Кухни - 21ва тема

• 42 307
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
може да обърнете внимание на това, че има два модела отцедници - за мокри,  и за сухи чинии /от миялна машина/ . този за сухите може да се вгражда и в чекмедже .

# 181
Здравейте на всички. Записвам се и аз тук. Да се похваля, днес поръчахме кухнята, то е бокс, но все пак..Измислихме я черен лак посформинг и плот и гръб бяло на черни цветя, мисля, че ще се получи много хубаво. Трябва ми обаче съвет. Майсторът предложи вътре шкафчетата да са бели, на мен обаче ми се вижда доста обикновено, като от едно време и се спрях на светло сиво.  обаче сега се разкоблебавам. Та въпросът ми е според вас как би изглеждало по-добре - бяло или сиво, че голямо колебание ме обхвана. Иначе до края на месеца трябва да е готова и ще мога да показвам. Благодаря предварително на всички за мненията.

# 182
kristinita, според мен бялото е добър избор Peace.

# 183
Ето я кухнята, която с 300 мъки трябваше да се събере в много малко място, и да има диван, който при нужда да се разтяга за гости.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362095

Полюлеят е саморъчно направен от стойка за цветя, но стъклото ще е друго. Има още доста неща за довършване в кухнята, но не се стърпях да се похваля. Трудно ми е да намеря висяща сушка за чинии с по-умалени размери -  в Емир всички са много дълги, а на мен ми трябва дължина максимум 40 см и да не е издадена много напред.
Освен това бях пускала темата за стойка стояща за вилици илъжици - тези в Como, към които ме упътиха също не стават. Абе въобще има още много какво да се желае.

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 11:28 от exk

# 184
аз не виждам снимките Thinking

# 185
  • Mostly in my mind
И аз newsm78

# 186
exk,и аз нищо не виждам .
Може би не си оставила интервал. Peace

# 187
  • Пловдив

не се показва  newsm78

# 188
Сега вече сигурно ще се показват, извинявам се - правя хиляда неща наведнъж в момента.

Направих кор. Ето ги пак:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=362095

# 189
exk ,много приятен цвят на кухненските шкафове, добра изработка Peace.
Плочките също много ми харесаха, само този смесител.... по- добре би стоял на мивката .
На мен лично в повече ми идва червеният акцент.
Също така бих разчистила максимално плота, бих оставила само кафемашината и евентуално сушилника .
Дребните неща като бутилки ,препарати, гъбички и тнт... бих ги скрила под мивката.
Честито и със здраве да си я ползваш   bouquet.

# 190
  • София
може да обърнете внимание на това, че има два модела отцедници - за мокри,  и за сухи чинии /от миялна машина/ . този за сухите може да се вгражда и в чекмедже .

Хм, не знаех! Ами то сухите чинии нямат нужда от отцедник!
zllate, твоя става ли за мокри чинии  Joy извини ме за тъпия въпрос Simple Smile Чудя се в такъв вграден отцедник като твоя, дали може да се слагат мокри чинии, дали няма да има проблем с мухал в шкафа  Thinking Много ми хареса и искам в новата кухня такъв, не съм сигурна дали ще си взимам миялна машина, по скоро мисля да мина без миялна машина, така че отцедника ще се ползва доста често и то за мокри чинии Simple Smile

# 191
да,моят е точно за това.другите за които говори raygram можеш да видиш тук: http://www.iv-el.com/files/custom/under%20workbench%20group.pdf на 7 страница.за да избегна мухала шкафа в който е вграден оцедника е без дъно.самият механизъм си има тавичка в която се събира водата

# 192
exk ,много приятен цвят на кухненските шкафове, добра изработка Peace.
Плочките също много ми харесаха, само този смесител.... по- добре би стоял на мивката .
На мен лично в повече ми идва червеният акцент.
Също така бих разчистила максимално плота, бих оставила само кафемашината и евентуално сушилника .
Дребните неща като бутилки ,препарати, гъбички и тнт... бих ги скрила под мивката.
Честито и със здраве да си я ползваш   bouquet.

Благодаря!
Смесителят и мен ме дразни, но така ни бяха сложили тръбите и нямахме избор, а беше сложно да ги местим и тях, тъй като ни се наложи да преправяме доста неща. Плотът въобще не е разчистен, защото още не живеем там и имаме сума ти работа в другите помещения, и го ползваме засега като тезгях за инструменти, винтчета и каквото се сетиш. Не разбрах за червеното, което те дразни - то е тук-там по вратичките.

# 193
exk ,важното е на теб да ти харесва  Peace.
На мен комбинацията червено и зелено не ми допада .
А иначе много ми харесва сивото и зеленото, елегантно стои ,сивото алуминиев профил ли е?
За смесителя- знам за каво става дума, точно заради него изкъртихме стената от двете страни и сега трябва и стълбището да се кърпи ooooh!.
Моята кухня не е с плочки, а с гръб и нямаше как да го оставя там .

# 194
да,моят е точно за това.другите за които говори raygram можеш да видиш тук: http://www.iv-el.com/files/custom/under%20workbench%20group.pdf на 7 страница.за да избегна мухала шкафа в който е вграден оцедника е без дъно.самият механизъм си има тавичка в която се събира водата
абсолютно правилно! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт