Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 23!

• 12 680
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Биа....имат съмнение за миома ли???Ако е така в зависимост къде е и колко е голяма.....ще е общо взето както съм аз нищо тежко да не се вдига....абе с една дума само лежане....а има ли някоя от вас да пие Елтироксин?
Да има съмненеие за миома,обаче не е сигурен,защото била точно там където е и секциото и още не се знаело.А при мене е направо невъзможно да почивам това е абсурд просто,за да почивам трябва някой да ми гледа постоянно детето,а това няма как да стане.Абе ще се справя и така. Hug
Току-що се връщам от майчин дом взех си резултата от БХС втория,Марков каза,че е много добър и няма да правя амниоцентеза. Party Party
Много съм доволна поне за това,а на следващата ФМ надявам се да се види дали има миома или не,записа ми час за 28.04 обаче така като смятам ще съм минала 22 г.с. надявам се да не е пречка.
Вики пази се и почивай повечко,ако можеш.
 Hug На всички.

# 151
Здравейте бремелинки. Hug
Viki29,почивай мила и по спокойно,всичко ще е наред. Peace
Биа стискам палци и при теб всичко да мине добре,и да минат и твойте притеснения. Hug
Я да питам момичетата които ходят на лекциите на "9 месеца".Казвали ли са ви,че летните бебета не се мажели със зехтин или бебешко олио,ами с бебешко мляко.Защото през летният сезон може да се получи претопляне от зехтина. Rolling Eyes

Аз въобще не съм фен на бебешкото олио, за зехтин пък съвсем не съм мислила. Олиото омазнява, но не хидратира! Кожата е повърхностно омазнена, но липсата на влага пак си остава. Затова предпочитам хидратиращи кремове, които задържат влагата, независимо дали бебето е лятно или зимно.

Не вярвам само зехтинът да може да претопли бебето. Важна е температурата в стаята и навън.

Биа, много жени износват нормална бременност с миома, трябва да се следи дали нараства.

# 152
Аз също съм ходила на много от лекциите през миналата бременност  и всички лекари казаха най-добре зехтин. Ако има презентация на Авент ще кажат, че най-хубаво е олиото на Авент, ако рекламата е на мустела е мустела. В общи линии естествените попиват по-добре,а произведените от нефт правят покривен слой, к. също повага за подсичане.но всички казват без пудра, пък на мен ми е най-добре с пудра.

# 153
Биа, това е страхотна новина Hug Стискам палци да нямаш и миома Praynig
Аз го закъсах с един мъдрец, който е израстнал на криво и си е там от 100 години ама незнам защо точно сега е решил да ми се забие в бузата и да ме боли Tired Не мога да си отворя устата, съответно имам проблем с храненето /не че ще отслабна Mr. Green/ Дано скоро мине, че ми писна вече, от два дена е така Tired

# 154
 за бременността хич ме няма, ама опита за гледане на бебе го имам  Wink, мажех си го с мляко и си го пудрех като поничка - никога не ми се е подсичал. При мен (поради незнание и много съвети) излезе принципа: проба -грешка (бях наредила почти всички налични масла и олия, че и зехтин... същото беше и с изкуствените млека... Laughing

# 155
manik наистина ти е много голямо коремчето.Ти сигурна ли си че бебето е 1.? Simple Smile

# 156
Ако бебето няма проблеми с кожата не виждам смисъл да се маже с каквото и да е било. Аз за Гергана ползвах предимно мляко и крем за подсичане на Пенатен, но само когато е имало нужда.

# 157
Здравейте момичета,
вие не ме помните - аз не съм от редовните- а така ми се искаше да бъда Confused, но просто не се получава - винаги съм си мечтала за момента, в който ще съм бременна, ще си споделям с другите момичета, ще чета непрекъснота какво се случва с бебето, ще преживяваме заедно всеки ден в приятни емоции и очакване. Нищо такова обаче не ми е възможно. Карам някаква страшно тежкабременност - вече съм в края на 17 седмица, а повръщам десетки пъти на ден, непрекъснато ми е лошо, обезводнена и изтощена съм - единственото, което мога е да лежа-почти не ставам от леглото - дори влизането в нета ми е непосилно! От вкъщи излизам само за преглед. Бебенцето, Слава Богу, е добре - само това ми дава сила и надежда-яд ме е, защото си мисля, че то усеща страданието ми. Може би не е редно да ви натоварвам с моите проблеми, моля, да ме извините, но имах нужда на споделя с някого! Hug
Влязох с надежда, че някой може би е преживял нещо подобно на мен и може би може да ме посъветва: в стомаха ми се произвежданякакво огромно количество стомашни сокове-толкова много, че те непрекъснато си извират през устата ми и просто трябва да ги попивам с кърпа. Страшно смешна гледка съм Mr. Green-изглежда все едно непрекъснато се плюнча-докторите са се видели в чудо с мен - някой чувал ли е за такова нещо и изобщо може ли да се повлияе по някакъв начин? Утре ще ходя уж на някакъв много добър гастроентеролог - дано той ми помогне!?
Желая на всички лека бременност и много поводи за усмивки! Hug

# 158
Здравейте момичета,
вие не ме помните - аз не съм от редовните- а така ми се искаше да бъда Confused, но просто не се получава - винаги съм си мечтала за момента, в който ще съм бременна, ще си споделям с другите момичета, ще чета непрекъснота какво се случва с бебето, ще преживяваме заедно всеки ден в приятни емоции и очакване. Нищо такова обаче не ми е възможно. Карам някаква страшно тежкабременност - вече съм в края на 17 седмица, а повръщам десетки пъти на ден, непрекъснато ми е лошо, обезводнена и изтощена съм - единственото, което мога е да лежа-почти не ставам от леглото - дори влизането в нета ми е непосилно! От вкъщи излизам само за преглед. Бебенцето, Слава Богу, е добре - само това ми дава сила и надежда-яд ме е, защото си мисля, че то усеща страданието ми. Може би не е редно да ви натоварвам с моите проблеми, моля, да ме извините, но имах нужда на споделя с някого! Hug
Влязох с надежда, че някой може би е преживял нещо подобно на мен и може би може да ме посъветва: в стомаха ми се произвежданякакво огромно количество стомашни сокове-толкова много, че те непрекъснато си извират през устата ми и просто трябва да ги попивам с кърпа. Страшно смешна гледка съм Mr. Green-изглежда все едно непрекъснато се плюнча-докторите са се видели в чудо с мен - някой чувал ли е за такова нещо и изобщо може ли да се повлияе по някакъв начин? Утре ще ходя уж на някакъв много добър гастроентеролог - дано той ми помогне!?
Желая на всички лека бременност и много поводи за усмивки! Hug

аз съм чувала за девойка в същото положение ама тя е искарала и доста време в болницата именно заради повръщането.....пиеш ли течности? Водата разрежда въпросните стомашни сокове...

# 159
Силви: милата ти. наистина много жалко, че така страдаш! Sad Дано пък в по-късните периоди се пооправиш лека полека!
Има тук и други жени, които съм чела, че много са повръщали, по 6-7 пъти на ден... При някои това наистина е много тежко явно Sad
Аз за щастие нямам този пробпем. Първите 3 месеца само ми се приповръщваше от време на време, но драйфах само веднъж и то май нещо някаква храна не ми беше понесла. Само мога да гадая какво преживяваш, НО наистина единственото нещо, което трябва да те крепи е, че бебенцето ти е добре!  Hug Това е най-важното, другото ще мине!!!   bouquet

Маник:
  Hug Ей сега ще влезна да ти видя коремчето, за което всички пишат колко е голямо и сладко Simple Smile

Биа - супер новина, видя ли, че всичко ще е наред  Hug

Айси: ходи ли на зъболекар? то пък и нищо не можеш да пиеш Sad Дано мине в най-скоро време  Hug

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 13:00 от yana-sladurana

# 160
Силви, искрено вярвам, че въпреки тежката бременност накрая всичко ще завърши по най-добрия начин. Знаеш, че при всеки бременността протича различно, стискай зъби и потърси друго лекарско мнение. Сигурно има лекарства за твоите болежки, дано утре на прегледа доктора успее да ти помогне.  Hug

# 161
  • София
ssiillvvyy, аз имах проблеми със стомашните сокове, но не чак като теб. трябваше да хапвам нещо на всеки 1 час, щото иначе като ми остане стомаха празен почваше зверско гадене и ако не хапна почвах и да повръщам. просто трябваше непрекъснато да ям нещо - кроасан, ядки, сандвич (плодовете нищо не помагаха - даже по зле ми ставаше от тях). Даже се чувствах по-добре като си натъпча стомаха - така да ми е добре заситено. В офиса на шега ми викаха че съм ходещ хранителен магазин. Ама всичко това отшумя  в началото на четвъртия.
Стискам палци всичко да е наред Simple Smile и да е подобриш

# 162
Айси: ходи ли на зъболекар? то пък и нищо не можеш да пиеш Sad Дано мине в най-скоро време  Hug
Не съм ходила, защото самия зъб не ме боли, а просто не мога да си отворя устата и тогава идва болката. Не виждам какво може да се направи освен дасе извади тоя зъб, ама аз без упойка не сядам на стола, та затова дано мине Praynig

# 163
Не съм ходила, защото самия зъб не ме боли, а просто не мога да си отворя устата и тогава идва болката. Не виждам какво може да се направи освен дасе извади тоя зъб, ама аз без упойка не сядам на стола, та затова дано мине Praynig

аз съм със същия проблем......мина ми за седмица.......ама не ме питай нея седмица ко ми беше....половината уста схваната....половината ми лице беше ужас....и главата ме скъса от болка ама мина за мое щастие да видим докога...можеш да се консултираш можеш ли да пиеш нещо за болката...

# 164
Ice Queen Аз имам същият проблем Sad Боля ме една две седмици и сега се е закротил и не расте  Praynig . Ама явно ще трябва да се вади .Даже не ми е ясно как точно ще стане.. може би операция през бузата.  И аз като теб без упойка даже не се усмихвам на зъболекаря. Потърпи и ще мине.
ssiillvvyy Стискай зъби! Важното е, че бебчо е добре! А ние търпим каквото ни се поднесе. Дано гастроентеролога  да помогне поне малко.
boj777 Една единствена принцеска е Simple Smile Уж съм сигурна.. хихи.
yana-sladurana Това е от преди две седмици..А да ме видиш сега  Shocked Аз нали ви се оплаквах в началото , че почва да ми е много трудно ..а причината Simple Smile големия корем
Поздрави момичета. И на мамчетата които са с лоши мисли и си стоят вкъщи ... по - бодро  Hug Заради бебоците. Филмчета, музика. Не е лесно ама няма начи.

Общи условия

Активация на акаунт