Кодове за Ларедут - 25

• 57 184
  • 859
  •   1
Отговори
# 540
A тежи ли термо4антата,има ли 6анс да не е за митницата,ако е с 2 блузки  newsm78

bubulechkata еми предполагам че ще е до 2 кг,при мен беше за пощатата с ей тези боти: http://www.laredoute.fr/vente-boots-a-enfiler.aspx?productid=324 … &numberpage=1
който бяха сложени изключително страна кутия една кафява  newsm78 и малкия пакет изглеждаше доста голям  Joy ама как го обясних,но изхвърлих торбичката и незнам колко е тежала поръчката.Но самата торбичка беше страна не съм виждала такава до сега

# 541
Diana_gr ,раничките имат ли някаква преграда вътре и как мислиш дали става за ученическа раница  newsm78,те на мен ми приличат на ученически ,но ще се радвам да чуя и твоето мнение   bouquet

# 542
desespere благодаря.
Ох, след много мъки успях. Стоките, с които пробвах, бяха само от новата колекция не намалени, не червени, нито пък prix mini, нито пък от другите сектори, за които този код не важи. Накрая се хвана една тениска от мъжката колекция, та съпружеското тяло ще намаже.Така и не хванах логиката, но пък накрая се получи.

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 21:59 от cuba libre

# 543
Момичета, моля да ми обясните как се кани приятел. Не намирам такава опция  Rolling Eyes

# 544
Момичета, моля да ми обясните как се кани приятел. Не намирам такава опция  Rolling Eyes

Тук много ясно и достъпно е обяснено:
http://www.pazaruvane.com/2009/01/blog-post_3625.html

# 545
napata, благодаря ти!   bouquet

# 546

Слънчогледка,
Виж във www.pazaruvane.com.
Там всичко всичко е обяснено - и за приятелите, и за пазаруването в Ларедут въобще, пък и тук в другата тема (за поръчката), или се върни малко по-назад в тази тема и прочети.

Че вече банално стана, едно и също по сто пъти. Аз не че нещо , ама е дълго за обяснение.

# 547
  • Варна
Diana_gr ,раничките имат ли някаква преграда вътре и как мислиш дали става за ученическа раница  newsm78,те на мен ми приличат на ученически ,но ще се радвам да чуя и твоето мнение   bouquet

Не, раниците не са подходящи за ученически - плата е мек, стените не са подплатени, твърди, а са меки, размера е малък, нямат прегради.  Peace

# 548
  • Бургас
ralitooo, може ли снимка от вътрешна страна на термочантата?   bouquet

# 549
# 550

За тази чанта ми се хваща кода,но видях в албума че има и друга ето тази:

Това са две различни чанти с два различни кода,така ли?Ако е така може ли кода за втората  Praynig
Благодаря   bouquet

# 551
  • в страната на абсурдите
няма кой да ти даде кода за втората,защото е стар подарък.

# 552
  • Пловдив
janbi , тези отдавна не са налични

teo_71 , абсурд - с тоя син знак горе с нищо не може да се намали

# 553
Момичета,
Имам код за бежов тренч, но почти нищо не мога да намаля с него.
Вие за какво го ползвахте?
И има ли някакъв по-пряк път към ненамалените цени, че то иначе голямо ровене пада...

# 554
  • Хасково
Най сетне се наканих да поканя "приятел" и получих чек за 5 евро
Моля ви дайте нещо за 5 - 6 с кръгла цена да мога да се възползвам от него !  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт