И З Р А Е Л 31

• 23 418
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
Стики, за продвани в Израел ли, израелско производство?

Да - израелски, че съпругът ми ще ходи в командировка и искам този път да ми допнесе нещо за косата.  Sunglasses

Според мен от медицинската козметика за коса най-добрата марка е Dr. Or - в бели опаковки със зелено, една фризьорка ми съсипа косата с продвана от нея, уж професионална козметика за коса, и след това лекар ми препоръча да си я възстановя с продукти на тази фирма  Peace Ще уточня, че моят проблем беше друг, не знам дали имат продукти за краища и такива... Но си струва мъжа ти да погледне  Wink Ще допълня през първа възможност, че сега "седя на въглища" пред компютъра, той кога пътува?

Лети в неделя, за седмица.
Не намерих линк към такива продукти.  Blush

Страхотна торта си направила!  Hug
Направо си помислих, че е истински куб с подвижни капачета.

# 76
  • На дивана, под юргана
...Тиги, има ли новини за мен? Как е дървесният вид?

Изваден е вече от хладилника и е поставен в оранжерийката на топло и светло до прозореца. Не съм го снимал, защото е същото какато и преди да го сложа в хладилника все още. Чакаме да поникне нещо...  Grinning

# 77
  • T"A
Стики, http://www.dr-or.co.il/  Peace
Аз ползвам само няколко марки шампуани - Phyto (която продават и в България) и Vichy (също ги има), и единствената израелска марка е тази - Dr. Or...   Simple Smile

Днес ни е ужасен Интернетът  ooooh! едва отаварям сайтовете, половината не ми тръгват (напр. youtube)  Thinking

И аз много впечатлена от костюмчето!  newsm56 Пък и как се е запазило точно каквото е бяло...
 newsm71 Единственият магазин, в който не мога да вкарам съпруга си, са тези за дамско бельо  Mr. Green Ние така сме се губили в канионите - аз влизам в магазин за дамско бельо, а той си продължава  Laughing За техника - нямам нищо против, понякога нямам настроение за това, но в магазин за компютри с него не влизам. То там и продавачите ме гледат съжалително, носят ми вода, предлагат ми кафе...
В магазини за дрехи търпи, ама да е седнал и да пробвам рокли  Laughing За джунджурии - зяпаме си двамата...

В клуба на 30 годишните (Пете, ти си пресна в него  Mr. Green) помните ли какво е на 23? Аз, тъкмо започвам да забравям и девер ми ми напомня - едва сега, в този късен час ще дойде... Луда глава, рожденият му ден беше преди седмица, но тогава беше на някакви фестивали в Ейлат ли, Кейсария ли - не съм наясно, тегели по цялата страна  Turn-l  Crazy

maly,   cook втори път надали ще се захвана с такова нещо  Confused

# 78
  • Някъде там...
Мацки аз съвсем сериозно повтарям на Стики въпроса няма ли тук серуми за краища.В БГ си купувах кристали на Сари много са хубави искам и тук ако не същите поне нещо подобно  Praynig
А на 23 не искам май да си спомням какво е  Confused

# 79
  • На дивана, под юргана
Не съм забравил какво е да си на 23... няма и да забравя! А и НЕ ИСКАМ да забравям!  Laughing

В магазини за дрехи и аз търпя седнал... В MANGO направо към табуретките се насочвам - знам си мястото, а и жена ми знае къде да ме търси. Добре, че си инсталирах на телефона и няколко игри...  Laughing

# 80
  • T"A
Бубе, аз не ползвам декоративна козметика, само по изключение. Краищата ги режа, фризьорът ми слага мароканско масло и се чувствам нов човек.  Hug

Аз до 23 си мислих, че съм голям човек. Laughing  На 23 усетих, че животът е пред мен. Най-хубавите ми години  Peace

# 81
  • Някъде там...
Ментичкааааааааа снимка,цена,име и начин на употреба  Praynig Аз нали се изрусявам та ми трябва много олиота за коса.Използвам и зехтин и серуми и кристали и скоро ще трябва да си купувам.Имам едно мароканско масло та за сверка дали е същото....

# 82
 Laughing Не знам на колко сте, но според мен след 30 започва истински хубавото в живота!

Благодаря Мента,
Но като че ще е по-добре да вземе на Ahava. Иначе серум ползвам на Ейвън, но на скъпия не му допада аромата. Thinking

Честит Песах!  Simple Smile

# 83
Привет ,банда!
Ако има нещо което най-много мразя,е ходене по магазините с моя мъж!Обичам да съм сама,да си разглеждам на спокойствие,и най-вече,че така няма да е наясно колко пари съм изхарчила Mr. GreenКато ходим в Кауфланд,като ми каже давай газ,един вид по-бързичко,лошо ми става!

Мента,браво за тортата,като истинска е!

Пешек,моля се от все сърце,всичко при теб да е окей! Praynig

Бубе,на теб какво ти се случи?Падна от мотора ли?

На 23 родих дъщеря ми,имах едно кротко и красиво бебе!И малко след това,един болен мъж,който едва оздравя!

Сега се сещам,за едно стихотворение на моята дъщеря,която до 3г дума не обелваше!Който ми го преведе,ще има награда!Тоест помня първите два реда. newsm78

Космо свили,бърза пикадили

# 84
  • Някъде там...
Ами Наинка,паднах размазах се като муха...Отока на крака ми е по голям от главата ми....ама ще мине  Peace
Това стихче при най-добро желание и не успях да го преведа  newsm78

# 85
Сем. Ментови вие сте върхът, много съм впечатлена от тортата   bouquet разгледах и другите снимки, много труд сте положили, Браво !
Петя аз не се отказвам лесно  Simple Smile а и нали знаеш че съм с вас от 1-та темичка  Wink Много хубави снимки от теб ( отново ) и интересни разкази , и аз имам няколко плетени костюмчета, които майка ми пази, обличала съм ги на дъщеря ми, и ми стана едно такова миличко да я гледам с мои дрешки  Heart Eyes

До сега четох старата темичка  Crazy
Леле Тали как ментиш ти .. Simple Smile ( за 1 април) опасна си ..  Wink Брех вие пък ядете семките на динята  Rolling Eyes А грозде без семки си имаме и ние в градината  Party  даже майка оставя и няколко пъшки за стафиди  Simple Smile Ицо Хазарта и на мен ми е фаворит  Peace

Наина мерси за фрезиите, утре съм в Бриколаж, ще си насадя и аз и задължително в ръждясала тенджера  Mr. Green
Борянка разгледах ти албумите, много си готина  Flutter

Ехе на 23год си беше супер....но беше преди почти 10г .. Sad  аз пък искам отново да съм на 17  Party

Бори сега прочетох че си паднала от мотора, много неприятно  Confused дано не е сериозно нараняването ти  Hug аз имам лоши спомени от падане с мотор , много кофти паднахме с една приятелка преди време  Confused

# 86
 Shocked  Леле 3 страници чак сега ви изчетох, добре че пих силно кафе та да ви изчета Laughing
          Виждам,че доста сте коментирали моята прекрасна възраст 23. И да кажа и аз моето скромно мнение  Mr. Green. На мен повече ми харесваше да съм на 16,а и на 21 си се чувствах добре, сега се чувствам някак си по средата(дано ме разбрахте),:ooooh:, а си мисля,че 30-те са най хубави  newsm44.
        Мента- първо прекрасна торта си направила, мисля че и създателя на кубчето рубик и цялата унгарска нация ще са съгласни  bowuuLaughing Laughing. Второ много интересна информация относно не "розовите", а "сините " филми Wink. Трето- "11 Минута", е добра книга. Образа на сводника "Милан" е точно на място  Mr. Green.
          Пешек сладурка до теб сме да знаеш Hug, с положителна енергия и спокойствие, всичко ще е наред.
            Наина и моят мъж е като твоя, къса ми нервите като не е в настроение за пазар. Относно меда от много близък приятел пчелар в Израел знам, че със закон е забранено вноса на мед от други страни, а износа е много голям. В Израел пчеларството е професия,която много се почита и чак има специални екскурзии до места с кошери, които се наричат "по пътя на меда". За разлика от Бг тук се печели от тази дейност доста добре.
                Бори Sad много ми стана тъжно като прочетох,че си паднала от мотора, тъкмо мислех да те офертирам нещо Heart Eyes
            Пете много хубави придобивки, със здраве  Laughing
        И относно козметиката за коса, аз се сещам за продуктите на Шуки Зикри, ама те май само по салони могат да се намерят newsm78. Не съм ползвала, но фризиорките ги хвалят Thinking
        Шабат Шалом и лека нощ Peace

# 87
  • Някъде там...
Ще се оправя милички  Hug  Peace

Вижте аватара на Мимкис-маца с маца  hahaha Joy

Близнаците като съм толкова готина я кажи като ти дойда на гости какво ще ми сготвиш  Whistling Ама искам да е така красиво като в готварския   Hug и аз ще слагам снимки тук и всички ще ми завиждат какви красиви и вкусни неща ям  Mr. Green

# 88
  • Някъде там...
Закускааааааааа поспалани и поспаланко  Grinning

Пържени филийки  Grinning диетично  Peace

# 89
  Чакайте да се изкажа и аз  сега додето съм хванала компа , че досега Саги гледаше Мики Маус  - старите  серии ...ехе .... от преди 20 години и повече ...Много им е странно , а Шахар даже се отказа да гледа , че много се  удрят , размазват  .... Помните как беше ... Те такива филмчета по детския канал не гледат .Тук са само по-образователни, възпитателни ...няма агресия . Шахар все да се хваща за главата и да казва :"Мамо, не ги ли боли ? (Има , ло коев лаем ?") ... Какво да правиш ... Саги повече разбира и се усеща , че е на шега .Въпреки всичко и на мене не ми допадат тия  размазвания , падания , хапене , праскане с чукове по главата ...абе  какво е било едно време  - чудо ... Сега Мики е много примерен Simple Smile ....

За тортата , Мента - много играчка е било, аз не се навивам .Супер е станало.Помня , че пуснах някаква такава снимка от нета - случайна , ей така и от тогава се нави да изнамериш рецепта и да я направиш . Браво! На 23 се ожених аз ... хубаво време беше  Simple Smile .  И преди  23 ми е било хубаво , и сега ....Сега ми  се струва хем отдавна ,хем все едно вчера - странна работа  Simple Smile . Незнам дали бих върнала лентата и дали бих променила неща. Сигурно ако беше възможно щяхме да се побъркаме от превъртания , особено жените ...  hahaha Че ние никога не знаем какво искаме и що е да си доволна . Е , някои знаят  , но то е в моменти на просветление само , траещи кратко  Joy .

Боряна, почупи мотора , разби градинката , спри се ! Няма да ти остане имане ! Да се оправяш и да  не излизаш от вас - най-безопасно е ...ама знае ли се ... май и там не е безопасно ...  Mr. Green Лека, полека и скоро да си по-пъргава от лудата котка  hahaha .

За шампоан и продукти за коса не се изказвам , защото май не ползвам много от израелските продукти, а  фризьорът ми ползва главно Лореал (и ампули ...какви ли не - пинуким)....Май  не смея много да препоръчам нещо израелско  на тоя  етап (не  че няма) .

Общи условия

Активация на акаунт