МАРТенски хлапета

• 67 262
  • 556
  •   1
Отговори
# 270
Честит Рожден Ден на Вики, Владо и Йоана!

Ние днес ще правим партито, нали нямаше свободни места в неделя, тортата в крайна сметка аз и таткото я избрахме, пак ще направят изключение за нас във фирмата където работи таткото. Ще ни направят торта по наш избор, не от каталога им.  Mr. Green
При нас проблема е с подаръка, сменяме си желанията на всеки пет минути, пак се въртим около тоя Макуйн, все нещо не сме купили, решихме, утре да излезем и да си избере сам, че да не се сърди.

Хайде, утре ще има снимки, лек ден и весел празник на празнуващите!  Hug

# 271
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Вики на патерица, а за днес честито на Стани и Георги!!!

Мамо Веси, весело изкарване на празника! Чакаме снимките утре.  Нашия празник ще е утре по обяд в детски клуб, а в понеделник ще черпи в градината. На пеперудена вълна сме и двете торти са с пеперуди. Освен това напоследък само пеперуди рисува и се лепва де що види шаренко  Crazy Искаше да вземем перука и си избра най-шарената    Grinning

Весел ден на всички!

# 272
Честит рожден ден на Стани и Георги! Да сте живи и здрави,дечица!! newsm59  party023 newsm67
Хайде де,някой няма ли да пусне снимки..... Laughing Laughing

# 273
Честит рожден ден на Дариа! Да е здрава и весела!  newsm59

С извинение и малко закъснение, честито на тези, които пропуснах - Вики, Виктор, Борко - и не по-малки пожелания за много усмивки, здраве и веселие цяяяяяла година! Гледах снимките на Мама Веси във фликр, Дани е имал голям празник вчера  Simple Smile

# 274
  • Габрово
Честит рожден ден на Дариа, Яна и Дани! Да са здрави, весели, с късмет и много успехи!

# 275
 Hug  Благодарим ви много !
Партито мина много весело !
Ето и малко снимки.

Честит Рожден Ден на Дани и Яна !

Давай снимки и тук , че да гледаме .  Grinning

# 276
Честит празник и на Яна, пропуснах сутринта  Simple Smile Много здраве и усмивки!

Отивам да цъкам снимките, Флайбъл.

# 277
Честит Рожден Ден на Яна, малката феичка Дариа!
Много щастливи дни и безброй сбъднати мечти!

newsm59  bigdance2 newsm67

Хайде и от мен включване, големи банкети, голямо чудо се заформиха при нас, работата стана "Три дни пили и се веселили", ама карай, рожденика да е щастлив, а той е на седмото небе.  Joy
Вчера детското парти мина страхотно, бесняха и дивяха на воля, тортата почти не я докоснаха. Дани получи толкова много подаръци, като се прибрахме, беше все едно като на Коледа. Веднага след партито, ни дойдоха на гости на торта, наши приятели без уговорки, много ги обичам непринудените неща. Нашия човек от стълбите ги посрещаше "Аз съм на пет."  Joy
Днес решихме уж да е по-спокойно, излязохме да си избира подарък, ходихме в един огромен магазин ToysRUs, 1 час сме обикаляли в магазина, едно вземаме друго оставяме, в крайна сметка си избрахме Бен10, голяма игра сега. Голям майтап беше, искаше да му увием подаръка (там има на място опаковъчна хартия) и той си го носеше гордо гордо, разбира се не пропусна да се похвали на продавача, че има рожден ден.  Mr. Green В къщи вуйчото дойде пак с подарък духахме свещичката, че вчера нямаше как да го направим, беше забранено в детския клуб. Утре пък ще празнуваме в детската градина. При нас не можем да носим торти, а детето рожденик раздава на децата замръзен сок на клечка,правят му корона и цял ден е детето, което решава какво да правят. Така, че и утре пак ще сме Краля, както Дани казва.  Mr. Green

Ами това е от нас. Ето и снимковия материал http://vessela.multiply.com/photos/album/147#

Поздрави!

Мишолинке, душа явно тоя Фликр ти е замаял главата, снимките са във Фейса.  Grinning

# 278
  • Варна
Честит Рожден Ден на Яна, Дариа и Дани!  Hug
Много весели игри!

Флайбъл, прекрасна малка дама е станала Дариа.   bouquet

Мама Веси, Дани много висок ми се видя и един такъв голяяям. На тези ролери като го видях покачен, леле ... как растат децата. Ако щете ми се смейте, но си припомних първите теми, в които вписвах. Помня малките буби ..., а сега едни такива големи.
Днес държа Иси за ръка и си мисля, колко малка беше ръчичката му като бебе, а сега как здраво ме държи и една такава пораснала. Да са ни живи и здрави, мен носталгия ме налегна  Blush.

# 279
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Дариа и на Дани!!! Бъдете винаги усмихнати и щастливи!!!     nbirthday

Ле-ле, Дариа ми изглежда много голяма така както е нагласена и гримирана. Истинска малка госпожичка.
Дани също ми се вижда много пораснал. Абе кога мина толкова време...?  newsm78   Живи и здрави да са само  Simple Smile

Много благодаря за пожеланията   Grinning
Днес и при нас беше голямо празненство. Имахме си фея и децата определено си изкараха чудесно. Яна беше много доволна, пък и насъбра доста подаръци. Вкъщи всичко беше отворено и с Ели си играха чак до вечерта. По едно време и аз като мама Веси направих асоциация с Коледа   Laughing  Снимки ще кача малко по-късно и ще пусна линк. 
Утре празника продължава в детската градина   Simple Smile

Solar Wind, остави носталгията и действай в друга насока   Hug

# 280
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ,ЯНА,ДАРИЯ  И ВСИЧКИ КОИТО СМЕ ПРОПУСНАЛИ ! newsm59 newsm67ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАЙКИ !БЪДЕТЕ НЕЗАБРАВИМИ  И НЕЗАМЕНИМИ И МНОГО ОБИЧАНИ! newsm51

# 281
  • Габрово
Много хубави снимки, на едни много пораснали деца  Grinning!

Теди и мен ме обхващат такива мисли и емоции  Mr. Green.

# 282
  • Габрово
Честит рожден ден на Бобо! Да е много здрав, жизнерадостен и умерено палав!

# 283
  • София
ЧРД на Бобо!!! Пожелаваме на адаша най-хубавия празник, най-сладката торта и най-големите подаръци!!!

# 284
  • Варна
Честит Рожден Ден на Бобо! Весели игри и мноого подаръци за порасналото момче!

Общи условия

Активация на акаунт