В Пазарджик април настъпи- коя ли мама пак във бременност ще стъпи

• 15 211
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Яна,
мога ли някъде да ги видя?

# 151
Дъждовна сянка  Hug   моите ръкохватки нека станат ТРИ - ако са като тези на снимката  Peace

А картините ти нарисувани - и тях съм пропуснала да видя.. Blush  Прекрасни са  Hug
Мислех, че реденето на думи е твоята дарба...но ти продължаваш да ме изненадваш и с друг талант  Hug

# 152
Дъждовна сянка Praynig Praynig Praynig

# 153
Гвен, до няколко дни ще се опитам да кача каквото е по-хубаво на снимки и ще ти ги пусна.
ние отделихме 3 кашона за продаване, но те ги изкупиха в Сарая Laughing

# 154
Здравейте момичета!

То днес това време се почуди да вали  ли, да не вали ли! днес тръгнахме на разходка с децата и ни наваля хубаво, добре че Жорката беше в града та успя да ни вземе с колата от центъра!Утре ако е  хубаво времето съм обещала на Личката да сме в градската!

Хайде лека вечер от мен!

# 155
`мичета, Деска се оплака, че никой не пише в другата тема. Я някой да забременява бързо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 156
  • Пазарджик
Здравейте момичета,надявам се,че сте добре.Нямам време да пиша,защото малкият е болен.Прегръщам ви всички Hug и лека вечер! Peace

# 157
Здравейте момичета,надявам се,че сте добре.Нямам време да пиша,защото малкият е болен.Прегръщам ви всички Hug и лека вечер! Peace
Ванчо, по-бързо оздравяване на малкото човече!

# 158
`мичета, Деска се оплака, че никой не пише в другата тема. Я някой да забременява бързо Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 159
  • Пазарджик

Тед, ни са смей, ами действай Naughty !

# 160
  • София
Гвен, до няколко дни ще се опитам да кача каквото е по-хубаво на снимки и ще ти ги пусна.
ние отделихме 3 кашона за продаване, но те ги изкупиха в Сарая Laughing

Благодаря ти!  Hug

# 161

Тед, ни са смей, ами действай Naughty !

smile3521 smile3521 smile3521

# 162
Ииииииииииии зорлем   искате да надуваме коремите preggo на който му е време вече да действа ,не да де ослушва.

# 163
  • Варна
Аз бих повторила ама май ми е малко рано  Mr. Green  Иначе съм навита  Peace

# 164
  • Пазарджик
Здравейте на всички!
Яна,благодаря за пожеланието-дано.
Хубав и сланчев ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт