СЕПТЕМВРИйчето опитва с мерак ориз, картофи и спанак!

• 12 046
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от нас.
Честита половин година на Тамара и Ясен.   bouquet

Моарейн, уби ме с този сладолед таз твоя дружка по разходки  #Crazy
Иначе за зехтина- гледай да е екстра върджин и хубаво чети етикетите. За съжаление често тук го мешат с други разни масла, и  боклуци буквално.
Аз олио не съм ползвам почти, даже от година и нещо не бях купувала та онзи ден взех и се усетих колко съм свикнала и предпочитам зехтин.
Днес голямо тичане беше. Сега успях да седна за 5 минути и съм си отворила тука 16 подстранички на мозилата, една от които сте вие.  Laughing

Ех, pezota, гушкай мъника и кажи и на вашият тати да гушка теб, да се успокоите. Гуш.  Hug

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 17:29 от anamar

# 211
Здравейте, сладурки   bouquet
Минавам набързо, че имам 4 перални за гладене  ooooh!
Муцооо да ти е жива и здрава Тамарата   Heart Eyes Hug След великден се преселвам за една седмица в Пз и се надявам да ги запознаем с Алекс  Wink Ще имате ли път натам?
Относно консистенцията на храната - в последния брой на сп. "Кенгуру" една докторка обяснява, че до годинка е нормално детето да не възприема парченца храна; към 1.5 годинки започва да се учи да дъвче, а на 3 усвоява това умение  Peace Не знам колко е достоверна информацията, но според мен всяко дете само ще си покаже кога е готово. Хич не съм привърженик на тези правила и рамки, в които трябва да се впишат всички деца  Naughty
Мишленце,   Hug Наскоро си мислех за теб  Hug
Пезота, прегръдки, мила  Hug

Алекс пак е със запек. Вече трети ден  Sad А му давам само пюре от круша и след това топла водичка  Crazy Днес бях при педи и тя каза "Дуфалак всеки ден, докато не се нормализира самичък". Та сега съм в чуденка  newsm78
Деси,  аз след всяка консултация ще ти благодаря, че ми даде координатите на Маслева  Hug Много е готина. Като си дойдеш много ще те черпа  Crazy
Нели, и не теб повторно благодаря за кожата  Hug От както съм с лятаната колички (вече цял месец) не съм я сваляла  Peace А майките из квартала ме гледат много странно  Mr. Green
Дребчо си повърна върху панталона  Crazy Ставам да се сменяме  Wink

# 212
Соня, днес говорихме с педи за запичането - той каза - не-акане от 3 дни не е запек; и изобщо не се трогна, като му казах колко я болеше малката във вторник и се наложи да помагам; нищо не ни изписа.....те сами щели....При нас имаше малък самостоятелен пробив днес - вчера към 100мл вода, тиква и тиквички доста течни (т.е още вода) плюс круша ....

# 213
Иринии,  Hug БЛАГОДАРСКО! Ще пробвам и Гербер.
Муцоооооооо,  Тамито голяма да порасне и да е капия кат тебе че с един лаф младежите да падат.  Mr. Green Wink

# 214
Сонче, преди ти писах, но не знам дали си го прочела - защо не пробваш с чайчето Блавит Л?
Ние бяхме на ветровита разходка - аз бях със зимно палто и ръкавици и пак замръзнах. Писна ми от тази зима Sad Сега чакам майка и пастрокът ми да дойдат на гости. А утре съм на обяд при баба и леля. Тя живее във Франция, но сега си е тук и каза, че е донесла доста подаръци за малката и че ще я правим французойка Simple Smile
Ох, днес ми е много скапан ден, Супер изнервена съм, всичко ме дразни и изобщо отврат... Имам такива криви дни, дето ми иде да се тръшна някъде и да не мръдна с часове Sad Иска ми се да зарежа диетата и да тресна една голяма:

Всъщност три големи.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 17:55 от Флучия

# 215
Ще ходим на театър тази вечер.
"Секс, наркотици и рокендрол" с Асен Блатечки и за фон свири група ГРАС. За който не знае, това е в съкратен вариант старото Фанданго с нова мацка. Точа се от месец, ама шаркозните ми премеждия забавиха случката.
 На Петър майка му ще идва да стои при Стилиан и за съжаление точно тогава се пада да яде каша  Thinking Thinking Thinking Казвам за съжаление, защото ми се искаше пърият път,когато чужд човек го храни да съм наоколо да зяпам. Ама няма как да стане. Майка ми вече е минала през това, обаче тя ще ходи в отсрещния апартамент да гледа на сестра ми двете деца, понеже ще ходим заедно на театро..... Система трепач имаме ние. Да са живи и здрави бабите, че да отидем на културна проява. От следобед предъвквам факта, че ще оставя дребен с баба му и си се чудя на акъла, при положене, че сме излизали доста пъти нощем и тя е била при него. Май заради храненето ми е зора...... То няма угодия май. Или ми е тъпо, че искам да изляза, пък като стане ми е тъпо, че друг ще стои при него  Joy Joy Joy

# 216
Айде да се изтропам след консултацията.
Ясен е вече 9200г (+600г) и 72см (+3см). Обаче какъв ужас изживях.
В кабинета има 2 кантара за възрастни и аз съблякох дечко, оставих го на плота тати да го гледа и отидох да се тегля ( Нашият кантар в къщи е счупен). Та качвам се на единия, после на другия и показва 2 кг по-малко от първия. При което татито като чу, айде и той да се мери. Обръщам се мъж ми до мен, поглеждам Ясем и го виждам как полита от плота  #Crazy. Падна много зле върху плочките и си удари сериозно главата, а уж се опитах да го хвана  Cry. Час и половина рева горкото. А татито ми се развика, че аз съм виновна Sad.
Сега отивам тържество да подготвям  ooooh!.

# 217
Флу влез в на пазар в Бургаската тема ,с глас съм се смяла до преди малко.
Май и по новините ще дават,за бананите.....Бият се хората за банани по 0,90ст. Joy
Инче утре на разходка да разказваш теятъра ,че ние баби немаме... Laughing

# 218
  • София
Дианченце, пезота  Hug Hug Hug големи да пораснат!

# 219
  • Варна
Честита месечинка на Тамара и адаша   bouquet
Ох, като ви чета pezota и Дианче за падналите бебенца направо настръхвам. Защото преди няколко дена сънувах кошмарен сън в който Ясен пада и.... ох даже не искам да го разказвам защото от ужаса се събудих тогава и слава богу.
Гушкайте бебковците и дано не се случва повече  Hug
При нас нищо ново под слънцето. Вчера бяхме на консултация и отчитаме растеж в грамове - вече е 7600 г и 69см. Което си е успокоително. Акането понамаля след захранването и затова продължавам смело с ориза и картофите. Днес му дадох картофено пюре на Semper и му хареса, но само докато беше топло. Което ме подсеща за тези на които бебчовците не харесваха картофа - да не да е бил студен?  newsm78
Ее как да няма ново бе, че съм  Crazy Ми онзи ден се обърнахме най-накрая  newsm32 Аз вече се бях отчаяла  Crazy Сега чакаме и зъбите да започнат да никнат  Party
Ах и да - дращи, скубе, щипе ама как - със завъртане чак  Shocked а най-обича да рита мама в корема  #Crazy Ама така с кеф и нарочно го прави - сбърчва вежди, стяга тялото и се прицелва в корема или по-надолу докато го повивам. И после ми се хили нагло  Twisted Evil Ако бях един мъж досега да съм останала без ташки  Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 18:56 от Juliko

# 220
Здравейте и от нас! Не мога да ви изчета.
Ние не само , че не се преборихме с гадната хрема ,ами стигнахме до спастичен бронхит. Сега Бобо пие сума ти лекарства, на май почва да се подобрява положението.

Честити 6 и 7 месечинки на всички,които празнуват днес! да са живи и здрави дечицата !

# 221
  • София/Търново
Днес бяхме цял час и половина навън. Уж за 15 мин да подвържа 500 страници /3 учебника по 1 предмет  Whistling/ и то хубаво време... Я да звънна на Мари да се видим, брех, не съм си взела телефона. Да, ама не. Докато не звънна-бил из бумагите  #2gunfire

Асе, това с разреждането наистина е така. Ковачева го предложи като вариант, когато не иска да яде /съображенията и за неяденето ги не знам/ и то само докато ги прояде. Даже за картофа /като първа храна/ 2-3 дена поразреден със сгъстяваща се консистенция.

Дерем се  Tired

# 222
Пез, не знам три дни много ли са, малко ли са, но определено му е тежко. Нощно време започна да се буди по няколко пъти, а преди си спеше по цяла нощ. От няколко дни спи при мен на спалнята (мъжо се изнесе в хола) и по цяла нощ го чувам, че пръцка  и много примрънква  Sad По принцип хич не съм привърженик на лекарства или насилствени методи, но ми е много гадно да го гледам как се мъчи.
Флу, чая от аптека или детски магазин се купува  newsm78 Гуш за лошото настроение  Hug 
Деска 72 бързо оздравяване  Hug
Айде, гладенето продължава  Sick

# 223
Момиета здравейте.Извинете но не съм ви чела цял ден и след малко ще се включа по коментираните теми Peace
Имам обаче спешен въпрос.
Мона яде една каша,която се оказа с глутен онзи ден.Сега има пъпчици с бели връхчета по лицето,вратлето,в косичката и по цялото телце! Дали е алергия или може да е варицела,поневе в болницата сме имали контакт???До сега не е правила реакция към храна и не зная какво да мисля.Благодаря ви предварително и ще се върна да чета Hug

# 224
И Макс пак е запечен Sad беше де, след като днес по обед се напъваше до морав цвят на лицето близо 10 минути и аз, доволна че ака, като свалих пампа и нямаше нищо  Rolling Eyes бърках с термометъра, ужасно твърди изпражнениа излезнаха много се измъчи милия. После като го "отпуших" ака още 2 пъти сам. Незнам вече какво да правя, търся го и аз тоя чай левит ама в Повдив не мога да намеря.

Общи условия

Активация на акаунт