Ема също винаги пие студени сокове и млека! Сладолед яде по всяко време на годината. Мисля си, че е от това по-скоро за мое успокоение, но май не е, защото моята приятелка ми каза, че тук върлувала ангина по градините и училищата.
. А ма той до 4-5 годишен ми правеше ангина след ангина. Тошко на ли не боледува с него съм по-смела.
Тошко в последно време отказва да си ляга на обяд, но към 5 му се приспива...........

В едната градина сме...от 17 номер вече 96
Какво съм виновна аз,че имам работа,а хората се чудят само къде да си чукат лаф..Просто не ми се говори.Сега съм принудена да търся връзки,защото иначе ще бъдат аут,а така или иначе детето ми има право като всички останали,защото плащам не по-малко данъци от който и да било..Не знам дали разбра,но умният ни кмет е дал над 3 милиона за...палми
Спирам с темата,че пак се вкиснах
Ти накъде си със записването? 

Особено, ако има публика.... Тогава е неотразим. Много е контактен и се чуди с какво да впечатли околните. Разбира се с бели
Ама да ми е жив и здрав.
Отиваме на ортодонт - долната му челюст е назад и трябва да се коригира- та една госпожа мила и любезна ни се усмихва и ни казва - ми то 1 200 евро до два дни ако съберете ще го оправя. Аз и Дидо

Малиии,хайде скоро ще пишем чиститки 
в нашата градина чакахме за 30 свободни места само и то има деца,който са с предимство заради братче и сестричка..значи по-малко от 30 са местата.Но поне няма такова чакане.

Гали много му се радва! 

Препоръчани теми