118 DE: Голямото разчепкване

• 11 043
  • 309
  •   1
Отговори
# 45
нещо не съм внимавала в час, за което сори Rolling Eyes
не е от лошотия, а от простотия Blush

принципно съм против мъжете, като цяло. кво да се прави. дълги наблюдения. и опит. жените са по-добрата част от човечеството. факт.

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 09:11 от matakosmata

# 46
аз пък да ви кажа, пак нещо ми се допътува...............
снощи зяпах обаче германия Mr. Green
та, мисля малко като се затопли да се замъкнем до майнау и околностите. намерих и доста изгодни фериенвонунги а и има даже бауернхоф със джувотинки и кончета. има ли други кандидати, да се организираме към края на април.

# 47
Алоха!
 Времето е толкова келяво, че даже цветята ми започнаха да се смарангясват.
Работа имам за 1001 виетнамци ooooh!. Хай до скоро.

# 48
  • Немция
Кукук!
На някой,ако му се гледа тумбак в 5-ти месец, моля да заповяда.
Ей ме на, разкривам си спатиите :http://media.snimka.bg/2505/011264758-big.jpg

Не сме прекъсвали връзката помежду си, онзи ден се видяхме даже, спахме на едно легло гъз до гъз, така да се каже.
Спомням си цирковете от едно време  от липса на място при пренощувки. Уж приятели, уж е имало и отделна стая понякога, ама такива вечери винаги приключваха с пълно фиаско, като аз вземах посреднощ такси, за да се отърва от разгонените набези на домакина. Joy
Мърморанке, не знам ти как съумяваш да спиш гъз до гъз с някого от мъжки пол , без да ти случи случка, честно.

Веч, много хубави пейзажи- коз за теб в борбата за Мърморанката!

Последна редакция: чт, 26 мар 2009, 11:47 от .bibitka.

# 49
Ама Бибитке, ти не разправяше ли, че корема ти бил огрооооомен newsm78 аз добре, че знам долу-горе къде е местонахождението на коремите, та го намерих, иначе можеше и да не го забележа под пуловера Laughing

Добро ви утро, дами Simple Smile

# 50
Супер тумбак, Бибит и изобщо не е огромен Laughing. Снимай се по-често - после като го няма са много мили тези снимки.

# 51
  • Немция
Не знам доколко е голям тумбака според седмиците ми- измерен в талията наближава вече 105 см. Може и да съм понадебеляла(+5 кила съм) , да не е само от коремчето. А и ако се поизпъча, може да излезе и по-пищен във формите си.  Grinning

Коремът съм почнала да го снимам от 4-ти месец, ще гледам да го отбелязвам редовно в семейните хроники.

# 52
  • Германия
Бибит, ти верно си почти безкоремна. Бе как успявате да качите толкова малко килца, аз и двете бременности не успях да остана под 12 кг въпреки цялото търчане.

бтв аз веднъж спах гъз до гъз с един момък, без да има набези. Бях на една турска сватба и домакинята беше решила, че сме гаджета и ни сложи на двойното легло. После сутринта не вярваше, че онзи не ме закачил Laughing

# 53
.bibitka.  супер ти е тумбака.  Grinning Радвай му се.
Аз отидох няколко дни преди терминът ми  с моя мъж  да търсим чаршафи за кошарата. И една продавачка ми казва : Ама защо толкова бързаш, ти имаш поне още 2-3 месеца. Аз я погледнах и викам не само няколко дена ми остават.  Joy
А бях качила 13 килограма, но съм висока и явно за другите не съм била достатъчно надебеляла.
А сега като си гледам снимките съм си направо слонче.  Grinning

# 54
  • Немция
Бибит, ти верно си почти безкоремна. Бе как успявате да качите толкова малко килца, аз и двете бременности не успях да остана под 12 кг въпреки цялото търчане.
Абе, не съм толова безкоремна. Laughing Непознати хора ми го забелязват вече-особено като се опаковам с пуловер и с едно яке отгоре- изглеждам сякаш съм в 7-мия месец. Crazy
Пепе, та на мен ми предстои най-голямото качване на килограмите- нали в последните месеци е най-голямото ослончване? Предплагам, че с тези темпове ще стигна поне +12. Ама и аз съм доста висока, така че не се знае дали ще се видят толкова.

бтв аз веднъж спах гъз до гъз с един момък, без да има набези. Бях на една турска сватба и домакинята беше решила, че сме гаджета и ни сложи на двойното легло. После сутринта не вярваше, че онзи не ме закачил Laughing
Бил е възпитан момъка, браво на него- турчин ли е бил? И аз трудно бих повярвала, ако съм била на мястото на домакинята. Mr. Green

# 55
  • в сърцето на един мъж...
Eeee, Бибит, ти направо си кльощава бременна Grinning Изобщо не личи да е голям корема Peace

# 56
  • Германия

Бил е възпитан момъка, браво на него- турчин ли е бил? И аз трудно бих повярвала, ако съм била на мястото на домакинята. Mr. Green
Не бе, шоп! От Люлин, нямаше работа в него ден и ме закара с колата там, иначе щеше да бъде 3 дни път с автобуси и прекачвания. Възпитан, не знам, но няколко месеца след това ми кацна една вечер с бутилка коняк, изпи си я почти сам и искаше да остане, но..накрая си поръча такси и не сгреши де Laughing

# 57
тъкмо се зарадвах, 4е сте гледам снимки с коремче, и се разочаровах  Sad Бибитке, я не се излагай само с една снимка, бързо да си направиш една фото сесия Wink   bouquet

# 58
  • UK
Аз не се давам, пък. Simple Smile

Между другото, искам да съм влюбена. Много е хубаво да си влюбен, да си мислиш за някого, това ми липсваше тея пет години, е, не целите пет години, де, но последните няколко... Да се чудиш той дали... Или не... Тийнейджърски работи, аз не знам как е иначе. Simple Smile

# 59
Хихихи, и аз съм спала с приятели на едно легло без да се боцнем, даже и в спални чували, по разни пещери, сутринта ставаш слънцето изгрява пред теб, вариш кафе на джезве и се окадяваш на дим... романтики... даже и аз не си вярвам като го пиша, че само сме си другарували, ама - на. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт