Русенски справочник-3

• 20 005
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе
Честито бебе на Атлантика.Да им е жив и здрав и многоо да ги радва   bouquet

# 211
еййй че хубава вест
Честито бебче атлантика    bouquet Hug да ти е живо и здраво, послушно, папкащо и спящо  Wink Hug
това за писмото да се подписва на пролетния бал е чудесна. Мисля ако е хубаво времето да се помъкнем  тримцата  dancing

# 212
  • На брега на реката
Честито бебче на Атлантика. Да са живи и здрави и дано скоро да ги изпишат   bouquet
Какво решихте последно за писмото.  newsm78

# 213
Честито бебче на Атлантика , да е мн здраво и да расте весело и безгрижно дете   bouquet

# 214
Честито бебче на атлантика   bouquet Да е жив и здрав, ящен и поспалив!

И аз чакам решението за писмото - утре по обяд пред пощата ме устройва. Ще следя, ако се реши нещо друго  Peace

# 215
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Привет.  Hug
 Атлантика е родила тази нощ момченце. Минало лесно и бързо и двамата били добре. Да им е жив и здрав принца и баткото да е много грижовен!  Hug

да е живо и здраво малкото бебче, наистина е принц - 3,100 кг, 47 см - мерки на бъдещ аполон, да са много щастливи и освен баткото, и таткото да е много грижовен

# 216
Да е живо и здраво бебчето на Атлантика   bouquet

Относно писмото, аз работя на центъра- над бившето хиляда и една стоки (заведението Стената)
и имам възможност да излизам  Peace

# 217
  • Русе
Честито бебче на Атлантика. Да е жив и  здрав юнака .Бързо възстановяване пожелавам на мама  !

# 218
Честито бебче на Атлантика. Да е жив и  здрав юнака .Бързо възстановяване пожелавам на мама  !

Поздравления и благопожелания и от мен!  bouquet

# 219

Чесито бебче, Атлантика! Да е здраво и послушно! Да папка много, да плачка малко!  Hug

# 220
  • там където ме зове сърцето!!!
   bouquet Честито ,Атлантика !!!   bouquet

Да ти е живо , здраво и послушно бебчето!!

# 221
Добро утро.
Днес ще бъда на пощата в 12:05 в случай, че някоя от вас реши да дойде.
Иначе, наистина мисля, че ще бъде добре да се занесе на карнавала, за да могат повече момичета (а защо не и татковци) да се подпишат.
Тъй като никоя от вас не каза нищо за изписването при навършване на 3 години мисля да изтрия тази част.
Погледнах в нашата ясла - децата родени през първата половина на годината ги изписват от 01 юни  Rolling Eyes
По-хубаво да сме сигурни в дадена информация, отколкото да се окаже, че сме недоразбрали...
Pink, а дали ще може писмото да стои при теб в случай, че някоя мама мине по центъра да се разпише? Ако е удобно, разбира се.
Важно уточнение - обедната ми почивка е 1/2 час, така че ще чакам най-късно до 12:25 /зелено яке, черен панталон, дълга коса - за тези, които не ме познават, а те са много Simple Smile/

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 08:44 от chillysun

# 222
chillysun, аз ще дойда пред пощата по обяд да подпиша писъмцето.  Hug

# 223
Има ли кърмещи майки от Русе? Ще се радвам да се запознаем! Hug

# 224
  • Русе
Честито бебче на атлантика и от мен!

За писмото, аз също съм солидарна с вас и ще се подпиша. Днес определено няма да е - на работа съм без обедна почивка. В неделя мисля да водя малката на карнавал, там наистина ще е най-удобно.
Да попитам само предварително ли трябва да заявя, че мислим да присъстваме на карнавала или в деня на място се продават билети  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт