Рисуване за начинаещи 2

• 100 025
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • най-шареното място
Имаш ли време да спазариш помагачи?
Вярвам, че една торта /без украса!/ ще е повече от справедливо заплащане за компанията Simple Smile

# 376
Имаш ли време да спазариш помагачи?
Вярвам, че една торта /без украса!/ ще е повече от справедливо заплащане за компанията Simple Smile

Няма кой, в много неудобно време за работещите е. Sad Половинката ще си вземе почивен ден, опитвам се да намеря кой да гледа хлапетата през това време, защото няма да е място за тях точно в този момент, и ако не успея да намеря кой да ги гледа освен баща им, ще трябва да се оправям сама. А да викам детегледачката не става, че ще ми излезе колкото половин седмична заплата за толкова много време. ( трябва да сме там 6 часа, защото ще ни съберат всички и ще местим кой където решат организаторите  ooooh!).
Като че ли ако се организираше това нещо за всички поотделно по-лесно изглежда, поне само за себе си щеше да се грижи всеки, а не с толкова много круши на клона, ама ще видим.

# 377
  • гр.София
Разгледай този сайт - при мен беше подобна системата - ако са ти големи и е на платно отзад на подрамката нали имаш напречна средна греда може са я използваш нея - пусни запитване на организаторите, те трябва да ти отговорят - дават ти дори схема с размерите на самите корнизи. Иначе си ме разбрала - използвам самата подрамка - това е на едно от по-малките, за по-големите просто е по-дълга, за кордата на картината се хваща клипса от носача.

# 378
  • гр.София
Сега ти видях въпроса и за транспортирането - правя си ъгли от този вафления картон/велпапе/- от кашоните, под тях нещо лист картон или опаковъчно фолио да пази лицето и страниците и с хартиена лента или дебело тиксо си правя нещо като дръжка - гледай само да не лепкаш по рамката, че може да се отлюспи горния слой като разопаковаш. Ако си с кола ги реди хоризонтално и по-между им пак картон, за да не хлътне някоя малка в по-голямата отдолу, аз не ги вързах и въпреки, че карах сигурно с 20-30км/ч пак се разместиха - почвай да го мислиш, че определено си е разправия, като си ги прибираш ще е по-лесно - можешна 2-3курса. За тази голямата, виж си габаритите на колата дали ще я събере, ако не търси овреме съдействие от организаторите поне за нея да измислят транспорт - не се  оставяйте така, настоявайте си за среща да огледате пространствата и уточните подробностите.

# 379
# 380
Дилу, мерси за хубавите съвети!
Аз вече опаковах по-голяма част от нещата. Значи с малките няма да е проблем, защото тях направо ги наредих в един голям като пластмасов ....нещо средно между леген и кутия с капак, тук ги използват за пренасяне на неща. Та разделих ги, всяка освен с ъглите увих с найлонови торбички и ги наредих плътно в тази кутия. Тя е толкова голяма, че аз мога да се събера спокойно вътре. Аз преди си пренасях нещата за фестивалите с подобна, но по-малка. Най- големите картини няма да се съберат вътре, но те са 3, така че ще ги измисля.
Картонени ъгли намерих, защото като купуват рамките те си имаха и аз просто ги запазих и се сетих, че съм ги прибрала, много добре паснаха.

Да видим какво ще стане в петък, стискайте палци, че ми е нервно! Simple Smile

# 381
  • гр.София
Акварела на котенцето е много сладурски - супер, отивам да си доразглаждам.
Стискаме палци, де що имаме  Laughing

# 382
Мерси  Simple Smile . И аз ще стискам палци.

# 383
Ето един нов акварел от мен
http://vesiart.blogspot.com/2010/03/blog-post_16.html

# 384
  • гр.София
Добро утро! За Лазаров ден едни Пиеро и Колумбина от мен.
Tandoori къде се изгуби, да пускаме ли палците вече Simple Smile

# 385
  • Русе
dilu ,страхотна двойка си "барнала" newsm10 Много ми харесаха,много настроение носят!!!!!

# 386
  • гр.София
О-о, Джастич, драго ми е, че те засичам форумски! Страшен зъбобол ме мъчи, ама с такъв кеф си рисувах, та сега ще има да търпя до понеделник.

# 387
dilu,невероятни са!
Нямам думи наистина,определено много се изненадах като ги видях тия двамата.Явно съм имала нагласа за нещо по-различно,но аз съм фен на всичките ти неща,така че ...  bouquet

# 388
Дилу, много ми харесват тези двамата! Тази сутрин ги гледах, чудесни са! Дано те отпуска скоро зъба!

Аз за изложбата вече писах на блога си и във фейсбук, мислех, че си видяла! Всичко мина супер, беше много интересно, поучително, ползотворно. Намерих си "учител", въобще само положителни неща излязоха от там. Simple Smile Стреса беше първия ден на подредбата, после вече всичко беше ОК. Simple Smile
Благодаря много за съветите и стискането на палци!   bouquet

# 389
  • гр.София
Ани, радвам се за теб - чак сега го прочетох - триптиха със старицата твой ли е - това ли е голямото платно, което толкова го мислеше. Прегръдки за всички вас - толкова са ти сладки децата - пу-пу Hug
Нинка, що така си изненадана - аз отстрани не мога да преценя, имам чувството, че за времето от февруари миналата година, откакто започнах да рисувам не съм успяла да си създам нещо като разпознаваем стил, пък и в интерес на истината бягам от това, за да не вляза в някакви релси.
А за зъба - рай - пия ракия /дето такова въобще не пия/ и ми става едно леко на душата и на четката - те и резултата - само дето имам чувството, че още нещо трябва да пипна, не че се сещам какво, но нещо ме човърка като я гледам - като завърша и другата от диптиха, тогава ще я мисля. Но, ако някой може да даде идея, ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт