Кодове за Ларедут - 25

• 57 061
  • 859
  •   1
Отговори
# 705
  • близо до морето
Знаете ли до кога важи кода за раничките  NIKE че за 1 седмица пуснах 4 поръчки, и ако пусна 1 заради раницата май ще прекаля!  ooooh!  Мъжо ако разбере ще ме застреля!  #2gunfire

# 706
  • Пловдив
Знаете ли до кога важи кода за раничките  NIKE че за 1 седмица пуснах 4 поръчки, и ако пусна 1 заради раницата май ще прекаля!  ooooh!  Мъжо ако разбере ще ме застреля!  #2gunfire
в мойта оферта пише до 20.04

# 707

И аз получих кода за раничката със Спайдърмен. В офертата пише още, че има БД и каталог, но когато въведа кода не ми дава безплатна доставка. Пропускам ли нещо в офертата, да не би да важи само за определени стоки?
Aз получих БД с ето това

# 708
  • близо до морето
в мойта оферта пише до 20.04
    Благодаря ти !  Hug

# 709
  • Варна
Дали и тоя път ще има проблеми с ползването на кода с Дора и Спайдърмен? Някой пусна ли вече поръчка с него?

# 710
На колко дена пускат предложения по e-maila?

# 711
Момичета, кода за хладилната чанта до кога е валиден, че неможе да ми се хване ?

# 712
  • Бургас
току що пуснах поръчка за Дора. Прие ми я с ето тази блузка: http://www.laredoute.fr/vente-blouse-enfant-fille-voile-de-coton … amp;numberpage=10

# 713
днес пуснах поръчка с кода за раничката Найк само с едно нещо от албанците и ми прие поръчката /само за 6,6 е/ дали не е първоаприлска шега,нали не приемали под 10 е  newsm78

# 714
  • Пловдив
Момичета, в другата тема прочетох за подобен проблем, а сега и ми при мен става същото - не приема и не прилага кода от поканата на приятел Rolling Eyes Има ли някакъв срок, защото го получих преди няколко дни или пък да са добавили условие  Thinking.
П.П. В кошницата нарочно съм сложила само кръгли цени...

# 715
днес пуснах поръчка с кода за раничката Найк само с едно нещо от албанците и ми прие поръчката /само за 6,6 е/ дали не е първоаприлска шега,нали не приемали под 10 е  newsm78

ако не е тайна - може лилинк с какво newsm78
днес цял ден се мъча и никакъв код не ми хваща с нищо - дори и тези които са ми пратени лично

# 716

днес цял ден се мъча и никакъв код не ми хваща с нищо - дори и тези които са ми пратени лично

ето с това   http://www.laredoute.fr/vente-2-debardeurs-aws.aspx?productid=32 … &numberpage=1 а кода за раницата-51888

# 717
  • София
Дали и тоя път ще има проблеми с ползването на кода с Дора и Спайдърмен? Някой пусна ли вече поръчка с него?
аз не съм, но съм подготвила една, в която ми даде и б.д. и спайдърмен . според мен дава б.д., ако в поръчката има prix mini
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-garcon-effet-double … &numberpage=3 и на двата акаунта имам м поръчката ето това, че ще глася подаръци за едни близнаци Grinning

# 718
Ето и моите получени кодове за чантите:
Les 2 cadeaux
DORA
78174
Les 2 cadeaux
SPIDER-MAN
78182

# 719

ето с това   http://www.laredoute.fr/vente-2-debardeurs-aws.aspx?productid=32 … &numberpage=1 а кода за раницата-51888

и аз пуснах, с кода за розовата раница 51853  newsm53, отдавна се канех на една ютия и сега стрелях без да мисля, защото ни трябва и раница за яслата. Много съм доволна  newsm44, остава и да ги получа де......... Да вметна само, че кода не ми е пратен лично.

Пробвах вече кода за Дората, действа,  макар че я имаме от миналата година, тогава кода беше многооооооо изгоден.

Общи условия

Активация на акаунт