Гоблени-51

• 61 812
  • 456
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Гуди, благодаря! Значи не ни върши работа.

# 61
    Засега запис, ще покажа ръстомера скоро. Но има още доста за шиене.

# 62
  • Benelux / Varna
Момичета, включвам се защото не устоях на " баба и дядка" , страшно са сладки и симпатични, със сигурност ще предизвикат еуфория.Чудесен избор за подарък.
Марулче и Вени, какво правите бе момичета, кога ги почнахте тези Ангелинки, аз съм проспала някъде този факт, мислех си че Вени се труди над фара.Страхотни стават.
Таша, нещо ми се губи какво шиеш в момента? Уж все следя твоите творения, пък нещо съм се разсеяла.
Иначе за поръчки, винаги съм готова, ако ще поръчваме дружно -свиркайте силно.
Аз да дам отчет,че съм замразила зимата засега - няма никакъв напредък, не съм шила от месец. Редя пъзели в свободното време.

# 63
Да се отчета и аз. Почти една четвърт от моята Девойка е готова. Имах за цел снощи да завърша тази четвърт, но имахме гости, а после хич не ми спореше шиенето. Незнам защо така, разшивах 3-4 пъти,не ми вървеше нещо. Е,днес продължавам напред.

# 64
  • в зоната на здрача
http://cgi.ebay.com/LOVE-PEACE-HARMONY-CCS-KIT-MARIA-VAN-SCHARRE … 3%3A19%7C294%3A50

Е не мога вече,с тоя ибей...
Тука комплекта се продава за 100 лв,а гледай ги тези.. ooooh!

# 65
Привет момичета.
Уших на една приятелка малката мелничка.Тази жена така се зарадва на ушитото гобленче,че като ме види все още говори за него.
Виждам че говорите евентуално за обща поръчка. PraynigМоля и аз искам.Парички давам веднага.
Сега да ми обясните,защо има разлика в цените на Европейското бистро.Принципно това искам да си поръчам,обаче нали не знам английски и нищо не разбирам какво пишат.Тук от темата видях,че на две места го дават с различна цена.Хайде обяснете на една неразбираща гобленарка Joy

# 66
Здравейте, момичета!
На всички показали творенията си  smile3501 newsm09 newsm20
Само гледам тоя ибей и цъкам исками се всичко  ooooh! Embarassed Crazy
Да покажа и аз до къде стигнах с моето ангелче , сравнение с Венито и Марулка до никъде  Embarassed Embarassed Embarassed  newsm43 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292481&pid=11353930
Кетри ти не шиеше ли тази красота която си показала от ибей  newsm78
Хубав, весел и спорен ден Ви желая!  newsm51

Аз пък това си мечтая да ушия някой ден http://cgi.ebay.com/Dims-Gold-Rocky-Point-Cross-Stitch-Kit-FREE- … rkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A1|293%3A3|294%3A50

А това защо струва само 8 $ http://cgi.ebay.com/NEW-Cross-Stitch-Kit-SNOW-NIGHT_W0QQitemZ130 … rkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A4|294%3A50

Аз да питам ако се прави обща поръчка всички трябва да си поръчат от един продавач нали? Оф нищо не разбирам от тези търгове, четох на първа страничка Хипатия е обеснила как се пазарува от ибей, ама то тъпа глава нищо не разбирам.

Последна редакция: вт, 31 мар 2009, 11:35 от неличка

# 67
  • в зоната на здрача
Нели,шия я ама не оригинал... Confused ,
за тая цена ще го почна от начало,ама в оригинал.. Joy

Имали желаещи да го играя ,за мен.. Blush

# 68
Неличка,браво и ти напредваш.Ангелинка е направо песен в сравнение с фара.

# 69
Ще се намери ли някой желаещ да направи обща голяма поръчка? Аз също съм на опашката за ибей, но не мога сама да се справя - само плащам.
Прекрасни неща сте изработили отново - поздравления!

# 70
  • в зоната на здрача
С тоя ибей всички откачихме ,централно.. Joy Joy
Моя каза ,че накрая ще си ме прати при майка ми.. да си ги шия..

# 71
Ще се намери ли някой желаещ да направи обща голяма поръчка? Аз също съм на опашката за ибей, но не мога сама да се справя - само плащам.
Прекрасни неща сте изработили отново - поздравления!
Ох успокоявам се,че не съм единствената,която не се справя с поръчането през интернет

# 72
С тоя ибей всички откачихме ,централно.. Joy Joy
Моя каза ,че накрая ще си ме прати при майка ми.. да си ги шия..
Кетри,моичкия би ми казал,че не съм на ред.Защото при толкоз магазини в София,аз съм се заинатила.Или другия му отговор е ,че съм без работа затова се занимавам с глупости Joy

# 73
Кетри, то и аз съм предупредена да престана да трупам гоблени, конци и панами, иначе и мен ме пращат при мама  newsm49
Отговарям, че с удоволствие ще отида мама ще ме гледа  smile3504, а аз ще шия ли шия  smile3506 hahaha Joy

# 74
  • София
 Joy JoyТе пък тези мъже гонят само на приказки, за къде са без нас Flutter
За пазаруването може ли и аз да вдигна ръчичка Blush Ако ще има обща поръчка. Много неща ми харесват, ама и много ме е страх дали ще се справя със схемите Thinking
Аз всеки ден си ви чета, много ми е хубаво тук и много красиво Hug Сега и аз да покажа това, което май аз първа тук шия, ама пусто като се влюбих и.... Крада си по минутки от времето за някои и друг бод и моя мъж като ме види с гоблен и ме гледа като отровен, ама аз пък си  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт