Отговори
# 330
В момента чета Новолуние и съм стигнала до момента, в който Бела разбира за Джейкъб че е върколак. Нещо хич не ми харесва тсъствието на Едуард. Кажете ми моля ви - той ще се появи ли въобще до края на тази книга?  Rolling Eyes

# 331
В момента чета Новолуние и съм стигнала до момента, в който Бела разбира за Джейкъб че е върколак. Нещо хич не ми харесва тсъствието на Едуард. Кажете ми моля ви - той ще се появи ли въобще до края на тази книга?  Rolling Eyes
ще се появи, споко Laughing
чакаме те да я прочетеш докрая и да се включиш пак с впечатления

# 332
В момента чета Новолуние и съм стигнала до момента, в който Бела разбира за Джейкъб че е върколак. Нещо хич не ми харесва отсъствието на Едуард. Кажете ми моля ви - той ще се появи ли въобще до края на тази книга?  Rolling Eyes

ПиПеЛолита Нека не ти отнемаме от удоволствието, като ти кажем. Ще ти бъде най-сладко сама да разбереш какво ще става напред  Hug то тепърва ще има да преживяваш емоциите им  Flutter

staro-novo гледах трейлъра на The Haunted Airman устните му са доста по-добре направени  Blush ще потърся и филма все пак е нашия вампир  Blush

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 10:38 от mechta^dreaming^

# 333
# 334
Непременно ще споделя впечатленията си, когато завърша книгата. А този филм The Haunted Airman - откъде може да се изтегли? Има го във vbox7, но бе субтитри. И за какво става дума в него?  newsm78

# 335

Гримираните устни на Едуард ли ти харесват?
аз да си кажа, че са отвратителни Rolling Eyes...даже на моменти  разсейват Tired

пак да повторя, че в момнета, чета историята от страна на Едуард и  не бях се сетила , е той де факто има свободен достъп до виденията на Алис. сега си дообеснявам, неговата увереност, че Белла е Жената на живота му Crazy

# 336
The Haunted Airman тепърва ще излиза, май направо на ДВД... Нищо, че е правен през 2006. Сниман като телевизионен филм на ВВС. Робърт играе парализиран пилот на самолет, който след като е пратен в болница, бавно започва да полудява. Изкарват го чак сега, за да се възползват от успеха му в момента. Датата на излизането му е утре, на 6 април.

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 15:22 от Sensoria

# 337
The Haunted Airman тепърва ще излиза, май направо на ДВД... Нищо, че е правен през 2006. Сниман като телевизионен филм на ВВС. Робърт играе парализиран пилот на самолет, който след като е пратен в болница, бавно започва да полудява. Изкарват го чак сега, за да се възползват от успеха му в момента. Датата на излизането му е утре, на 6 април.
така ли? Thinking
 аз току що го изтеглих от мининова, но не съм погледнала качеството или за какво става на въпрос Thinking

гледах "Кръв и Шоколад" и направо бледнее пред емоционалната наситеност на Здрач Crazy . дори историята не беше изпипана както трябва Rolling Eyes

# 338
  • Враца
Аз гледах само края (защото прочетох един коментар) и бях доста шокирана.
Защо ми трябваше да чета и да любопитствам. Tired
Чакам да ми отлежи и ще се опитам да го гледам някой ден

Затова пък гледах пак Хари Потър и огненият бокал  Grinning

# 339
Мда филмът излиза утре в UK, което пък удобно съвпада с премиеара на Здрач на ДВД.....
Съвпадение?
Ясно че не.
Но да изберат баш една и съща дата - мен като потребител ме дразни, защото е прекалено ясно, че се опитват да се възползват от мен и да ми бръкнат в джоба.

# 340
Е, то така беше и с премиерите на How to be на Роб и Adventureland на Кристен. Нарочно го правят естествено...

# 341
Момичета току що изгледах филма и направо w0w.
Скоро толкова добър филм не бях гледала скоро. Нямам думи изобщо нямам търпение да довърша книгата сега и да започна втората. Не съм ви чела за коментари , но исках да ви споделя . Невероятен филм хем ужаси хем толкова романтичен , че дъхът ми спря. Брат Пит и Интервюто вече са ми на втори план определено.
Ще продължават да снимат по поредицата нали Sad иначе лично ще отида да ги захапя някъде ако не филмират и другите  Mr. Green

# 342
Момичета току що изгледах филма и направо w0w.
Скоро толкова добър филм не бях гледала скоро. Нямам думи изобщо нямам търпение да довърша книгата сега и да започна втората. Не съм ви чела за коментари , но исках да ви споделя . Невероятен филм хем ужаси хем толкова романтичен , че дъхът ми спря. Брат Пит и Интервюто вече са ми на втори план определено.
Ще продължават да снимат по поредицата нали Sad иначе лично ще отида да ги захапя някъде ако не филмират и другите  Mr. Green

Снимат в момента Новолуние, а по късно тази година ще почнат и Затъмнение...Новолуние ще излезе към края на 2009, а Затъмнение в средата на 20010.... Препоръчваме ти да прочетеш недовършената Среднощно слънце, преди да почнеш с Новолуние Grinning

# 343
  • Разпиляна във въображението
Харесва ми устата му и това си е. Кофти е това с червилото, но начина му на говорене, мимиката, малката бръчица около устната Wink

И мен някои моменти ме дразнят.
Бела - "Питаш ме за времето?" в часа по биология, "Страх ме е да не те загуя. Да изчезнеш" - обяснението в гората.
Едуард - "Ти си сложи колана!", когато тя се опитваше да го разсее. Нещо не ми хареса замисъла и изпълнението.

Много ми се иска да видя как са направили снимките върху дървото Thinking

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 17:20 от Miriel

# 344
Съгласна съм с вас, че играта на Кристен не беше на ниво.
През цялото време изглеждаше ужасно сериозна, с почти непроменлива физиономия.
Начина по който го зяпаше в биологията беше ...... много странен, не мога да кажа, че е изразявал прехласване, абсолютно нищо незначеш поглед.... и с пърхането на миглите не я биваше....

Между другото, ако ви липсам от темичката, да знаете че съм на 4-та книга и съм много заета с четене Crazy
Утре се включвам отново Wink

Общи условия

Активация на акаунт