ахаааа...и теб ли те е врънкала санитарката без зъби за пари за кафенце(5 лева ми измъкна
защото от цялата реанимация само от мен поиска

Хайде, продължавам да чистя и след това с Анчето си хващаме дърмите и отиваме на кафе с приятелка
защото от цялата реанимация само от мен поиска

А аз съм решила да си хигиенизирам малко Бу-то, че е кочина...Аз снощи от Георги не мога да се оплача - спа си детето. Но един ... малоумник два пъти звъня на Мартин в 1.30... Напили се хората и им станало скучно. Първия път той му затвори. Втория път аз се ядосах, вдигнах телефона и такава майна му теглих, че и тираджия би ми завидял. Ми кой нормален звъни посред нощ в семейство с малки деца, освен ако не е за лошо. И на всичкото отгоре снощи пресипнах. Изведнъж останах без глас. Мартин е доволен, нямало кой да мърмори сега...Едва говоря. А нищо студено не съм яла или пила...
. Незнам малкия и баща му как ще се оправят, че той е много сложен с тия шишета, ама ша трябва да свиква. Нема па само вкъщи да си стоя. 
. Знам, че им бият май адреналин или нещо такова, че да не си отиде човека и им дават там некви антиалергични.
Някой имал ли е така???
Иииии мерси за темичката! Супер си! 
. А той от хладния свеж въздух спа през цялото време. После замрънка, сложихме го в колата да го кърмя и тръгнахме към Златни, та стигнахме до едно добричко село да огледаме къщите /много ми се иска къща с дворче ..../ и той спа през цялото време и сега продължава да спи
.
/. За лукс дума не може да става, много сме далеч от това което е в САЩ или в други части на света. Важното е, че всичко беше наред - в онези дни изобщо не ми пукаше какво е и как е. Отидох заради лекаря, това беше водещото за мен. Не съм плащала нищо.
...
..хубаво да доогъне вратата и добре че не смаза краката му с вратата
..в тази София се е напълнило със селяци,които са се качили на коли и не стига че не могат да карат,ами и акъла им е по-малко от на кокошка

...Дани рови с едни телове,докато аз храних бебето пред блока и накрая се пробрахме 

ние днес изкарахме целия ден навън, 2 пъти бебо хапва от цицата отново на вън и хич не ми пука, имаше и други майки които кърмеха, имаше такива които сменяха и памперси
бебо беше мн послушен- пу да не му е уруки през цялото време спинка. Днес беше и бум на майки с колички, всички чакаме времето, затова всеки гледа да кърми и да сменя памперси където намери за добре само и само да не се прибере.
Имам 2 въпроса към вас- 1) Аз давам Вигантол в лъжичка с изцедена кърма, а вие как го давате? 2) Има ли момичета от Слатина, че аз от вторник съм в София вече и ако някоя мама иска компания да ме има в предвид.

. Такъв панаир и вдигнах, дето сама не повярвах че съм способна, защото обикновенно съм много тих човек и никак не съм устата. Иначе условията - крайно мизерни, особенно банята – просто нямам коментар.
....а добре де казвате и храна имало по време на раждането ли или след това на мен не ми дадоха капка вода а така ми се пиеше