Да ти е много здравичка и все такава сладуранка.Писана - много полезни линкове, много ти благодаря, и аз не се бях сещала да се зачета в библиотеката. А и това за гушкането и за забелването ми беше също много интересно. Продължавай да пускаш такива линкчета. Иначе и ние сме така като теб - явно превъзбуждам бебо с песнички и игри и хич не ще да спи или спи много малко или заспива много трудно, ама аз все се притеснявам, че му е скучно, чене му е интересно и се чудя какви глупости още да измисля, а то детето имало нужда от повечко сън явно.
Момичета, внимавайте с пюрето само от моркови. Бебето на 1 приятелка на 4-мес и половина е получило колики от пюре само от мопркови, докато със смесено с картоф не е имала проблем. Каза, че и доста други нейни приятелки са имали такъв проблем.

направо ми идва да се гръмна. Тази нощ сънувах че едни хора искаха да откраднат Давид

Четвърти ден съм на диета и пак не виждам надежда, така че най-вероятно ще трябва да спра да кърмя. Сега ще забъркам в 21ч. Фризопеп и ще видим дали ще яде. Междувременно и ще се цедя. А и замразената кърма няма да мога да ползвам...