LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 546
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 405
  • Там....където всичко е възможно ....
Днес получих поръчки от 24.01,2.02,10.02 и забележете 3.03 всички от митница Свиленград.
За тези от 14.01 и 15.01 нама и помен Tired
А иначе чакам и от 28.01,4.02,6.02,10.02,11.0216.02 и така нататъка.
Може ли някои да ми прати и на мен тази бланка да я попълня,която е за липстваща поръчка.Ларедутци ми пишат уж,че са ми я изпратили ,а никаква я няма в меила Rolling Eyes
Напоследък и мен не ме еб..ат нещо ларедутци,не ми отговарят на меилите за липстващите ми поръчки Wink

# 406
kras8204, ти си старо куче тук... бива ли и теб да пращам в 1-вия пост?  Joy

# 407
  • Варна
Ще им отпусна още няколко дни - и без това знам какво ще ми отговорят. Mr. Green

# 408
  • София...........
Reply на писмото с входящ номер и питаш дали някой ще бъде така добър да ти отговори. Отговарят до 24 часа в този случай.  Laughing
Май вече и те не си дават зор  Sad Писах им на 17.март и получих автоматичен отговор след броени минути и до вчера сутринта нищо. Вчера сутринта дадох RE на автоматичния отговор и "В очакване на вашия отговор. Благодаря " . Получих , че ще проверят и ще ми отговорят в най-скоро време, но уви все още нищо........ Sad

# 409
Да ви се похваля LaughingНа 5 ден от пускането на писмото ми за 20Е,ми писах да им изпратя копие от фактурата Confused
Адреса на приятеля е същия като моя.Дали сега на този етап да променя в адресите,че да е по-сигурно че ще получа парите Thinking

# 410
  • София
Я да питам аз тези, които са писали за неполучена поръчка и не са получили отговор....
Автоматичен отговор с номер на запитването имате ли?
Защото ако нямате, не сте направили нищо, т.е не сте им пратили писмо и затова те няма как да ви отговорят.
Попълват се всички полета във формата. Абсолютно всички, вкл и това, в което се пише "Предмет на писмото". Не се оставя празно никъде. Оставите ли празно поле - 99% е сигурно, че няма да получите автоматичен отговор.

Попълних много внимателно всички полета и двата пъти. Второто писъмце беше злобничко  Twisted Evil и взех, че получих вместо автоматичен отговор, отговор на първото си писмо. Поръчката ми е изпратена месец след като е направена. Някой беше призовал да не пишем та да не им разваляме кефа на франсетата. Аз пък мисля, че съм в пълното си право да знам какво се е случило с поръчката ми, след като са минали близо 8 седмици и парите за нея са дръпнати мнооого отдавна. И за 10 евро да беше пак щях да се интересувам.

# 411
  • София
Имам дебитна карта Visa Electron на MKBUnionbank.
Мога ли с нея да пазарувам в Laredoute.fr.?

Така като чета сякаш може,ама да ви питам и вас newsm78

Като започвах да пазарувам точно такава си извадих - и НЕ не става за ИНТЕРНЕТ пазаруване ( в чужди сайтове - за Бг май може ). Наложи се да я закривам. Сега към н ЦКБ и нямам проблеми.

# 412
  • Тук и там
Аз пък имам въпроси за номерата при банските   Rolling Eyes Интересува ме същия номер, който нося по принцип ли трябва да си поръчам или 1 по-голям, защото оставам с впечатлението, че все пак като по-стегната материя си е необходимо  Thinking И друго - чашки D, E отговарят ли на някои от най-големите размери /например 46, 48/ или трябва да си се поръчва директно с чашката ?
Благодаря предварително за отговорите     bouquet

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 08:48 от Iva-1977

# 413
Момичета някой има ли тази мъжка тениска-
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8731250& … rce=-1#DescDetail.
Дали изобщо си заслужава 9-те евро.?
тази тениска съм я купувала от тук -няма да ти казвам за какви пари, че ще те заболи главата
точно както я виждаш така изглежда -хубава е
и за тези пари изобщо не се колебай Peace

# 414
Получих отговор на двете ми писма за поръчки от 30/01 и 01/02. Моля за съдействие от срещалите се вече с такъв проблем
Единият отговор е
Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre commande.

Toutes mes excuses pour ce contretemps.

Un envoi a bien йtй fait et vous auriez dы le recevoir.

Pour me permettre de faire une enquкte auprиs des services postaux,
merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail,
de l'imprimer et de la retourner signйe а

La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2

Dans cette attente,je vous prie de recevoir mes sincиres salutations.

А другият
Vous кtes sans nouvelles de votre commande 033.1166596 du 1er fйvrier.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.

Votre colis a йtй expйdiй avec retard le 23 fйvrier, vous ne devriez pas tarder а le recevoir.

En effet, le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 5 semaines.

Je vous remercie de bien vouloir patienter encore un peu.

A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas tenir compte.

Merci de votre confiance.

Опитах да си ги преведа с певодача, но все пак не останах на ясно какво става.
Едното писмо ми казва още да чакм, но защо при положение, че са минали вече 2 месеца - причината е че поръчката е тръгнала на 23/02 ли
а за другата поръчка трябва да попълня формуляра и да им го изпратя по факс така ли
Благодаря  Hug  bouquet

# 415
като в България - А, B, C, D, E, по възходящ ред са

# 416
Момичета някой има ли тази мъжка тениска-
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8731250& … rce=-1#DescDetail.
Дали изобщо си заслужава 9-те евро.?
тази тениска съм я купувала от тук -няма да ти казвам за какви пари, че ще те заболи главата
точно както я виждаш така изглежда -хубава е
и за тези пари изобщо не се колебай Peace

А кой размер трябва да взема за мъжо , който тук си взема тениски L-XL  зависи от модела?

# 417
Аз пък имам въпроси за номерата при банските   Rolling Eyes Интересува ме същия номер, който нося по принцип ли трябва да си поръчам или 1 по-голям, защото оставам с впечатлението, че все пак като по-стегната материя си е необходимо  Thinking И друго - чашки D, E само на най-големите размери ли отговарят ?
Благодаря предварително за отговорите   bouquet

Аз миналото лято като си купувах банския го поръчах по номерацията на дрехите които вземам и ми беше точно (горнището - по номерацията която си вземаш сутиени, а долницата - по номерацията за поли и панталони). За големи чашки не знам как стои въпроса, но предполагам е същото. Не мисля, че е необходимо да се взема по-голям размер.

# 418
Ето обещаните от мен реални снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342060&pid=11227930 - лот 3 тениски, размер 94.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342060&pid=11227928 - жилетката, размер 86, много добре стои на малката, ще й става и догодина, тя в момента е точно 86 см висока, много е качествена!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342060&pid=11227931 - потниците, за които се притеснявах, че ще бъдат малки, размер 86 са й съвсем добре на бебка, а иначе изглеждат доста малки, ще изпера един да видя дали няма да се свие.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=342060&pid=11227929 - панталончето, 120 размер, съвсем по мярка на сина ми, който е 115 см висок, много е слаб и панталончето му е добре на кръста, ако беше малко по-дебел нямаше да може да го закопчае.
Не съм снимала сивия анцунг, защото го изпрах - очаквам да видя колко ще се свие. В непрано състояние стоеше направо перфектно на синчето ми.

# 419
Искам да ви попитам нещо.Вчера изпратих покана за регистрация,приели са я и ми изпращат следното

Radoslava Todorova a accepté votre proposition de parrainage et nous vous en remercions.
En nous recommandant ainsi des amies, vous nous permettez de faire découvrir La Redoute à de nouvelles clientes.

Comme convenu, je vous fais donc parvenir aujourd’hui votre CHEQUE ACHAT 5?* valable sur laredoute.fr.
Pour en profiter, utilisez simplement le Code Offre Spéciale suivant : 41831
lors de votre commande.

Encore merci pour votre fidélité.

Пусках преводача,пише да изпратя нещо и да се възползвам от кода.
Чек ли е това  newsm78 и кода който изпращат не мога да разбера за какво е?
Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт