Сънувах... знаете ли какво означавва...

• 53 255
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
сънувах че се качвам в асансьор който потегля рязко и бързо нагоре - направо ме изстреля на някакъв горен етаж светкавично. какво означава това?

# 166
  • София - Варна - Бургас
Преди няколко дни сънувах, че майка ми се обажда да ми каже, че баща ми е починал Cry. Обаче беше много спокойна като ми го казваше. Какво ли може да значи Confused

... че много обичаш татко си и те е страх да не го загубиш, а и има остатък от "Електра комплекса" ти от детството!
   Нищо лошо не означава сънят ти. Нормални човешки чувства.  Peace

# 167
  • София - Варна - Бургас
Сънувах,че съм сама и трябва да отида до някакво място,и май карах колело и отидох до едно много красиво място,което никога не съм виждала беше като рай,някаква река,море ли какво беше не знам..но беше много красиво.. и минавам след това през някакви заведения пълно с хора и гледам злобно  newsm78 нямам си и напредстава какво означава  newsm78

Готова си за Природозащитник! Имаш мисията на защитник на природата от тези които я замърсяват и унищожават!  Grinning

# 168
Преди няколко дни сънувах, че майка ми се обажда да ми каже, че баща ми е починал Cry. Обаче беше много спокойна като ми го казваше. Какво ли може да значи Confused

... че много обичаш татко си и те е страх да не го загубиш, а и има остатък от "Електра комплекса" ти от детството!
   Нищо лошо не означава сънят ти. Нормални човешки чувства.  Peace

Благодаря Simple Smile

# 169
Сънувах как съм на една зелена поляна, много, много красива. В ушите ми звучи тиха хубава музика, а аз летя малко над тревата. Чувствах се добре и ми беше леко.

# 170
  • София - Варна - Бургас
Сънувах как съм на една зелена поляна, много, много красива. В ушите ми звучи тиха хубава музика, а аз летя малко над тревата. Чувствах се добре и ми беше леко.

Тълкованито ми:  Спомен от "другата" страна или директна медитация до "Там"!...

# 171
 Снощи сънувах, че моят лекар-хомеопат идва у нас да ми даде хо л-во, тъй като вече закъснявам (всъщност трябва да ходя през август) с приема му.
 Влезе у нас, почувства се като удома си и часове си говорихме на различни теми (смътно си спомням какви). На няколко пъти се опитваше да ми даде лекарството, но все нещо ставаше и така или инъче, накрая си тръгна без да ми го даде. През цялото време до нас щъкаше моята костенурка.
Имате ли идея какво може да означава това? В съновника видях, че костенурката в съня е несподелена любов, което при мен не е вярно! Simple Smile

# 172
  • София - Варна - Бургас
Пожелателен сън - да го поканиш на гости!
 Това е друг вид любов, любов съм лекарят - хомеопат.
 Показва, че със здрвето си добре и имаш нужда само от разбиране и да си поприказвате с него, не толкова от хо л-во.  Peace

# 173
Благодаря, Александър! Hug Никога не съм мислила, или искала да го каня на гости, но му имам голямо доверие и да, имам нужда да си поговоря с него по-скоро като психолог, но не знам дали ще се престраша, все пак това е нещо различно и не му влиза в задълженията като хомеопат  Confused.

# 174
  • София - Варна - Бургас
При мен това е част от лечението - обясняването, осъзнаването и от там ускоряване на лечебния процес.

# 175
Сънувах една "приятелка" бяхме приятелки сега не сме,сънувах,че тя едно момиче от класа и и аз стоим на една пейка и те ме прогонват,и аз оставам сама без приятели и минавам през някаква пуста горичка с мн клони и храсти,от които се опитвам да мина.. Sad

# 176
сънувах, че гледамм една картина - малко дете в лодка, заобиколена от вода. детето е навело леко глава. гледам я с любов и си казвам - това е моето хубаво детенце. после картината някак започва да се приближава, все едно влизам в нея и започвам да виждам детето все по-отблизо. то бавно започва да изправя глава и лицето му се променя - става с червена коса, лоши очи и кървави устни. усмихва се злобно. това не е моето дете, а дете-убиец, което сънувах малко преди това, но нямам ясен спомен как точно.

# 177
Рядко сънувам, но като ми се случи все едни откачени и безсмислени  сънища сънувам  Crazy. Ще ви разкажа за последния, който помня от преди 4-5 дни. Ако може някой да го разтълкува.. Simple Smile  Сънувам, че съм в нещо като замък, много тъмен и прашен. Има и други хора ( познати ). Лягаме всички да спим, аз сама на едно голямо легло, покрита почти през глава. Всички спят само аз не. Оглеждам се , въртя се и не мога да заспя. По едно време всички стават и си разменят леглата , ама много набързо и пак заспиват  Crazy. Аз ставам и тръгвам да се разхождам.Стигам до една тъмна стая. Там седят трима възрастни и някак си знаех, че това са пазителите на замъка. Нищо не им казвам и влизам по-навътре в стаята. Спирам до една висока и прашна маса. На нея има няколко дебели прашни книги, един химикал и един полу изхабен молив, а под масата пълно с химикали. Понечих да бутна и последния химикал останал на масата, но единия от пазителите ме спря ( нещо ми каза, но не помня ) и тогава аз казах " А а а ,това трябва да е нов начин на обучение ! "  Shocked Shocked Laughing. Не знам от къде ми дойде тази мисъл. След това единият от пазителите започна да плаче, каза, че ме познавал .. нещо такова. Махна очилата си и тогава видях, че това е старата ми класна  Mr. Green После нищо не помня.
   А относно секса с жена и аз съм го сънувала, но тогава гледах Тhe L Word  Mr. Green

# 178
  • България
И аз да разкажа своя сън:Снощи /понеделник срещу вторник,нали има значение и какъв ден от седмицата е/сънвах че трепя една голяма хлебарка с четка за почистване на пода.Аз я удрям с всичка сила ,уж я убивам ,а от нея излизат малки хлебарки и аз не мога да сваря и тях да удрям.....После сънувах,че важно за мен нещо се е случило,станало е точно така както исках.Дали ще се сбъдне сънят ми?

# 179
  • София
Един много странен сън, който сънувах отдавна:
Сънувам, че се будя от нещо, навън е тъмно и ме е страх. Ставам и отивам до кухнята да пия вода, но разбирам, че водата е спряла. Много ми се пие вода, а и се чудя с какво ще си сложа лещите. Тогава виждам на масата оставена чаша с вода и жадно я изпивам. После чувам как някой ми казва, че не ми трябват лещи, да гледам и без тях и че точно сега е средата на живота ми. Аз казвам "Ооо, значи ще живея до 60 год!, а гласа ми казва "не са 60, по-малко са сметни ги". Тогава си казвам "поне детето ще е пораснало и няма да има нужда от мен", а гласа ми казва "ти сега на тези години да не би да нямаш нужда от майка си". Тогава се събудих и много ме беше страх. Беше тъмно, и както в съня ставам и отивам до кухнята. И наистина нямаше вода, а на масата имаше чаша с вода (по принцип не оставям). Изтръпвам, като се сетя за този сън Confused И не спирам да се чудя дали и останалото, което сънувах ще се сбъдне  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт