Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 675
  • 505
  •   1
Отговори
# 240
За момичетата, които са при мен

Не можах да се чуя с Тополинка, телефона й е изключен. Все пак предполагам че всичко е наред. Но аз заминавам за изпит, и няма да ме има два дни. Затова тя утре ще пише в темата какво е станало, и ще помоля всички да й пишете на лични, за да ви обясни адреса, и изобщо да се разберете как да си вземете обувчиците.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И аз се надявам да е ок ще пишем ама как ще и обясним кои обувки на кой са  newsm78

Нинка не се притеснявай мила, аз ще имам в мен списъка с обувките и т.н., така че утре като се чуя с нея ще й кажа всичко подробно.Пък и вие си ги знаете ако нещо се объркаме ние. Hug

# 241
  • Варна
Добро утро!  Hug
Паричките от vencislavka и mama Pufa  са пристигнали вече, очаквам от Juliana_p, Pepunda и МимиииPeace Ще ви помоля момичета по експедитивно, че да нес тане някой фал с изчерпани обувчици. И най-добре ги внасяйте направо в ДСК, че като ги видя в банкирането веднага да действам.
Благодаря Ви!  Hug

# 242
Ето реална снимка на обувките

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 10:28 от Alekss

# 243
Аууууууу, СТРАХОТНИ СА!!!  Peace
Пусни ги и обути - много секси ще стоят  Naughty
Сори, не видях долните снимки.., ама съм права - страшно секси стоят!!!

Мацки, ще правя поръчка за София! Някой?
Никита, лимита ти за съобщения е изчерпан - прати ми линкове

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 10:41 от ushco

# 244
  • Варна
Pepunda, изчисти си кутията на личните съобщения.  Mr. Green

# 245
Мацки не съм влизала от незнам кога, но да се похваля сега  Mr. Green

# 246
Ето и джапанките  Mr. Green

# 247
  • Варна
Г-жа Шушу, дай размери на първия модел, кой номер е и ти кой номер носиш, че една девойка си ги поръчва при мен и да се отиентира докато не съм пуснала поръчката.  Praynig

# 248
Нося 38-39-40  Crazy
Тези са номер 9 и стелката е почти 26см /меря я 25,8см/
Стъпалото ми е 24.5 см  Laughing

juliana_p  и Floral 
Адски удобни са! Като пантофки   Laughing

Мерси на la_chicita_linda, за поръчката  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 12:47 от Г-жа Шуши

# 249
Момичета, какво става с наща поръчка при Авчето и Тополина? Ако някой знае нещо, нека да пише, защото никой нищо не казва?!

# 250
Alekss честито за обувките страшни са.Колко сантимера е тока? Laughing

# 251
  • Варна
Момичета, какво става с наща поръчка при Авчето и Тополина? Ако някой знае нещо, нека да пише, защото никой нищо не казва?!
Авчето нали каза, че заминава за 2 дни на изпит, а Тополина ще пише днес в темата да се разберете за доставката.  Peace

Vencislavka, да ми пише веднага  Praynig, че нейните обувчици са свършили, а нямам друг начин да се свържа с нея.

# 252
# 253
Благодаря момичета.  bouquet Наистина са страхотни и мнооооого си ги харесвам.Тока е 12см. Crazy Laughing

# 254
  • Варна
Хайде момичета, Честито пуснах поръчката.  newsm10 Получих и мейл.
Въпросче към тези, които вече са поръчвали, след колко време ще ми пуснат номер за проследяване и къде трябва да проследя пратката?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт