LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 937
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 230
Ааа, не вярвам...поръчах ги онзи ден  Laughing Ама здраве да е, ще си ги износят по- големките на есен или др. пролет  Wink

# 1 231
Я кажете при не получена поръчка в L'objet .... какво се пише на сайта ( ще им пращам писмо за една приятелка)  Thinking

# 1 232
Искам да попитам дали някой е от Пазарджик и къде си получава праткта на митница пловдив или на МБ Пазарджик ?
От пощата се получават колетите  Peace
и над 3кг. в пощата и по клоновете на пощата Peace

# 1 233
Я кажете при не получена поръчка в L'objet .... какво се пише на сайта ( ще им пращам писмо за една приятелка)  Thinking
Ми аз бях писала question, като запитване...имаше момичета, които писаха номер на поръчка или загубена поръчка и подобно.

# 1 234
Може ли дължина на стелката на 37 номер ако има някой от тези балеринки http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-ado-fille-tendance-acti … &numberpage=3 и по напред в темата реалните снимки на кои цвят са сивият ли ?
Благодаря предварително !

# 1 235
  • Пловдив
Успях да поръчам Grinning
Дава ми поръчката в моите команди, а панера е празен Simple Smile Нали така трябва да е? Трябва ли още някъде да я потвърждавам?

# 1 236
  • Перник
Дава ми поръчката в моите команди, а панера е празен Simple Smile Нали така трябва да е? Трябва ли още някъде да я потвърждавам?

Сега остава само да чакаш Simple Smile

# 1 237
На мен ми отхвърля картата

# 1 238
  • у дома...
Пристигна ми поръчката от 28.01. /изпратена на 17.02./   newsm44 smile3501 smile3508 Еххх, и на мойта улица докараха бира...

# 1 239
Може ли дължина на стелката на 37 номер ако има някой от тези балеринки http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-ado-fille-tendance-acti … &numberpage=3 и по напред в темата реалните снимки на кои цвят са сивият ли ?
Благодаря предварително !
BARBORANA,в блога:http://veni05.wordpress.com/2009/02/13/ballerines-ado-fille-tendance-active-wear/ има размери на 38,39 и 40 номер.Дано ти помогнат да се ориентираш. Peace

# 1 240
И аз съм от чакащите, чакам поръчка от 02.02, нещата не са за мен, а за приятелка, коята май става нетърпелива.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile за хубаво настроение

# 1 241
  • Пловдив
Сега остава само да чакаш Simple Smile
Ще чакам с голям мерак - както ми личи - за пръв път поръчвам Grinning
На мен ми отхвърля картата
Каква е картата и имаш ли парички в нея?

# 1 242
  • Варна
Искам да похваля тази олекотена завивка 220/240. Страхотна е! Зимна е, много лекичка, мекичка и много топли. На мен ми излезе 18 евро с код и си е направо без пари.  Peace

И от тази 140/200 Лятна взех, също е много хубава, за 6,78евро  Mr. Green, все още не е изпробвана, но съм убедена, че си заслужава. Peace

# 1 243
  • морето и сините вълни :)
тамън взех една поръчка от 5,2,
Нещата бяха за приятелка а за мен имаше ето този ленен панталон
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon.aspx?productid=324133009& … &numberpage=8

Честно казано цветът като го видях  ме разочарова.Няма нищо общо с този на снимката ooooh!
Цветът който получих е по скоро нещо като капучино отколкото светло бежово Crossing Arms
Панталона много ми хареса и след като го обух взе та ми хареса и цветът hahaha hahaha
Единственото което е че е дълбок  доста,но за широк панталон който не е по тялото е добре.
Общо взето има положителна оценка  от мен за панталон,усещам че лятото ще го скъсам от носене Joy Joy Joy
Поръчката е тръгнала на 25.2 от Фр и  на 5.3 е била в БГ newsm78

# 1 244
имам,ама с дебитна виза електрон става ли или трябва да е кредитна?

Общи условия

Активация на акаунт