Vip Brother епизод 3 - Първи номинации

• 75 471
  • 1 370
  •   1
Отговори
# 225
...обаче никак не изглеждаше така. hahaha
                          Няма шанс там да влезе външен човек. Знам, че няма начин да няма начин, ама няма начин  Naughty.

# 226
Много зле тая Камелия, бе...УЖАС!
Нито приказката й върви, само въздиша, а като почне да импровизира... Sick

# 227
Ами както го хванаха бодигардовете направо едва ли не с ритници го изкараха от вътре.Пипи се разплака за момчето.А момчето изкаше да направи Пет с Део.Когато ББ започна до повтаря ,че на териотрията на къщата има чужд човек като сирена беше всички се уплашиха.Сашо го хвана да го изкарва но бодигардовете го поеха от ръцете му. #Crazy Joy

# 228
  • Варна
Камелия е ужасна като водеща - гласът й е толкова писклив и дразнещ. Май ще се откажа скоро да я гледам.  Close

# 229
ох това беше егати шегичката. не виждам смисъл от подобна "шега". камелия е ужаааааасна. тошко Heart Eyes Heart Eyes

# 230
Ох , леле колко е зле тази Камелия , само кряка и вряка като сврака  , наду ми главата за отрицателно време , немога да я издържам ooooh!

# 231
Камелия определено доста неуспешно се опитва да имитира Азис  Confused
А какво е казала Божидара на Кристияна за някакъв парфюм? Rolling Eyes

# 232
Ужаааааааааааааааааааааааааааас  Crazy
Тази вечер ще сънувам кошмараааааааааааааариииииииииии. newsm57

# 233
Срам и резил Embarassed
спе6на смяна на воде6тата #2gunfire
То голяма уста  Shocked newsm11 smile3502голяма но....

# 234
Камелия определено доста неуспешно се опитва да имитира Азис  Confused
А какво е казала Божидара на Кристияна за някакъв парфюм? Rolling Eyes
http://vbox7.com/play:bab65acc  Wink

# 235
  • софия
АйдеЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ(това да звучи пискливо),как стеЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?(това тоже).Лууда по тебе,тъндърляка,тъндърляка(Иде място за емотикон маащ гюбеци). Sick

П.П.Друг път по този път,никой път. ooooh!

# 236
  • София
"ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА " Камелия никога не е била и няма да бъде добра водеща - жалки ми стават тези които искат да превземат всичко ... не си знаят мястото и така прецакват имиджа си - добре си пееше и я харесвахме , но сега нито ще я гледам , нито ще я слушам ... к'во вири тези крака като чели само тя има .ц-ц-ц- излагация - пълна .

# 237
  • Варна
Божидара е чудовище!

# 238
Пишете като/ и ако сменят Камелия, че то не се  гледаше снощи. Не я издържах и смених канала....  Sick

# 239
  • София
Изпуснах да гледам Камелия, но вашите коментари са достатъчни!
Изпуснах ви края и нямате изчистане!
Предаването вчера ми хареса. Игрите бяха забавни, като за това допренасяха и коментарите на Рачков.
Номинацийте малко не разбрах принципа им, но все тая! Според мен Дачо отпада със сигурност!

Общи условия

Активация на акаунт