LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 434
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 465
mirella_m3 , аз го имам този сутиен, но не го нося, защото няма подплънки. Пише, че има, но това на което казват подплънка всъщност е мек и много тънък дунапрен дебел сигурно 0,1 - 0,2 мм. Аз нямам бюст и с него изглеждам като момче, много ме сплесква. Sad Иначе е хубав. Снимки не мога да дам, но ако се върнеш назад в темата, някой беше дал снимки!

# 466
  • София
ВАЖНО!!!!
Относно бланката,която се попълва за изгубена  поръчка,
долу преди подписа, има  нещо което също трябва да  се попълни,а  на  1 ва страница в образеца  го няма.
Ето какво  е то
след  Fait ....... (Напишете  града  си)
след  Le....... (се пише  датата,на  която  пращаш формуляра)

Извинявайте, този формуляр по пощата ли се праща или мога да го сканирам и да го пратя по мейла?
сканирай го и  го прати  или просто  с някоя  програмка  го попълни

# 467
Има ли неполучени поръчки от 31.01. или да пиша и аз за загубена.

# 468
  • София

аз имам неполучена... спокойно изчакай още седмица и ще дойде.

# 469

аз имам неполучена... спокойно изчакай още седмица и ще дойде.
Аз чакам 2 от 31.01.2009

# 470
  • BG
Аз чакам oт 22.01.2009

# 471
  • Burgas
Някои виждали е подобни клинове като тези http://www.laredoute.fr/vente-leggings-enfant-fille-prix-mini-en … &numberpage=1 но други цветове,че вчера ги получих и много ми харесаха и ако има някви такива подобни в други цветове искам да поръчам,аз немога да намеря,но някои ако е срещал някъде.

# 472
И аз чакам... от 17.01  Grinning

# 473
Аз пък чакам половин колет от януари, другата половина дойде преди месец, това пък на кво прилича.

# 474
Получих току що известийце за митницата най-накрая smile3508. Поръчката е от 07/02/2009 за която им писах мин. седмица и ми отговориха че е пратена на 23/02. Утре като я взема ще дам отчет.
И да ви питам размерите на коланите как се определят - размера който е даден е размер на талията или дължината на колана?

# 475
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата

И аз имам една от тази дата. В неделя им писах и получих мейл с формуляр за попълване. Доколкото разбрах са пратили поръчката на 10.02., но ми излиза половината мейл на маймуни и гадая.

viky_v благодаря  Hug

# 476
  • София

Писах им.Отговориха ми кога е пусната като ми й поискаха да им изпратя пълния адрес за доставка.
Сверили са го и ми потвърдиха, че това е адрес във файла им, т.е на него са го пратили.

# 477
И аз имам.
Ама си ги чакам и ще дойдат.

Не виждам каква е тая масова истерия напоследък.. На вълни, на вълни..
Тамън се успокоят малко нещата.. Айде някой пак писне.. Айде 20 човека след него, да не видят..

Страшна работа..

# 478
Моля за помощ . Получих това на пощата си и въобще незнам за какво се отнася.Помогнете  Praynig.

Понеже си първата, която пита в тази тема май, ще си позволя да ти отговоря  Laughing Стандартно съобщение, с което те приканват да пазаруваш, т.е. не им обръщай внимание и спокойно изтрий съобщението  Peace

И какво беше съобщението, че и аз получих нещо, приканващо ме да пазарувам, и че кошницата ми "изтичала" или нещо подобно. Всъщност има ли максимален срок, в който мога да разглеждам и да си слагам в кошницата, без още да пускам поръчката?
Изчетох всичко по-назад, но не съм срещала нещо подобно!!!

Писмото беше долу-горе следното:

Votre panier arrive à expiration Madame ...
plus que quelques jours pour valider votre panier
Madame ...

Vous avez récemment créé votre panier sur laredoute.fr.

Le délai de celui-ci arrive bientôt à expiration… Peut-être avez-vous oublié de le valider ?

Il ne vous reste que quelques jours pour recevoir votre sélection…
Alors n’attendez pas, cliquez simplement sur ce lien et suivez le guide !

Благодаря ви предварително!

wb от Враца,

Гледах ти снимките и искам да те попитам нещо.
Какъв размер сутиени поръчваш и отговарят ли ти. Аз още не мога да се престраша да поръчам сутниен и питам всеки де що си е поръчвал, но пак кой знае какво не разбрах.
Тук си купувам 75В или 75С.
И мисля, че от фр. трябва да вземам 90В или 85С. Ти как мислиш?

Някои виждали е подобни клинове като тези http://www.laredoute.fr/vente-leggings-enfant-fille-prix-mini-en … &numberpage=1 но други цветове,че вчера ги получих и много ми харесаха и ако има някви такива подобни в други цветове искам да поръчам,аз немога да намеря,но някои ако е срещал някъде.

anik79,
Ти за каква възраст взе клиновете и отговарят ли си, защото иначе разбирам, че много си ги харесала!

# 479
ЕЕЕ,бясна съм им на лелките от митница Пловдив. В Събота ми оставили известие за поща,че в пощата имам митническо такова и отивам аз вчера без известие направо на митницата,дават ми уж поръчката от оня ден и днес пощаджийката пак ми носи ново митническо известие за вчерашния пакет,а явно съботния е бил друг ,но лелките хич и не се постараха да погледнат за кой става въпрос и какво има за мен като цяло,въпреки че помолих нееднократнооо! Всеки ден до митницата ли да ходя,за да съм сигурна,че няма да пропуснат нещооо!  #Cussing out
Иначе явно аз приключвам с поръчките от намаленията-вчера взех от 21/01 ,която не беше за мен и нямам какво да коментирам от нея,а дано днес да ми намерят и тази от 05/02!  Tired

Общи условия

Активация на акаунт