Пролетта на вратата чука, мама МАРТенка с бебето се фука!

• 13 332
  • 313
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
шуши ето ти има ги навсякъде и са по евтини от памперс. аз сега съм взела един пакет от 2 до 5 кг. 72бр, за 16 лв.
русана коликите отшемяват след 3 месец. моята племенница ги имаше до 9 месец  Sad

# 76
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ НАС!Как сте днес-при нас положението е нормално-малката спинка,хапва -нямаме проблем с кърменето-само на кърма сме и така.За нощното кърмене няма да го махам,но когато се събуди й давам-снощи сука в 1.30ч и после в 6ч. изобщо не го будя детето!
За бебефона-реших да взема AVENT-Philips- ще видим колко е добър дават го обхват над 150м пък да видим.
нямям нито една стриия от бремеността-но аз не съм спирала с мазилата пък и качих само 10 кг.-сега съм минус 6-остават ми още 4кг.но аз май от кърменето свалям-забременях 47-отидох да раждам 57,а сега съм 51кг.
за дупето използваме кремчето за подсичане на мустела и за сега нямаме никакъв проблем доволна съм!

Последна редакция: пн, 23 мар 2009, 15:44 от zori_tv

# 77
КикоиМери, , моля се за вашата малка дъщеричка и стискам палци бързо да се оправи малката душичка! На теб ти желая много сили и кураж и вяра, че всичко ще бъде наред  Praynig  Hug

Бейбимони, какви са тия глупости?!? как така няма да ти дадат акта за раждане?!?  Shocked Вярно, че и нашият таткото ходи да го взима, но със сигурност можех и аз - майка ми специално ходи да пита дори дали може и тя да го вземе - не може, но са казали, че майката или бащата само с личната си карта.Даже не е носил моята ЛК. Тия направо са  #Cussing out Българска му работа. Ами, ако си самотна майка?Или ако бащата е в чужбина?
Споко за тази гной от гърдичките - мойта педи още като дойде след раждането ми каза да не се шашкам, ако излиза секрет от там, а можело и от влагалището даже, било нормално, така се изчиствали.

За килограмите - аз съм свалила 10 кг. още на изписването от общо + 20 кг. но от опит знам, че втората половина се сваля доста бавно, особено, ако кърмим, така, че гледам да не се шашкам.
За памперсите - ние сме си на Памперс и съм си доволна.Още от каката друго не признавам, пробвала съм още тогава и други - ами всичко др. пропуска. Само те ми държат.Даже не съм обърнала внимание дали са турски или каквито там има други.От Кауфланд ги взимаме.

И сега да се похваля от консултацията -София е качила цял 1 кг. и е пораснала с 3,5 см   newsm44 И е само на кърма! Как се успокоих, не е истина! Сложиха ни ваксина Хепатит В и почваме Вигантол по 2 к. Езичето ще мажем с дактарин или фунго-не-знам-си-кво  Mr. Green, каквото си изберем. И което най-ми хареса, да не бързаме в такъв случай със соковете и захранването/аз и нямаше скоро да и дам, де/Ще слагаме и Пентаксим.Болничният ще ми го дадат на 42-ри ден от раждането. та така - сега бебка е 3.800 и 51,5 см. А пъпчиците по лицето.... Crazy каза, че май много я целуваме... Confused и кожата и като е по-чувствителна и се опъпчва.Ама как да не я целувам, като аз едвам се сдържам да не я изям?!?  Crazy  Laughing

# 78
Здравейте мили мами. Да са ви живи и здрави де4ицата. Аз 4ас сега 6те ви се от4ета. Моето слън4ице Паула се роди на 16.03, но за съжаление имахме малко проблеми при раждането. Малката и бе6е трудно да ди6а и трябва6е да я сложат в кувиоз. За 6тастие ве4е вси4ки сме си в къ6ти, изморени и 6тастливи.

# 79
Еха Слънце не искам да си представям такъв рев до 9 месец  #Shocked
За тези памперси Канбебе бяха в родилното с тях , много ми харесаха,сега като свършат моите ще взема такива
*Nikita* браво на София , все така да расте
yani_ta  , браво че сте си в къщи  и сте добре  Hug

# 80
здравейте мамчета, честито на новите майки с бебчета да се им живи и здрави и много мо много да ги радват  Hug  bouquet Hug, а за някои които се притесняват вярвам, че всичко ще е на ред с малките ви съкровища, бързо възстановяване и упех, пък на нас 2в1 късмет и ние да се похвалим вече в тази темичка Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Hug Hug Hug Heart Eyes

# 81
yani_ta - честито и добре те си дошли.  Hug

за стриите- аз нямам никъде, а почти не се мазах. Обаче корема ми е кофти. Още не се прибрал и ми изглежда, че ще увисне.

искам да питам за помпата на Авент. Нещо не мога да се справя. Бебка не харесва лявата гърда и се цедя, но го правя на ръка. Дайте съвет.

# 82
  • Варна
Мери миличка , знаеш че съм с теб и малката Ангела  Hug  Моля се и знам че съвсем скоро всичко ще е наред и ще остане само лошия спомен зад гърба ви. През толкова трудности мина през бременноста си и не се предаде, не се предвай и сега. Всичко ще бъде наред  Praynig

Честита дъщеря на yani_ta да ви е жива и здрава!   bouquet

Момичета и аз да ви кажа че ви чувствам супер близки приятелки, макар че не сме се виждали дори. Радвам се и плача заедно с всяка една от вас. Имам чуството че се познаваме от години  Hug

# 83
Ехо,тук съм.Моят ден ще е утре HugДа ми стискате палци ей... Mr. GreenДнес бях да ми направят последни иследвания,и утре сутрин с нашето тати отиваме на първа среща с нашето съкровище! PraynigМоля се всичко да мине добре и да сме много здрави с бебчо Peace.Единственото което ме притеснява е че незная с каква упойка ще ми правят секциото-неискам пълна smile3511,а заради проклетите алергии док ми каза,че утре каквото реши анестезиолога,зависи коя ще е най-благоприятна за мен!
ОООФФФФФФФФ,ще се побъркам....
Честито дъщерички на КАТЕРИНА и YANI-TA newsm51 newsm51 newsm51
Хайде мацките от отбора- 2в1,коя ще е следващата...... newsm78
Мери, Praynig Praynig  Praynig
Ние пък вместо бебефон си взехме днес една камера.Милото ще я монтира докато отсъствам.
Стрии за сега нямам,ама да видим като родя... Whistling

# 84
Здравейте и от нас,
От вчера вече сме в отбора с коликите,както си спеше ссладко ,сладко и опа рев,рев,започнах с Еспумизан Л,дано помогне.
ЧЕСТИТА ДЪщЕРИЧКА НА КАТЕТО,ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА Я РАДВА.

Мери,мила имаш и моята позитивна енергия,дано малката бързо се възтанови и да се приберете в къщи.
Т.удома е около 20г.мисля че е нормална.

# 85
  • Ловеч
Мери, ей това не исках да прочета за малката Ангела. Дано да е фалшива тревога, не спирам да се моля за това.
Честита мома и на Катерина78 и Янита, хайде не останахме.
Еля, пробвай с топли компреси за да отпушиш каналите.
Аз няма да се размина без стрии, но ще са по-малко от първата бременност. А килограмите ми станаха +29, като 3 са от последните няколко дена - пълня се с вода явно, нали все ме подритва в бъбреците и мехура.
От днес считано ще съм всеки ден на тонове, разкритие нямам, но шийката е скъсена на 80%, главата е слязла ниско в таза и стоим и чакаме.
Шу, ще се разберем някак с баткото  Joy
Нани стискам палци за утре. Роси ми се губи и още една мама дето беше казала че ще я чакат до днес и ще предизвикват/да ми прости ама и забравих ника/.
Зори, аз съм взела на Чико, но нямам преки наблюдения. Авент е добър избор.

# 86
Аз в болницата свалих 5кг  и като се прибрах в нас още 6.Това стана много бързо ,явно защото бях качила много килограми през бремеността. Иначе сега се стопираха и си седя на едни и същи кграми.  Sad

В нас е топло на всякъде и е завит единствено к'ато спи. Държа го по боди с дълъг ръкав и отгоре тънко гащеризонче + ръкавички и терлички. Ако не е с гащеризон -слагам ританки + елече.

Навсякъде е към 23-25 градуса.Вечер спим на по хладно към 20- 22 градуса.(то си е толкова без да отоплявам  спалнята)

# 87
Честито на родилите мамчета от вчера и днес, да са им живи и здрави бебоците!

Мери, дано Ангела се оправи и всичко да бъде наред!

За Т в стаята и обличането не го ли коментирахме вече няколко пъти? Аз си поддържам 20-тина градуса, до 21 през деня, нощно време спада вероятно до 18-19, заради отворения прозорец. Обличам с различни дрехи през деня и през нощта - през деня обикновено с боди с къс ръкав и цяло гащеризонче отгоре (или ританки и блузка), а през нощта с боди с дълъг ръкав и отгоре пак така. Завивката през деня е олекотената от един кат, а през нощта я правя от два ката, но той обикновено спи при нас половината нощ, така че е завит с нашата завивка.

Масажите аз също ще ги почна от 2-ри месец - вчера питах педиатърката специално за масажите и гимнастиката и тя каза да не бързам, от 2-ри месец ще ги почнем.

Майките от залаганията за финалната права, стискам ви палци - но така и не разбрах за кой се наддава в момента, айде кажете, да изкараме някой лев (и без това сме само на подеяноията на НОИ) Simple Smile

# 88
На мен каката ми се подсичаше от Либеро,Хъджис,Памперс Актив бейби и Слийп енд плей! Единствено и понасят на Памперс с Алоето и затова и сега взимам такива. И на ивчо взимам на Памперс и нямаме проблем с подсичането! А вноса на Памперс не е ли само турски? newsm78 Поне аз с такова убеждение съм останала,че в Бг ги внасят от там!

И пак да питам за белега от секциото-някой беше писал за някакъв боров мехлем,нека да каже как се казва моля!!!

# 89
*Nikita*, чудесни са резултатите на София, все така да расте!

yani_ta, Честита ти радост и на теб! Дано проблемите са останали зад гърбовете ви и вече само хубави новини.

За Т в стаята и обличането не го ли коментирахме вече няколко пъти? Аз си поддържам 20-тина градуса, до 21 през деня, нощно време спада вероятно до 18-19, заради отворения прозорец. Обличам с различни дрехи през деня и през нощта - през деня обикновено с боди с къс ръкав и цяло гащеризонче отгоре (или ританки и блузка), а през нощта с боди с дълъг ръкав и отгоре пак така.
И ние сме така, само дето се завиваме с памучно одеало като спим, през другото време се стои само облечена.

Общи условия

Активация на акаунт