Vip Brother епизод 3 - Първи номинации

• 75 417
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 210
Аз също мисля,че Софка  се обърка......

# 211
Хич не се обърка Софка, защото я попитаха какво харесва в хората които спасява и тя си каза жената. А и понеже гледам предаването на live снощи Софито и Антония много задушевно и по приятелски си бъбриха дълго време, така че мен нейните номинации изобщо не ме изненадаха Peace

# 212
Спасявам Тошко.
Много ме дразни, и ако излезне ще ми е скучно Crossing Arms

# 213
                       Дачо, Саша и Toдор от мен  Peace. Хич и не се обърка Софи, но ми се струва, че съгласува номинациите с продуцентите. Може би срещу нещо  Whistling.

# 214
Аз пък много се кефя на Рачков и Игнатова Peace

Иначе  99% съм сигурна че Дачо ще изхвърчи-и без друго не му е мястото там.

# 215
  • Варна/Лондон
                       Абе защо си мисля, че Софи не разбра условието  Blush? А, все пак е разбрала... Че що спасява Антония и Аня  Thinking?

На Рачков и Мария им пожелавам да забременеят едновременно, и поне три години да не се появяват в ефира.

Танцуваща с вълци, зависи колко си наивна. Доля вдясно пише 'Live'.
Ама защо и Рачков smile3518,ако не бяха коментарите му тази вечер да подсили смешните моменти(ЧЕРНОБИЛ) hahaha JoyКак го вмъкна без сценарии  hahaha

# 216
...Ама защо и Рачков...
                      По принцип не го харесвам, а сега минимум три поредни часа... много ми идва  Tired.

# 217
Аз също съм на мнение, че Рачков и Игнатова направиха тазвечерното шоу Crazy

# 218
                        Камелия  Shocked. Първо пее на плейбек, и второ... ми зле е  Rolling Eyes...

# 219
Верж, що не престанеш да си налагаш мазохизъм днес, а? ooooh! Joy

# 220
Верж, що не престанеш да си налагаш мазохизъм днес, а? ooooh! Joy
                        Не предполагах, че така ще се получи  Confused. Наистина много боли. Отивам да гледам пералнята как върти. Честно  Crossing Arms. После ще снимам видео как сгъвам чорапи, ще го пусна в ютуб и ще срина рейтинга на предаването. Само ми кажете кой купи роклята на Божидара.

# 221
  • София
много си я обичах Камелчето , но тук ме отврати тотално - ужасна е - УЖАСССССССССССССССС...

# 222
                        Камелия  Shocked. Първо пее на плейбек, и второ... ми зле е  Rolling Eyes...
На мен ми заприлича на Азис Sickнещо в маниерите и паузите между думите.

# 223
                       Гледам Камелия и на Пипи действа точно като на мен  hahaha.
                       (Дъвча дъвка шумно, но не мога да заглуша Камито - какво да направя, съжалявам  Blush.)

# 224
Изкараха им ангелите на тия в къщата.Влезе едно момче  и крещеше вътре ББ започна да говори,че има външно лице на територията на къщата.Влязаха бодигардовете и го изхвърлиха.
След това пуснаха Камелия уж ,че било нарочно обаче никак не изглеждаше така. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт