Boys Before Flowers

• 25 221
  • 236
  •   1
Отговори
# 195
Mr. Green Кой е той бе? Аз уж внимателно го гледах, ама те всичките ми се струваха сладури, пък и еднакво белички  Laughing

(не се шегувам, наистина не мога да зацепя кой е "беличкия")

# 196
Mr. Green Кой е той бе? Аз уж внимателно го гледах, ама те всичките ми се струваха сладури, пък и еднакво белички  Laughing

(не се шегувам, наистина не мога да зацепя кой е "беличкия")
Joy Joy Joy Така е-всички са сладури и белички!
Момичета предложете някой друг филм с ей тоя беличкия Laughing
Lee Min Ho

# 197

Беличкия сладур е много завладяващ, повтарям по няколко пъти сцените с него!  Crazy
ха на бас, че е цигуларят Mr. Green

# 198
Цигуларят...кой друг  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

"Беличкият" защото все в бели нюанси се носи, все на бял мотор, кон или кола...  Grinning

Вече съм на 12 епизод  Joy

# 199
Нови зарибени, а  Mr. Green
Аз все се каня да го гледам отново  Heart Eyes , но все не остава време  Blush

# 200
  • София
Здравейте!И аз да се включа от новите зарибени. Simple SmileПреди една седмица го догледах сериала,но още не може да ми излезе от главата.Скоро не ми се е случвало да гледам с такъв кеф.Една нощ гледах до 5 сутринта и мислех да си пусна и следваща серия,но реших, че мъж ми ще остане доста учуден, ако ме завари пред компютъра,когато се прибере от нощна смяна. Mr. Green

# 201
suan
хах добре дошла в отбора... и ме доста ме тресе манията... първата вечер, в която отидох да спа в 3 мъжа ми ме пита да не съмс е разболяла нещо Mr. Green

# 202
Някоя от вас попадала ли е на превода на бг на песента Starlight Tears - Kim Yoo Kyung?
http://www.youtube.com/watch?v=OcfeeFepgu8

Hug

# 203
  • София
Хахаха, знаех си аз, че ще има още зарибени  Whistling Hug Много сладко сериалче, зарекла съм се пак да го гледам, и като се замислиш, че повечето им сериали са толкова сладки и красиви.... Дано почнат да ги дават по ТВтата Simple Smile

# 204
Като се сетя как ще ги дублират 3-те лелки дето дублират всички сериали по телевизиите от 10 години насам и почвам да си мисля, че идеята не е толкова добра  Laughing

# 205
  • София
Като се сетя как ще ги дублират 3-те лелки дето дублират всички сериали по телевизиите от 10 години насам и почвам да си мисля, че идеята не е толкова добра  Laughing

Оу, надявам се да се постараят повечко, или да ги пуснат със субс Simple Smile Не си представям гласа на Шехерезада (примерно) в ролята на Джан Ди  Joy Joy Joy

# 206
tv newsm43
Стига де, ще получа стахова невроза и ще се депресирам!  Mr. Green
*коралчето чука на дърво, плюе си в пазвата, мята малко сол през рамо и си мисли дали утре да не мине през църквата за светена вода, докато си мърмори тихо: "тая бърбъри няма ли си друга работа, ами плаши хората посред нощ!?"*
П.П. особено ако ни се падне оная лелка, дето дублира Тейлър от "Дързост и красота" или другата- Шереф от "Перла" и ще отпиша телевизията форевър!  Sick

# 207
# 208
Аз пък да си кажа честно предпочитам да гледам с дублаж, че тоз корейски ми бърка в здравето!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Толкова серии изгледах една след друга, че вече сънувам актьорите!  hahaha

# 209
О, на мен хич, хич не ми пречи, вече така съм им свикнала на интонацията, че и някои кратки думи разпознавам  Crazy

Вижте какво открих  Mr. Green Намерете 10-те разлики  Mr. Green Долното предполагам е фенски монтаж.

Общи условия

Активация на акаунт