LaRedoute.fr - 107 - Всичко за поръчката!

• 93 091
  • 1 723
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Ето реални снимки на получената ми вчера поръчка:
http://www.darko.biz/La%20Redoute/pokupki.html
Доволна ли си от пингвинските чаршафи? и различни ли са възглавниците от двете страни?

# 961
  • София
И аз да се похваля с две получени колетчета днес от митница-дългоочакваните от 26 и 28 януари  Grinning Имах вътре и подарък за един РД,който е вдругиден,пак добре,че пристигна навреме  ooooh!
Ето и снимки на когото му се гледат,всички неща са показвани и коментирани.Най-важното е,че ми харесват и ми стават.Детската играчка не я намирам вече в сайта,но ми харесва,занимателна е.
Сега от по-ранните ми колетчета останаха тези от 31.01 и 2.02,дано вече и те пристигнат.

# 962
Здравейте момичета, дали някоя от вас има тези обувки? 39 номер ме интересува дали отговаря на номера и стелката ако може да измерите   bouquet 
http://www.laredoute.fr/Productdetail/ProductZoom.aspx?productid … 439_0002_PG_2.jpg

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 02:39 от firefly...

# 963
  • Пловдив
охххх изчетох ви  Whistling два дена ме нямаше и немога да ви настигна  Joy но се нагледах на много получени колети Simple Smile

И аз да се похваля с поръчката от 10.02.На Пловдивската митница има доста колети,един огромен кашон сигурно има колело...незнам   newsm78  имената, които запомних са на Анита ,Силвия и Борислава.
ейййй ако аз съм тази Силвия,направо ще се изкефя да си взема най-накрая колетчето от 04.02,чакам и от 16,както и мартенски,включително и днешен  hahaha ама те са на другия акаунт  Praynig
Иначе днес си взех (тоест взели са,че я пратих в Плевен) поръчка от 18.02,с няколко чифта маратонки и дреболии,та има раздвижване Simple Smile
Хайде лека нощ и стискайте палци утре да се хваля.....  Joy

офффф че се отплеснах и аз щях да помоля Ivanichkaза размери на пуловерчето,главно ме интересува дължината на ръкава  Praynig
divna_ ако не се лъжа трябва да е това пуловерчето

# 964
  • Стара Загора
за справка,вчера получих поръчка  от 19.1. Grinning Grinning Grinning,нещата са детски,до болка обсъждани Grinning,бях забравила какво съм поръчала   Laughing

# 965
  • София
Чоколинка, ти да нямаш нещо общо със сайта, където са ти сложени снимките? Simple Smile

# 966
някой има ли тази тениска да каже дали е хубава и ако може и снимка ако има http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-v-freddy.aspx?productid=32 … &numberpage=2

# 967
Момичета здравейте  bouquet, досега не съм поръчвала от ларедут и нещо не ми е ясно защо се вземат поръчките от митницата  newsm78 да не би да се плаща мито за над 2кг. Също само от френския ларедут ли имат доставка до БГ . Има ли начин за поръчка от друг примерно да го доставят до куриерска фирма а те до тук . До колко килограма може да е поръчката и наистина ли доставката е   6 евро+5%  примерно до Варна?

п.с.Сигурно сте го обяснявали 100 пъти, но толкова теми сте изписали,че няма начин да наваксам.   bouquet

# 968
  • София-Младост
Момичета здравейте  bouquet, досега не съм поръчвала от ларедут и нещо не ми е ясно защо се вземат поръчките от митницата  newsm78 да не би да се плаща мито за над 2кг. Също само от френския ларедут ли имат доставка до БГ . Има ли начин за поръчка от друг примерно да го доставят до куриерска фирма а те до тук . До колко килограма може да е поръчката и наистина ли доставката е   6 евро+5%  примерно до Варна?

п.с.Сигурно сте го обяснявали 100 пъти, но толкова теми сте изписали,че няма начин да наваксам.   bouquet
Не се плаща мито, но пратките над 2кг отиват на митница. Обикновенно се плаща такса при получаване, за Сф-4лв, за другите градове различно. Само французите правят доставка до България. Доставката е 6евро, ако не ползваш код , който да я намали или махне. Отделно има такса опаковка, която е 7% върху стойността на стоката само. За повече инфо прочети първия пост моля. 

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 08:45 от Ала-Бала

# 969
  • Варна
Добро утро!

chockolina ще маже ли впечатления за пижамката на ДОРА по която се рисува? Вашата кой номер е? Отговаря ли си? Умалена, уголемена???

Нашата е р. 126, изглежда много добре; други отзиви обаче още не мога да дам, защото ще я подаряваме на Мони в понеделник за РД. Изглежда ми, че си отговаря на номера, но след понеделник ще мога да кажа повече.

Доволна ли си от пингвинските чаршафи? и различни ли са възглавниците от двете страни?

Да, много са хубави. Калъфките са с различни картинки от двете страни - от едната са с 3 пингвина (едно малко с двама родители Grinning), а от другата - 2 (малко с един възрастен).

Чоколинка, ти да нямаш нещо общо със сайта, където са ти сложени снимките? Simple Smile

Да, сайтът е на мъжа ми. Реших, че така ми е по-удобно и бързо да качвам снимки. Текстовете той ги е писал. Wink

# 970
  • София-Младост
Може ли линк към чаршафите и пижамката на Дора?

# 971

Не се плаща мито, но пратките над 2кг отиват на митница. Обикновенно се плаща такса пири получаване, аз Сф-4лв, за другите градове различно. Само французите правят доставка до България. Доставката е 6евро, ако не ползваш код , който да я намали или махне. Отделно има такса опаковка, която е 7% върху стойността на стоката само. за повече инфо прочети първия пост моля. 
Мерси много ще се пробвам с една поръчка   bouquet

# 972
  • Варна
Може ли линк към чаршафите и пижамката на Дора?

1. Пижамката
2. Калъфките
3. Плика

# 973
chockolina     bouquet  bouquet  bouquet

# 974

Моля някакви отзиви за тази рокля,ако е поръчвана?

Общи условия

Активация на акаунт