Кипърски островитянки и БГ-дюканки с пролетни премянки (абе все сме хубавици)-22

• 29 076
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ
Мир и благоденствие да има на земята и в сърцата ни.
Велики дела да вършим и велики хора да сме,защото днес е великден  love001
Здраве и късмет на всички Hug.
Най после и аз тук.Яйца имаше достатъчно за чупене и ядене за надуване,всичко беше нормално,докато не започнаха да играят децата с бингалски огън и пиратки Crazy.Мойта беба кога е виждала токова нещо и реши да го хване ама не дръжката а огъня newsm09 newsm45 и какво се получи изгори си 3.те пръсчета...кошмар smile3511 тичай за кремове лед ,някакъв ужас newsm61 на никой не го пожелавам.Мислех ,да не ходим на църква ,но докато се успокои и стана 12,решихме да рискуваме и ги заведохме.Тя пък много се радва,но не слезе от ръцете ми..даже от бомбандировките не се уплаши,само дето църквата се сбогува с 2 прозореца. пак се записахме към каръкови. Sick,днес не я болеше много Simple Smile Simple Smile
МУЦИ да си жива,здрава,късмет и щастие newsm51 newsm76.
 easter easterборец беше сина ми,то и да не  е пак е той ,че после плаче кото бебе newsm45 smile3521 и се сърди и все още му огаждаме,ама тази година беше истински победител newsm44 newsm68
Хайде приятно доизкарване на празника  bouquet.Лека нощ и сладки сънища smile3524

# 166
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Момичета , хайде на закуска.  Hug

Хубав ден на всички.   bouquet

# 167
ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ И ОТ МЕН! Бъдете живи, здрави и мнооооого щастливи! Нега Христовото возкресерие озари живота на всяка една от нас!
  Муци, честит имен ден! Бъди винаги обичана и все така усмихната!

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 09:46 от dani73

# 168
  • Larnaca, Cyprus
добро утро момичета  Hug
бабо Жабке както винаги супер ядене обаче аз да ти кажа ще откажа защото оригам на козунаци и флауни вече Joy Joy
роскееееееееееееееееееееееееееееееееееее радвам се че се завърна  bouquet  bouquet.......пусни малко снимки на малкия бонбон да му се понарадваме в кукунндела ако си забравила паролата пиши Peaceще ти я пратя на лс.......... Peaceрадвам се че нещата виждат розов отенък все пак  Hug Hug
пепи те тез баби че не виждат не виждат ами не знаят ли че не се пипа огън с ръка било то и бенгалски еййййййй много заспали тез кипърки Rolling Eyes Twisted Evil

незнам за бг ама ние тук почиваме чак до сряда ..... Twisted Evil....схванала съм се от седене и ядене уф омръзна ми вече нямам и идеа вече какво да правя и на разходка бяхме и футбол играхме и какво ли не правихме ............... Party Party
обаче напоследък се забавлявам с моите малките ..........значи като излезнем на разходка и ние с мъжо сме си много романтични и  се държим за ръчичка пък те само да ни видят и полудяват .................... #Crazy #Crazy.........почва се .........разделят ни  #Crazy............не така бе мамо и тате хората ви гледат не може така за ръчичка и е забранено да се целувате по улиците  за бра не но Shocked Shocked #Crazy...абе представяте ли си   #Crazy #Crazy
при вас има ли таквиз неща или децата хич не им пука newsm78

# 169
Здравейте,момичета!Аз се завърнах ,но съм тука още малко,до края на април и събирам багажите за Разград.Там ми е по-лесно,баба ми ще помага с детето,а тука мама няма възможност никаква.Ще ви изчета после,сега ще оправям багажите,ще пера и довечера ще пиша.Много ми беше мъчно за вас! Heart Eyes

# 170
  • София
Честит Великден, милички!
Нека здраве, красота и топлина цари в
живота ви и домовете ви!

Благодаря ви за пожеланията!
Желая жи много хубаж ден! Ако успея по-късно да прочета
ще се жклуча по-конкретно! Mr. Green

# 171
Ето и аз се включвам,че в последните дни много ме хвана липсата

Жабке,беше ми домъчняло за твоите закуски,но сега наваксвам

Мuci,не знаех,че имаш празник вчера-да ти е честит и да си жива и здрава...и щастлива...  bouquet

Кате
,виждам,че добре сте си изкарали по Великден.Щом си прияла,то значи си оздравяла Hug

Пепитка,мн добре си се подготвила за Великден-щом си и месила до зори!Браво!Мъжо ти е случил на булка.Има Озанит тук.ако искаш,пиши ми адреса си на лични-ще ти го изпратя по пощата,бърза пратка. Party

Мирка,на добър път към Разград! Peace

Блонди и теб да не те забравям ,душко,хубав празничен Великден днес!Как е по Бургас?Поздрави на морето от мен! Crazy
Мастарче къде се изгуби,трапезите ли подготвяш още? Flutter
Винаги,хубаво е че сте пренесли Великденските традициите в Катар. Wink

Ние този път изкарахме Великденските празници на ски-почивка в Австрия.Боядисах яйцата в четвъртък,окадих къщата с тамян,купих козунак(не остана време да взема пример от вас и да меся козуначено тесто) и тръгнахме в четвъртък за Тирол( на 280км от нас).Взех яйца и козунак с нас,за да имаме на Великден и вчера на път за Аарау намерихме един ресторант,където имаше порции агнешко месце,та да хапнем за здраве.Иначе и аз бях купила да приготвям у нас,ама не стигнах до него.Сега е в камерата,ще си чака реда за Гергьовден.За съжаление на църква не можахме да идем,в Тирол за жалост няма ортодоксална,но си имам тук църковни свещи и светена вода,та скалъпихме положението.
Хайде това от мен,отивам да приготвя нещо за хапване...и хубава вечер на всички  chef newsm78 Crazy

# 172
  • Попово
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ
здравейте момичета  Hug
мъжлето кара 3ти сезон с Кипър,  та ако може да се присъединя към вашето общество  Rolling Eyes и разбира се ако позволите ще драсвам при вас, че ми е интересно  Laughing

# 173
Здравейте Яйчица мои писани, Козуначета и Флаунчета Hug

Роскааааа, появи се най-сетне калпазанка такава... Имаш много нещо да наваксваш да ни разказваш....

Мирката, добре си се завърнала, макар и за кратко.., щом ще хващаш пътя пак за Разград..... Пък дай Боже не след дълго пак да стягаш куфари.., ама вече да си ходите прли вашия тати в Кипрото thumbsup

Пепитка
, еееее с тия ваште произшествия... признавам те за карък Mr. Green.., а да знаеш това си е голямо признание, щом ти го прави баш-специалиста по каръщината - кака ти Блонди hahaha hahaha

Жабче
, абе щях да те питам ти в кой точно прованс беше?.... Ееееххх, как ми се иска и аз да имаше чалъм тъй в нЕкой прованс да зачезна за 2-3дни на релакс... - за предпочитане китно планинско селце, ама всичко да ми е приготвено от някой друг и аз само да се отдам на разходки и съзерцание на пасторелния пейзаж..............
Ако някой ме чуе как говоря за ходене в "прованса", ще рече че съм в Софето Laughing..., обаче понеже съм морско чАдо, се позовавам на крилатата мисъл на Хемингуей "Всичко, което е далеч от морето е провинция".... - тъй де,
коя я съм аз да оспорвам Хемингуей?!... Wink ---------------- И като споменавам морето....

Деситка, чудничко е времето в Бургас тия двата дни на Великден - слънчево и топло... и то добре че такова беше, че след голямото великденско плюскане, поне с Лорка си правихме дъъълги разходки, та чат-пат да ни спаднат шкембетата hahaha ------------- Благородно ти завиждам за ски-почивката в Австрия coolcool

Катенце, твойте малките хубавци големи моралисти бре! Joy  Joy  Струва ми се че това е някакъв вид ревност, която те проявяват спрямо баща си по отношение на теб newsm78... А може и да е просто неудобство някакво, че ви гледат чужди хора... Що не се опиташ деликатно да им обясниш, че с татко им като сте женени е естествено да се държите нежно един към друг и че няма нищо нередно да изразявате обичта си и пред непознати хора. Heart Eyes

Муцинко, много липсваш така ейййй..... още ми е необичайно - преди каква редовна си беше...
PePeNa  welcome и се чувствай като у дома си в темичката ни!

Хайде целуфани на всички и лека вечер!

# 174
Точно преди лягане,реших пак да погледна докъде сме стигнали с тежичката и хоп блонди вече написала....Блондич и аз като теб сам морско чадо,та и аз не оспорвам Хемингуей:-))))Много добре правите с Лорка- разхождайте се и заради мене в морската...аз съм от Варна,но я  познавам и вашата градина(най-добрата ми приятелка е бургазлийка,живeeща в София).Пожелавам ти и на теб планинска почивка,ей така както си си я представяш и описваш

Пенева,добре дошла при нас!  bouquetТук е весело и пада купон...гледай аз още не мога да си легна,преди да ги чекирам Wink

Хайде лека нощ  и спете спокойно smile3524....Пепита,дано не си изпаднала пак в някой филм smile3515

# 175
Ехооо тук каръкова newsm62  и аз като десита рано на разсъмване да се запиша... ДЕСИТА мила какво да ти кажа пак се записахме в темата ,,каръкови,, Twisted Evil даже и мъжото започна да ме подсвирква Confusedцелия ден мина супер Laughing,привечер водихме децата на лунапарк ,тати каза че този великден му излязал по-евтин и имал пари в излишък Partyеее щом е така хайде да ги хапнем  Laughing newsm01 1swing smile3509,малката през цялото време си дърпаше ухото,не обърнах внимание,но вечерта кото я къпах установих,че и няма обичката Twisted Evil,умрях от яд,не толкова че я е загубила,колкото че са от снаха ми от БГ и точно същия модел ги нямаше тук и кипарки се пукаха от яд smile3534,а аз от кеф като казвах че са от БГ bgуви....Ти както ме похвали като млада булка преди бракуване Hug сте взема да ти преведа думите ти на мъжото ,дано каже несто и той -така хубаво smile3532.Благодаря ти много ,че си потърсила капките,но за сега не ми ги изпращай/малката вече 3 нощи спи и се буди само 1 2 пъти,но съм и сложила 5-6 биберони и бързо заспива/пу пу пу да плюя ли не знам какво да правя да не я уручасам и пак да започне да плаче smile3505.Още веднъж благодаря ако се наложи/дано не/ сте свиркам за помощ Whistling.
Како блонди благодаря за призванието Praynig май трябва вече да ме коронясат/мисс карък/ ,а ,какво сте кажеш за последното  costumed034  4uu ти видя ли говорихме за пипи да се появи и ето на хоризонта пепе/на/  а май ставаме са екстрасенски newsm10
smile3532.Завиждам ти за разходките.Тук при нас/особено моя мъж да има как в кафето да влезе с колата. Mr. Green./колко пъти му казвам да спре на паркинга  да се разтъпчим newsm68 малко ,ама почти не ми се отваря парашута за разходка Weary
Където  е и мястото да кажа добре дошла ПЕПЕНА, и аз съм нова ,но тук е върха
Кате и при нас положението с прегръдките и целувките не е розово newsm48,не само че ако се доближим един до друг веднага цъфва някой между нас ,ами сега е появи и нещо друго,? колко трябва да порасна и аз да целувам момичето ,което обичам  love001,нали все казвате че съм голям newsm12/въпросите на сина ми/..Много пъти съм се опитвала да обяснявам ,и татето също ,но без успех. Mr. Greenпросто си мисля ,че това е при всички деца и въпрос на време да го приживеят и израстат newsm12,/ти изкара ли обувките или сте ми правиш компания с ботушки.Аз още не сам намерила време smile3516...
Мирка добре си се орентирала да идеш там ,където сте има кой да ти помага,че то наистина понякога имаме нужда от офф newsm10
Жабче аз от утре сте намаля сладкото,но сега понеже сутринта съм изпуснала доста и сте наваксам с няколко кифлички,козиначни са нали? и понеже не успях да направя козинаци ,сте почерпя и семейството Laughing и те ги хапват Joy а кафенце пиинах доста докато си излея мъките  food010 ..
Хайде  да поспим малко,че както сам тръгнала сте сервираш новите вкусотийки и пак няма да ме хване сън smile3508.....лека нощ  sleepuu 55

# 176

Айде нападайте , че не остана.  Laughing

Лек и хубав ден.   bouquet

# 177
  • Larnaca, Cyprus
ЕЙ ме на и мен Hug Hug
ей от тез деца не мога лаптопа да го видя с пълна батерия тъкмо да го взема и хооп загасне Mr. Green
мирка ти сега кво да не смяташ да зачезваш така по седмици ееееее не така де smile3516
муцееееееее гледай сега я вземи да ни светнеш за модните тенденции в детското облекло за това лято така де като си вътре в нещата Heart Eyes
деси браво бе душата как разбра че съм оздравяла от тази кашшшшшлица ужасна обаче сега ще възстановяваме от преяждане newsm62 newsm62.............аааааах а колко романтично почивка на ски на аааау да не казвам че направо се спуках от яд newsm61 искам и аз искам и аз другия път да ме вземете обезателно newsm10 newsm03
пепена здравей мила добре дошла при нас  bouquet....малеееее като ти видях в подписа че си с три деца малеееее мила как се оправяш пък татко е тук малеееее и двете последничките са ти съвсем близки .......да са ти живи и здрави  newsm51.......айде пиши повече подробности къде е тати какво прави вие ще идвате ли  newsm12
блонди приятни разходки от мен и днес ще да е хубаво времето ..........а по отношение на децата по принцип всичко им обяснявам аз съм една мноооооооооого обяснителна мама обаче от там и те питат повече и въобще понякога направо да се ядосаш що си си отворил устата да обясниш..........а това тяхното май го определям по скоро като че се срамуват не за друго ами да не би да видим някой техен приятел от училище и той да ни види така и малееее кво ще кажат после в школото tooth
пепииии още съм по ботушки хич не ми пука ами аз доскоро болна бях сега кво да се съблечем по бански щото видяхме малко слънце  grinning039..........а за обичката я провери може някъде из вас да е паднала smile3555
бабо Жабке мерси за закуската ама знаеш ли кво се сетих като видях тази черешова прелест..........имаше едно време един сладкиш много лесен ........обаче съм забравила рецептата ...........той така се бъркаше във вид на кексово тесто само че преди да го изсипеш да се пече отдолу се нареждаха череши от компот и после се изсипваше сместа печеше се и като станеше готово се обръщаше малееееееееее беше супер......... bowuu....я ако имаш рецепта прати да пробваме  love001

# 178
Кати , естествено , че в бабините рецепти я имам.  Hug

Плодова торта:

Дъното на малка тавичка се намазва обилно с масло.
Изцеждат се плодовете от компот и се нареждат в тавата.
Разбиват се 4 яйца с 1 ч.чаша захар , прибавя се 1 бакпулвер
и 1ч.чаша брашно. Приготвеното тесто се изсипва в/у плодовете.
Пече се около 30-35 мин. След като се изпече се остава да изстине.
След което се обръща и се изважда от тавичката и се нарязва.
Към сока от компота се прибавя 1 ч.чаша вода и 1суп. лъж. захар.
Вари се 4-5 мин. и се сваля от огъня за да изстине.
Залива се блата и отгоре може да се настърга орехи и шоколад.

# 179
Пу за мен слънчогледа! Не че толкова обичам торти, а защото много харесвам цвете слънчоглед. Вие яжте, само да не ми развалите китката. А има ли още от онези кифлички? Сетих се за цените от време онО -  козуначна кифла 0.14 лв и бозичка 0.06 лв = 0,20 лв . С толкова джобни ходехме на училище, поне в началното.
Благодаря ти, мила Жабке, за постоянните грижи  Hug.
Каръкова (всепризната), да вземеш да ги запишеш твоите патилански истории в по-сбита форма и да ги заковем на първа страница с предупредителен надпис " Ако искате да сте добре, не правете като тях ". А сега насериозно, дано беба не я боли ръчичката вече и за обичката огледай хубаво дрешките , с които е била или количката, ако е седяла в такава.
Блонди, за Дунава нещо да е споменавал Хемингуей ?  Да знам аз "дълбока провинциалистка" ли съм или ? Завиждам ви за разходките, ние тук само по мол-овете ходим. И Инес понеже е малко мързеливичка (казва, 4е я болят краката),  иска да седи в количка от супера и аз да се разхождам. Естествено, докато стигнем до нейните любими магазини. Там вече няма и следа от мързел. т.е от болка.
Кате, това си е чиста ревност от страна на момчетата. Но е възможно и някой съученик/приятел да ги е избъзикал , ако ви е видял в момент на нежност. Мойта голямата дъщеря доскоро все ми се караше. Нещата се промениха, когато се появи нейния принц. Дано не чакаш толкова. А малката като ни види , си затваря очите и вика с погнуса " ЯЯЯЯЯЯкккккккккккксссссссссссссс" .
Мирка, аз вече се обърках с твоето местоживеене. Ха дано скоро станете постоянни жители на Кипър!
Десита, имаше ли сняг по пистите? Карахте  ли ски? На малкия харесва ли му? А чрез тур агенция или сами си организирахте? Давай координати. Едни приятели ходиха за 10дена сега на Сейшелските острови и аз се размечтах...
Муцка, честит имен ден със закъснение   bouquet.  Шъ мъ прощаваш, ама как ти е името  Embarassed? Свикна ли с промените на работа ? Как се отразяват те на семейния живот?
Пепенаwelcome . Като казваш 3 сезон, имаш предвид че ходи само през лятото да работи там? И през останалото време си е в БГ? Как минава деня на една многодетна майка ? Навремето даваха медали на 3-детни и многодетни жени. Аз така се фуках пред децата с медала на мама, без да разбирам даже за какво е. Казвах, че е героиня. Което всъщност не е далеч от истината.
Лек ден на всички  Hug

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 10:26 от vinagi

Общи условия

Активация на акаунт