LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 020
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Момичета, моля някой да ми помогне! Имам отказани артикули, за първия получих писмо явно с ваучер по пощата, но за вторият артикул във втория ред, в mes remboursements също ми пише Note d'avoir. Какво означава това, защо не пише ваучер (Bon d'achat)???

Ето така изглежда mes remboursements в момента:

le 06/03/2009  Remboursement somme due  3,14 ?  Note d'avoir   N° 20090410747251du 10/02/2009  
le 27/02/2009  ARTICLE MANQUANT  3,00 ?  Note d'avoir   N° 20090410747251du 10/02/2009  
le 27/02/2009  Remboursement somme due  11,81 ?  Bon d'achat   N° 20090330870168du 31/01/2009  
le 20/02/2009  ARTICLE MANQUANT  11,25 ?  Note d'avoir   N° 20090330870168du 31/01/2009  

# 931
искам да питам, преди час някъде пуснах поръчка с кредитната си карта от единия акаунт, искам да пусна сега от другия но не ми пзоволи..трябва явно да се изчака още...м?  newsm78 newsm78

# 932
Дъщеря ми в момента е на 7 месеца,аз и поръчах 81 р-р,за 18 месечно бебе и и е голямо ,но се надявам за лятото да и става или поне да не и е много широко,бих поръчала за 12месечно бебе,тъй като все пак ще го носи лятото,но зависи и от бебето,на мен лично много ми харесва как стои.Ето ти размерите на 81 р-р и реални снимки:
подмишница/меря вътрешната част,защото отгоре е рокличка и е по-широка/-29см,дължина-46см.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337379&pid=10914149

# 933
  • у нас
Чакам поръчка от 15 и 22 януари. Вече направо съм пред нервна криза. #Cussing out Като чета, че се получават пратки от 9 март, направо незнам какво да си мисля ooooh!
Момичета, наистина ли няма начин да накараме мързеливите работнички на митницата в София да се размърдат? Трябва да има начин, не би следвало  да не може да се пусне жалба и да отлежават с месеци колетите. Трябва да има санкции и да почнат да работят по европейски, а не да карат по стария бюрократичен начин. Нямат ли база данни за колетите в Български Пощи?
И аз писах на емейла на БГ пощи за международни пратки  за забавянето на колети от месец януари.Ето какво ми отговориха вчера :
Уважаема госпожо,
На тел.8922612 в БРСЦ може да проверите по баркода дали е пристигнала Вашата пратка. С поздрав!!

Е и вече втори ден звъня на този телефон и никой не го вдига.Кажете какво да направим,че да си размърдат задниците?
Сега звънях пак на този телефон и взеха ,че ми дигнаха  Shocked  Жената каза ,че днес получила пак 3 тира хахах  да сме имали търпение ще си ги получим.

и аз току що звъннах.Жената беше много любезна и каза, че имало много колети и работят по тях. Януарските почти били обработени, сега работели и по февруарските пратки. Еми, ще чакаме пак. Дано да дойдат вече  Praynig Praynig Praynig

# 934
Някой дали има тази блуза. Дали си отговарят на номерата. Интересува ме размер L.
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6455603& … ue&ksource=-1
Благодаря

# 935
  • Стара Загора
Харесах тази ризка за средно слаб мъж, ако я поръчам 180 (той си е толкова висок), дали ще е добре?

http://www.laredoute.fr/vente-polo-rugby-active-wear.aspx?produc … &numberpage=2

Също и отзиви, някой ако има, да сподели!
и аз също се удех 180 на кой номер долу горе отговаря от мъжката...ама явно никой няма да отговори Tired

# 936
  • Стара Загора
Харесах тази ризка за средно слаб мъж, ако я поръчам 180 (той си е толкова висок), дали ще е добре?

http://www.laredoute.fr/vente-polo-rugby-active-wear.aspx?produc … &numberpage=2

и аз също се чудех 180 на кой номер долу горе отговаря от мъжката...ама явно никой няма да отговори Tired

# 937
  • София
Чакам поръчка от 15 и 22 януари. Вече направо съм пред нервна криза. #Cussing out Като чета, че се получават пратки от 9 март, направо незнам какво да си мисля ooooh!
Момичета, наистина ли няма начин да накараме мързеливите работнички на митницата в София да се размърдат? Трябва да има начин, не би следвало  да не може да се пусне жалба и да отлежават с месеци колетите. Трябва да има санкции и да почнат да работят по европейски, а не да карат по стария бюрократичен начин. Нямат ли база данни за колетите в Български Пощи?
И аз писах на емейла на БГ пощи за международни пратки  за забавянето на колети от месец януари.Ето какво ми отговориха вчера :
Уважаема госпожо,
На тел.8922612 в БРСЦ може да проверите по баркода дали е пристигнала Вашата пратка. С поздрав!!

Е и вече втори ден звъня на този телефон и никой не го вдига.Кажете какво да направим,че да си размърдат задниците?
Сега звънях пак на този телефон и взеха ,че ми дигнаха  Shocked  Жената каза ,че днес получила пак 3 тира хахах  да сме имали търпение ще си ги получим.

и аз току що звъннах.Жената беше много любезна и каза, че имало много колети и работят по тях. Януарските почти били обработени, сега работели и по февруарските пратки. Еми, ще чакаме пак. Дано да дойдат вече  Praynig Praynig Praynig
всеки път  като ходя  да  си  взимам  колет  от  митницата,жената  на  справки,която е  може  би най-любезната  служителка  в  цялата  митница,ми казва какво  и кога  са получили,тоест  колко тира и от коя  дата  са горе-долу поръчките,вчера  са получили 2 тира  с поръчки от 8,9 и 10 март

# 938
Уважаема госпожо,

A въпросния БАРКОД - кой е точно, аз няколко пъти търсих инфо, и все не уцелвам точния номер

# 939
  • СОФИЯ
Добре де - ама това, че поръчките са от 8,9 и 10 март означава ли, че са направени от нас на тази датата или означава,че са тръгнали от там на тази датата????? Защото аз чакам поръчка направена от мен на 24.01 обаче от Франция е тръгнала на 17.02 ???????????

# 940

и аз също се чудех 180 на кой номер долу горе отговаря от мъжката...ама явно никой няма да отговори Tired

М или 89/97

# 941
абе немога да си пусна втората поръчка от другия акаунт
с една и съща карта ще плащам както преди час от първия...  Cry
искам да си я пусна... някой може ли да ми помогне  Praynig Praynig Praynig
доколкото знам с една карта от 2 акаунта може да се плаща
не се лъжа  newsm78

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 14:06 от mirella_m3

# 942
  • Пловдив

Моят мъж носи L и 180 от детското му е перфектно...

# 943
  • София
Добре де - ама това, че поръчките са от 8,9 и 10 март означава ли, че са направени от нас на тази датата или означава,че са тръгнали от там на тази датата????? Защото аз чакам поръчка направена от мен на 24.01 обаче от Франция е тръгнала на 17.02 ???????????
на фактурите,който са залепени на  кашоните пише  дата,
те  от  там виждат  кои  дати пристигат,
м/у другото  и този път   липсваше  долната  част  на  фактурата  ми Peace

# 944
Здравейте момичета Hug
Да ви питам за въпросния баркод във писмото което ми изпратиха французите за неполучена поръчка имаше един номер с които според преводача трябва да си търся колета в пощата,дали все пак не е това въпросния баркод newsm78
Un envoi a йtй fait le 30 janvier, vous auriez dы recevoir le colis 030 5477230.

Общи условия

Активация на акаунт