LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 497
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 255
Като ви чета стигам до извода, че и днес няма получени колети от митница Свиленград. Колетите  дали идват директно от Франция там или пристигат в бг на друго място и се преразпределят  след това?

-------------------------------------------------------------------------------------
Сега говорих със служителката за справка на моите колети. Но ми обясни, че в момента не може да ми даде. Палета (или там каквото е) не бил отворен. Има нови колетчета, но да видим моите дали ще са там. 50 дена чакам

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 16:54 от annabel83

# 256
  • Варна
Митница Варна днес има получени 116 колета от ларедут. Аз взех последния си от 10 февруари и довечера ще похваля едни дънки. Laughing
И аз съм в Левски т.е. 10ти клон на пощата и съм доволна от служителките там. Ама ме познават покрай ибейските ми пратки и нямам проблеми никакви.

# 257
Може ли малко помощ,родих скоро и съм с корем(талия) 100 см,ханш 100см и бюст 108см (идеалните мерки) Embarassed
Интересува ме размер за връхно облекло,рокли,поли,панталони и блузи!
Благодаря предварително  Embarassed

Помагайте ,че нищо не ми става.
 За това палто дали ще ми стане номер 46 ?

Аз мисля, че си за 44, но все пак си свери мерките в таблицата с размерите на Ларедут, от 1-ва страница.

# 258
  • Бургас

Момичета само да кажа ,че днес взех тези обувки http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-redoute-creation.aspx?pr … &numberpage=1
в черно страхотни са и си отговарят на номера...и са страшно хубаво прилепят към крака...за тези които ги чакат

И аз да ги похваля обувчиците newsm10. За тези пари са направо супер.

# 259
  • София
Аз днес получих поръчката ми от 12.03 по пощата  Shocked /февруарските къде се въргалят по складовете, не се знае.../ Направо са експресни, когато е малка поръчката.
мъжкото яке размер 2ХL - хубаво е, тъничко, остава и да му стане на мъжа ми, че още не го е мерил
дамското яке с качулка размер 38 - за малко да не се събера в него, може да се носи само с тънка блуза, не е каквото очаквах откъм качество, но... ще се носи
1 калъфка, че в предната поръчка я бях забравила към спалното бельо и тренча-подарък.
Сега малко офф, ама този тренч има етикет да не се глади, пък е ужасно смачкан естествено - вие вашите какво ги правите?

# 260

Аз мисля, че си за 44, но все пак си свери мерките в таблицата с размерите на Ларедут, от 1-ва страница.
Ами аз от тази табличка за размера на гърдите реших ,че съм за 46 номер,незнам дали отговарят

# 261
misi77,кой номер са твоите обувчици?Естествена кожа ли са?Моля те за отговори,защото мисля днес да ги поръчам Hug  bouquet

# 262
  • Варна
Pepsilight и от 10-ти клон взимаш и в Девня работиш - май ще излезе,че се познаваме  Laughing Пък като гледам колко още има от Чайка и Левски може направо една сбирка да организираме  Wink
Ха така, да не работиш и ти в Девня? 10 - ти клон съм си го забранила, нямам нерви за тези лели Simple Smile

# 263
Пристигна поръчката от 03.02, за която се жалвах сутринта..всички неща са коментирани безброй пъти ( при все че повечето са за племенника). Приятно съм  изненадана от розовата ризка за 2 евро, която на шега поръчах от албанците ..малко съм се подценила в бюста, но с подходящ сутиен може да се носи

# 264
Здравейте.  Искам да помоля Betty L.  за снимки  Praynig  

Ами няма проблем, ама евентуално довечера след работа. Въпреки че нещата си изглеждат като в сайта!  Peace

# 265
  • Стара Загора
misi77,кой номер са твоите обувчици?Естествена кожа ли са?Моля те за отговори,защото мисля днес да ги поръчам Hug  bouquet
вътре стелката е ест.кожа...Вън не ...но са качествени...и ако успееш да ги намалиш малко с някакъв код...си струват парите...и изглеждат страхотно на крака.....извинявам се ,че въпроса не ми беше зададен лично Embarassed

# 266
Обувките са наистина страхотни и много удобни. Естествена кожа са само отвътре. Моите са 35 номер в черно - залепнаха ми на крака, направо са като пантофки.
И малко информация за Бургас - пристигна ли са много големи колети в централна поща, но не са обработени. Обработени са само малките пакети. Аз днес взех от 12.03. Лелката е казала, че най късно до средата на седмицата ще разпратят известия за големите.

# 267
  • Бургас
Ужасни са от Ларедут.Отказват да ми изпратят ваучер за изгубена поръчка , защото съм я платила с кредитна карта на лице различно от това на което е регистриран акаунта.А с тази карта плащам от 1 година.Не мога да разбера какъв им е проблема след като преди 2 месеца са си изтеглили парите.

Ужас.От кога ти е поръчката?Аз чакам две от януари 19 и 23 и една февруарска, платени с картата на мъжа ми, но на мое име (регистрацията).И ако не ги получа, не ми се мисли да се разправяме.. ooooh!

chefina , дано е така, че януарските ми са все големи.Днес даже ще отида за една справчица. Mr. Green

# 268
chefina,dilibaby   bouquet  bouquet
Ако може някой да ми измери стелката на 37 номер,много ще ми помогне да избера правилния номер Praynig

# 269

Ами аз от тази табличка за размера на гърдите реших ,че съм за 46 номер,незнам дали отговарят
За бюст 106 и талия 98, поръчах 48. ДОбре ми беше като размер, много хубаво, но не е за голям бюст. С едно копче е и надолу не пада добре, а се повдига от гърдите. Абе много гадно седеше, беше ме яд, защото иначе е много симпатична дреха. Аз продадох моето, момичето, което го взе се похвали, че се харесва (тя си имаше нормални мерки). Та това ми е впечатлението, чела съм добри отзиви от момичета тук.
Мога ли да помоля за реални снимки на банския РИП. Поръчах го за приятелка, притеснява се за цвета. Благодаря предварително и се извинявам, ако го има вече...

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 15:55 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт