Темата на АПРИЛските деца

• 16 807
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Честит Рожден Ден на Давид   newsm59

# 256
4естит рожден ден на Давид, с пожелания zа много радостни мигове  Hug Бюти, 4естит праzник  Hug

Красе, наистина, браво zа тортата, 4удесна е   bouquet

И аz съм малко в ШаШ какво да нося в ДГ като по4ерпка zа РД на Милена  newsm78 Имам оЩе малко време да мисля, Ще го праzнуват 4ак на 20ти. Тъкмо я пратих на ДГ, барабар с те4аЩ нос и каШлица. Педиатърката в4ера каzа, 4е Щом тя се 4увства добре и няма Т, може да ходи, говорих сега с едната въzпитателка, нямало проблем, пък и ако имало Щели да ми се обаждат да си прибера детето  Mr. Green Пък и в градината имат Шарка  Crazy Мен много ме е страх да не хвана аz някоя детска болест сега, 4е тия Шарки не съм карала иzобЩо  Confused

Вени, как си ти, реШи ли дилемата?  Hug

# 257
Честит рожден ден на Давид! Да е расте здрав, щастлив и с много късмет!  ura
Честит празник, Бюти! Пожелавам ти много да те радва твоето пораснало момче! smile3525

# 258
Честито на всички прекрасни пораснали деца  Hug От сърце им пожелавам да са здрави, за да могат да се радват на незабравимо и безгрижно детство!

Честито и на всички семейства, които са празнували РД на слънчицата си   bouquet

Снимките на всички са невероятни, лъхат на топлина и обичани деца, които се отблагодаряват на родителите си с усмивки  Hug

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 10:43 от Nadeto

# 259
  • Варна
Честит рожден ден на Давид nbirthday

Глазура е силно казано  Mr. Green, обикновен крем с прясно мляко и масло (леко загорен и рядък  :35:0, боядисан с боя и поръсено с кокосови стръготини ( за да замажа огромното синьо петно, което сътворих предната вечер  hahaha)
Ники и той сополив и кашля, днес ще го влачана лекар, че много запушено този път

# 260
  • София
Танче, впечатлиме твоята педиатърка, а и възпитателката. Тук Матей със сополи и кашлица не го искат в градината, а и педиатъра вика, ако има кой да го гледа да не ходи. Иначе си е в кондиция, но тая хрема и кашлица си я хващаме периодически през седмица и така цяла зима.

Иначе, по другия въпрос - нищо не съм ершила, но и Милен не ми помага. Напротив с всеки ден нещата се влошават. Вече ми е непоносимо да се прибирам в къщи като знам, че е там!

# 261
  bouquet Hug  bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАВИД!
ДА Е ЗДРАВО, ОБИЧАНО И БЕЗГРИЖНО ДЕТЕНЦЕ!
СЕСТРИЧКА МУ ЖЕЛАЯ, БЮТИ! Wink

bouquet Hug  bouquet

# 262
Вени  Cry  Hug
Ами тук не се впе4атляват ни от сополи, ни от каШлица. Пък и като погледнеШ реално, ако я спирам zа всяка настинка, ехеее, Ще си седи само вкъЩи  Crazy А после като ходи на у4илиЩе не може zа една хрема да си остане вкъЩи  Wink Педката ми каzа ако детето няма Т и не се 4увства zле, нека ходи  Wink

# 263
Ние сме тук. Бяхме от неделя на вилата малко. Малкия похапва ве4е, малко но все е нещо. Меденка с кисело мляко снощи яде.

Честит рожден ден на Давид!!! Честито и на вчерашните рожденници - Инес и Ники!

Пневмонията с хомеопатия се лекува, кой ме пита-казвам. Днес сме на преглед пак, после ще кажа как е. Но едновременно и неговата лекарка го наблюдаваше заедно с хомеопатката. Само нурофен за високите Т-ри давам 4е не ми се мъ4и дятенцето.

# 264
Честит рожден ден на Давид! Да е жив и здрав, весел и засмян!

# 265
  • София
Вени  Cry  Hug
Ами тук не се впе4атляват ни от сополи, ни от каШлица. Пък и като погледнеШ реално, ако я спирам zа всяка настинка, ехеее, Ще си седи само вкъЩи  Crazy А после като ходи на у4илиЩе не може zа една хрема да си остане вкъЩи  Wink Педката ми каzа ако детето няма Т и не се 4увства zле, нека ходи  Wink
Точно, ама тука не мислят така и сега си е в къщи дете с сополи и ако нямаше кой да го гледа...?!
Роди, аз имах плевмония мин.година по това време и се оправих с Бриония! А вие?

За срещата нищо не казвате!

# 266
Вени, за срещата аз не мога да дойда, защото ми казаха да лежа постоянно, докато не влезна в деветия месец, защото и бебето и плацентата са много ниско и да не се роди предварително  Confused Иначе имам огромно желание да ви видя  Hug
Някой да е имал подобен проблем?

# 267
  • Русе
Честит Рожден Ден на априлчетата от изминалите дни - Пламен, Симонка, Реа, Ники и Инес!
Честито на днешния рожденик - съгражданина Давид!

Нямам време да пиша и да чета...

# 268
  • София
Наде, аз носих Лора ниско, но плацентата си беше нормална. Твоята превия ли е?

# 269
Не звам какво е това превия, но ми каза, че и главата му е на изходна позиция, а и плацентата била ниско  Rolling Eyes Да лежа и може да ставам от леглото само до тоалетната.

Общи условия

Активация на акаунт