как мога да изчистя кеша и кукитата на браузъра си?
-
Как да определим правилния размер за детска туника за дете на около една година?
-
Как мога да разреша проблема, когато получавам автоматично потвърждение на запитване, но не получавам отговор?
/като кликнеш върху поръчката от конкретната дата ще видиш дали ти е разделена на 2.Тогава ще си получиш Гракото като отделна поръчка.Другия вариант е комплекта да е бил изчерпан като са ти фактурирали поръчката и въпреки,че може да присъства в потвърдителния мейл да ти е отделен от фактурираните артикули.Тоест да не е фактуриран и тогава стойността му ще е само блокирана,няма да са ти изтеглили парите за него и съответно няма да ти го отбележат в Мес рембурса и няма за какво да ти пращат ваучер.И третия вариант ако и той е фактуриран заедно с другите неща а да липсва да им пишеш,че липсва и да ти пратят ваучер.Аз лично мисля,че е втория - парите да са ти само блокирани.Но дано все пак си го получиш.Лично аз си го получих заедно с другите неща,макар че много момичета са го получили отделно - поръчките им са били разделени на 2.Провери в Суивито

На митницата не дават ли някакъв документ ако поискам

аз мислех,че заради него питаш.Ако се случи нещо такова пишеш на французите и ти пращат ваучер хората.Правили са ми протокол на митницата за липсващ артикул ,а Ларедутковците така и не ми го поискаха
Дано!
много ме е яд.2 месеца чакане и сега този чек е със старите 5%, а ако го поръчам сега комплекта няма да ми стигнат някакви стотинки 

не мога да му избера но мойто момче, а е спешно всичко му е малко