LaRedoute.fr - 108 - Всичко за поръчката!

• 75 011
  • 1 175
  •   1
Отговори
# 585
Има ли някой наскоро поръчвал с VISA на Piraeus?
Имам проблем и се чудя дали е само при мен?
снищи пуснах, нямаше проблеми Simple Smile

# 586
rum4o, заповядай http://veni05.wordpress.com/2009/03/12/blouson/ - има реални снимки и размери на якето.
Момичета в сайта всекидневно се добавят нови неща с реални снимки и размери,Също така може да добавяте и свойте коментари.
Искам да попитам всички който вече не сме питали на лични с Ками , че става доста бавно и тромаво ако видим в нечие албумче снимка на някой артикул който няма реална снимка в сайта: http://veni05.wordpress.com/ веднага да ги добавяме с Ками, защото става докъто попитаме на лични, докъто ни се даде разрешение то си минава доста време. Та мисълта ми е директно веднага да се качват.Ако някой има нещо против нека каже, дори и на лични да е. Все пак се прави за удобство на всички ни. Laughing

мерси за инфото Wink

# 587
Момичета,  поръчвали ли сте маратонки на Найк от мъжките модели ? Интересува ме дали номерата им отговарят на българската номерация?Моля ви пишете на лични ако имате инфо!!Благодаря !  bouquet

# 588
  • Пловдив
Днес официално приключих с намаленията - взех и от 01.02 и от 09.03 - сега останаха само мартенски  bowuu

# 589
Вече започнах по улиците да разпознавам Ларедутски дрехи! Вчера докато си чаках детето пред читалището, където ходи на танци, в двора на училището играеше едно момченце на около 12 години - беше с червено яке и жълта блузка с дълъг ръкав. Става дума за Нови Искър, в района на Курило.  Peace И двете дрешки съм виждала в сайта! Само не знаех, че си имам съседка-ларедутка! Joy
Извинете за спама! Embarassed

# 590
  • София

Благодаря!
Аз направих 2 авторизации за плащане а нямам потвърдена поръчка ("поради технически проблем....") от банката ми казаха че редут блокират сумите, а от Редут че ако няма поръчка нищо не блокират...Написах "сериозен е-маил към Редут, на внимание на счетоводниа им отдел ,ще видим какво ще стане

# 591
Момичета,  поръчвали ли сте маратонки на Найк от мъжките модели ? Интересува ме дали номерата им отговарят на българската номерация?Моля ви пишете на лични ако имате инфо!!Благодаря !  bouquet
Да, отговарят, вчера ги получихме, носи 41 и толкова взех.

# 592
Моми4ета взех си и колета от 12.03 .
За този панталонс е пи6е6е,4е е много уголемен,ама аз немисля така ,харесва ми
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-raccourci-la-redoute-esse … &numberpage=1
а този потник за мен е уникален
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-reversible-ferrari-de-pu … &numberpage=1
Другите не6та са коментирани .

Ще ми дадеш ли ориентация за панталончето моляте много ми харесва,но незнам как е като номрация.С ниска талия ли е?аз съм с Т-72 и Х-92 незнам кой номер да си взема?

# 593

Благодаря!
Аз направих 2 авторизации за плащане а нямам потвърдена поръчка ("поради технически проблем....") от банката ми казаха че редут блокират сумите, а от Редут че ако няма поръчка нищо не блокират...Написах "сериозен е-маил към Редут, на внимание на счетоводниа им отдел ,ще видим какво ще стане
вчера не можех да вляза в интернет банкирането си заради технически проблем, така че най- вероятно проблема е в пиреос

# 594
Ще ми кажете ли какво означава "Terminer ma commande" , "Continuer mes achats","supprimer","Ja valide mon panier". И като имате продукти в кошницата запазват ли се като си излезеш от акаунта?

# 595
Ще ми кажете ли какво означава "Terminer ma commande" , "Continuer mes achats","supprimer","Ja valide mon panier". И като имате продукти в кошницата запазват ли се като си излезеш от акаунта?

Отговори на всичките ти въпроси има в първия пост Peace

# 596
Да, отговарят, вчера ги получихме, носи 41 и толкова взех.

хубаво ще е да приложиш линк на модела, който си харесала.
аз поръчах и на мен и на мъжа ми еднакви, като се презастраховах с половин номер отгоре. и двата заминаха в продавалника. стелката горе-доле се ядваше - като см имам в предвид се доближаваше(37 1/3 бяха 23,5~24см), но бяха изключително тесни-ако бяха с поне още половин номер отгоре може би щяха да ми станат.
така че всичко зависи от модел

# 597
  • In The Middle Of Nowhere
ar4ito, като за начало можеш да прочетеш първата страница и ще ти се изясни какво означват тези неща, както и можеш да ползваш он-лайн преводача за твое улеснение. И да артикулите се запазват като излезеш от акаунта.

# 598
Днес си взех поръчката от 28.01 от митницата. Направо бях забравила какво съм поръчала  ooooh!
- това искам да заменя 138 за 150 цвят rose fonce. Ако някой иска пише на лични. В противен случай ще го продавам защото за догодина ще е малко на дъщеря ми.

http://www.laredoute.fr/vente-pull-pur-coton-anne-weyburn.aspx?p … &numberpage=4 - това го продавам защото го взех за подарък на майка ми, но й се оказа дълго. Цветът е corail

# 599
някой получил ли е поръчка от 04.02 , защото аз още не съм  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт