Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява скарлатината и как се разпространява?
Скарлатината се разпространява чрез капчици във въздуха и не създава имунитет след заравяне, така че децата могат да се разболеят повече от веднъж. Скарлатината е често срещано инфекциозно заболяване при деца на възраст от 3 до 9 години. Той се разпространява по въздушно-капков път и не изгражда имунитет след преболедуване, което означава, че децата могат да се разболеят повече от веднъж.
-
Какви са причините за недоволството на участник във форума?
Участникът изразява недоволство, свързано с проблеми, свързани с инспекторка, която трябва да прегледа документите на децата със специални образователни потребности. Те се сблъскват с неяснота относно процеса и критериите за оценка, което предизвиква загриженост за потенциалното въздействие върху детето им и намерението им да защитят неговите права и интереси.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са коментарите за новата придобивка NewsM79?
-
Какви са общите съвети и препоръки за отглеждане на цветя в саксии?

.
.Мойта беба кога е виждала токова нещо и реши да го хване ама не дръжката а огъня
и какво се получи изгори си 3.те пръсчета...кошмар
тичай за кремове лед ,някакъв ужас
на никой не го пожелавам.Мислех ,да не ходим на църква ,но докато се успокои и стана 12,решихме да рискуваме и ги заведохме.Тя пък много се радва,но не слезе от ръцете ми..даже от бомбандировките не се уплаши,само дето църквата се сбогува с 2 прозореца. пак се записахме към каръкови.
,днес не я болеше много
.
борец беше сина ми,то и да не е пак е той ,че после плаче кото бебе
и се сърди и все още му огаждаме,ама тази година беше истински победител

.Лека нощ и сладки сънища

ще ти я пратя на лс..........

и се чувствай като у дома си в темичката ни!
и аз като десита рано на разсъмване да се запиша... ДЕСИТА мила какво да ти кажа пак се записахме в темата ,,каръкови,,
,малката през цялото време си дърпаше ухото,не обърнах внимание,но вечерта кото я къпах установих,че и няма обичката
,а аз от кеф като казвах че са от БГ
уви....Ти както ме похвали като млада булка преди бракуване
.Благодаря ти много ,че си потърсила капките,но за сега не ми ги изпращай/малката вече 3 нощи спи и се буди само 1 2 пъти,но съм и сложила 5-6 биберони и бързо заспива/пу пу пу да плюя ли не знам какво да правя да не я уручасам и пак да започне да плаче
.Още веднъж благодаря ако се наложи/дано не/ сте свиркам за помощ
.
май трябва вече да ме коронясат/мисс карък/ ,а ,какво сте кажеш за последното
ти видя ли говорихме за пипи да се появи и ето на хоризонта пепе/на/ а май ставаме са екстрасенски

,не само че ако се доближим един до друг веднага цъфва някой между нас ,ами сега е появи и нещо друго,? колко трябва да порасна и аз да целувам момичето ,което обичам
/въпросите на сина ми/..Много пъти съм се опитвала да обяснявам ,и татето също ,но без успех.
...
..
.....лека нощ

..........а за обичката я провери може някъде из вас да е паднала 
....я ако имаш рецепта прати да пробваме