Клуб "Парфюмен Ценител" 7 - Любими аромати Chanel

• 27 383
  • 362
  •   1
Отговори
# 195
Честити ви придобивки!   bouquet Да се множат!

Момичета, арабските ви чудесии са УАУ!  Crazy
И аз съм си представяла нещо ужасно тежко, но май не е така изобщо.

# 196
Бързам на вас първо да се похваля. Wink Имам Бялото Пачули Том Форд и то в най-голямата му разфасовка от 100 мл. Ненадейно го получих от една прекрасна дама, сърдечно и благодаря. Hug  bouquet Такъв фен съм на Том Форд и неговите аромати, че това е голям парфюмен празник за мен. А на Благовещение е повече от чудесна късметлийска придобивка. Сега остава да го получа и да си накъдря косата руса, тена няма да го докарам никога и пролетта да идва.

# 197
Бързам на вас първо да се похваля. Wink Имам Бялото Пачули Том Форд и то в най-голямата му разфасовка от 100 мл. Ненадейно го получих от една прекрасна дама, сърдечно и благодаря. Hug  bouquet Такъв фен съм на Том Форд и неговите аромати, че това е голям парфюмен празник за мен. А на Благовещение е повече от чудесна късметлийска придобивка. Сега остава да го получа и да си накъдря косата руса, тена няма да го докарам никога и пролетта да идва.

Денци честито! Peace

# 198
Благодаря kaloqnis2007 да се връща! Hug  bouquet

# 199
Денс, благородно ти завиждам!  Wink

# 200

Честито и от мен!!!И аз много го искам този парфюм и най благородно ти завиждам!Пожелавам ти само хубави емоции с него!

# 201
И аз това ще пожелая - само хубави емоции, Денс !  Heart Eyes

# 202
Желая ти красиви бели нощи в компанията на този парфюм, денси!  Heart Eyes
Много стилна реклама! Страшно ми харесва!

# 203
Благодаря ви момичета милички, наистина много му се радвам на този секси аромат. Сега си сложих от пробичката на Мимс на ръката, че съм се поляла обилно с голямата ми любов Агент Провокатор Стрип и се радвам и на двата едновременно. Агента ме побърква тотално, а Бялото Пачули ми дава пролетно настроение с рози, божури и пачули естествено.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пожелавам на всички да им се сбъднат парфюмните мечти в най-скоро време!  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 204
Белучи, откъде ги извади тия бижута! искам оня, дета е като лампата на Аладин - ама и с някой джин вътре , ако може..........

# 205
Имам Amouage Lyric Woman. Не знам дали се брои за арабски, но основателят на компанията е от арабски произход. За носовете на парфюмите не знам. Бих описала Lyric Woman като модерен цветен шипър. Доста е комплексен. Не е нито от най-тежките, нито лек, но не е за всяка ситуация определено. Бих го носила, например, на коктейл парти (не че ходя често тия дни).

За съжаление, не можах да харесам Бялото Пачули, въпреки че доста се опитах. Но пък Purple Patchоuli na TF е новата ми любов (за огромно съжаление, не на тези около мене. Но е много интересно развиващ се парфюм: от ярък аромат на лилава орхидея до зелените листа на свежо пачули. )

Видях, че говорите за бебета и парфюми. Ами на мене първите месеци, че и повече, не ми беше до никакви парфюми. Не съм даже толкова мислела за алергии. Просто не се сещах за тях!

А къде намирате Стрип? Имат ли уебсайт?

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 15:53 от Pixie

# 206
  • Belgium
Уханни дами,

някоя от вас може ли да ми каже дали е траен Twin Women на Azzaro?

Знам че на всяка кожа е различно, но все пак ще съм благодарна за отзиви   bouquet

# 207
А къде намирате Стрип? Имат ли уебсайт?

ако говориш за Провокаторския Стрип - ето го в Я.: http://oth.strawberrynet.com/wfrag.aspx?brandid=605

още един сайт с арабски парфюми: http://www.rasasi.com/
и български сайт, чрез който могат да се поръчат някои парфюми: http://www.emarat-bg.com/index.htm

пп аз също много харесвам Стрип - в уиш-листа ми е Simple Smile
благодаря на Денси за това, че насочи вниманието ми към него и ми даде възможността да го пробвам!

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 16:01 от bubanka

# 208
Лу, не е траен въобще при мен, а аз много държа ароматите на кожата си.
Pixie, Стрип има в Ягодата и е невероятен, но много опушен. Долавя се аромат на изгорели гуми чак. Много го обичам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Писали сме заедно Буб. Hug

# 209
Белучи, откъде ги извади тия бижута! искам оня, дета е като лампата на Аладин - ама и с някой джин вътре , ако може..........

За да изпълнява и други парфюмни желания, нали... Mr. Green
От Фрагрантика ги изрових!

Бубан, за този сайт http://www.emarat-bg.com/perfume.htm знае ли се какви са цените, т.е. ти поръчвала ли си от него?

Изненадах се, че има и Purple Patchоuli, изобщо не знаех. Пикси, я го опиши по-подробно  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт