LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 343
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 510
# 511
# 512
  • София
Офф,днес пак една напразна разходка до митницата за колета от 21.01 Tired.

Зарчева/Нина или нещо подобно беше,кратко име с 4 букви,ама го забравих Embarassed/има кашон на софийска митница.Да ходи да си го вземе,ако още не е.

Януарските колети са тук,ще си ги получим все някой ден,ама кой знае кога.Това казаха жените на митницата.Забавянето е във Враждебна,както знаем всички Crossing Arms

Днес получих това сако в цвят blue canard.Цветът е съвсем различен от снимката,по-скоро зеленее.Хубав е,но трудно се съчетава с други цветове.Но пък цената му е толкова смешна,че е без коментар hahaha
Лятното изпълнение на същото сако беше по-добро-откъм копчета,материя,подплата.

# 513
  • Стара Загора
А да изхарчиш ваучера и ако дойде колета да си го вземеш , защо го отхвърляш като вариант Simple Smile

Еми....щот те младежите си искат нещата и ще поръчат вероятно същите неща, пък да си ги имат по два пъти де да знам.....освен това те едва ли нямат система някаква с която да разберат че съм получила колета......и тогава какво?  newsm78 В същност какво може да стане в такъв случай ако взема колета?
Нищо....НЕКОРЕКТНО Е.....а те хората винаги са били спрямо нас...и нашите поръчки....заради такива случки е веротно да спрат и те да бъдат коректни

# 514
днес получих поръчките си от 03.02 и 18.02  newsm44

# 515
днес получих колет от 22.01 и пакет от 06.02 нещата не са за мен затова няма да пускам снимки  Wink

# 516
# 517
  • сусурлево

OТЗИВИ   за този панталон ? Материя ? Размери?

# 518

Абе то и на мен ми се искаше да е герданче, ама преводача ми "каза": "...Неръждаема стомана верига. Цветя от неръждаема стомана...", с което ме хвърли в размисъл. Да не би да е нещо домакинско?

# 519
тези балеринки отговарят ли си за номера,мисля,че някой ги имаше   http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9619879& … ue&ksource=-1

# 520
  • сусурлево
Jadena
 това е буквален превод . ГЕРДАНЧЕ Е СПОРЕД МЕН

# 521
Да се похваля и аз с първата си поръчка. Направена е на 21.02.
Повечето неща са на малчо. За мен има само едни дънки, които се оказа че са ми огромни. Падат до глезените ми докато ходя.  Rolling Eyes Ще ги продавам. Или ги заменям за 40-ти номер ако някой има малки.

http://www.laredoute.fr/vente-jean-patte-d-eph-de-maternite---ce … &numberpage=1

ето и реални снимки на колета:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=356858

# 522
  • София
dilibaby  Peace От отдавна са некоректни към мен, не бих го направила не защото е некоректно спрямо тях, а защото не съм такъв човек. И поради причината че не съм доволна от тях не поръчвам за себе си вече от там, предпочитам други сайтове  Peace Писането с главни букви знаеш че означава викане нали  Wink

# 523
  • Стара Загора
Ама Че се ядосах....какво щяло да стане ако си вземела колета,ми много ясно нищо ....ама ако всички го направят....пък и всеки отговаря за себе си....чак и подкрепа търсят такива хора...пфу...да им кажеш давай....тва е българската работа никъде я няма....ама те и там ще ни научат хората що за стока сме Crossing Arms

# 524
  • Стара Загора
dilibaby  Peace От отдавна са некоректни към мен, не бих го направила не защото е некоректно спрямо тях, а защото не съм такъв човек. И поради причината че не съм доволна от тях не поръчвам за себе си вече от там, предпочитам други сайтове  Peace Писането с главни букви знаеш че означава викане нали  Wink
Ами точно това е...когато си недоволна просто не пазарувай...и как само към теб са некоректни това не ми е ясно.....и аз имам от януари неполучена поръчка....да взема да се вайкам сега....и мисля да прекратим....защото останалите не са длъжни да ни търпят излиянията

Общи условия

Активация на акаунт