121 DE жените пак награбиха косачките

• 16 936
  • 287
  •   1
Отговори
# 165
4ико виж наистина в Тойс Ар Ас, там имат една тяхна марка която я няма другаде, мисля 4е там ти е надеждата  Laughing Браво, zна4и брокерка ставаШ, супер  Grinning

Криси е много сладък, пу пу  Heart Eyes

На Милена й дадох само Вит. Д докато не иzбиха zъбите.

# 166
какъв е този бонус, кой го получава и кой го дава. аз нищо не знам.........

Меркелица го дава. Всички, които получават детски в ДЕ го получават автоматично.

# 167
тва месечно или еднократно. въййййй, ша го ударя на жувот.

# 168
Еднократно. Къв живот, бе, нали си на диета?!

# 169
ми на диета съм, ама умствена, реших да сведа до минимум мисленето Mr. Green
таз с яденето се оказа нецелесъобразна, защото почнах да гледам лакомо мъжта и детето, и да си ги представям с картофки Mr. Green

жалко, само веднъж..........а би било добре всеки месец..........

# 170
  • Немция
За Киндербонуса знам, че го измисли Меркел в новия Konjunkturpaket, когато иконом. криза бе в началото си. Предполагам, че го прибавят към детските.
А знае ли някой това дали е само тази година или ще се получава и по-нататък веднъж в годината?

Откога започват да се чистят детските зъби с конец за зъби- вероятно, когато почнат да растат постоянните такива? newsm78

Ванче , много приятни снимки. Сърфиета може да я ползвате за детегледачка някой ден. Wink

Чико, тук мадамите много ги беше яд , че не пишеш вече. Добре си се появила- честито племеница и нова тапия!

# 171
Бибит, моите ползват конци отдавна. В началото го правех аз, докато те свикнат, а сега вече си ги чистят сами. Ползват отдавна и душа за зъби.

# 172
Ще проверя там, когато мъжът ми ме zакара, че е в индустриалната zона, а и Томи не трябва да е с нас.
За zъбите мога да кажа, че от както zапочнах да давам на двамата на Schüßler Salze Calcium Phosphoricum i Calcium fluoratum съм доволна. За една година преди да ги давам Томас има6е 10 кариеса, направиха му 2 "рицарски" zъба. Започнах с калzия и zа следваЩата година няма6е нито един кариес. Зъбите му мия с Елмекс zа деца, Мартин е съЩо с Елмекс, но Üниор. Зъбите се мият до мин.7 години от въzрастен, zъболекарката дори го каzа. Четката е съЩо важна. Преди 1.5 год. им купих детската електрическа на Орал Б и сега zнам колко е 1 мин., тъй като по 1 мин. се мият горе и пак по толкова долу. На всеки 3 месеца сменям накрайника.
Бибитке, едни са се ядосвали, други са си починали.  Mr. Green
Сърф, на 30.03 се чудих, дали добре праzнувате  Wink

# 173
Чико, я кажи как се оправяте в първи клас?

# 174
Чико, добре изпразнувахме, а вие? Laughing

# 175
Сърф, пролетната умора ни е хванала, та не сме правили кой zнай какъв праzник.
Веч, Мартин е вече във 2  Wink Не ми е лесно. НиЩо не му се учи. А и в БГ училиЩе ходи и само мърмори. Започнахме с тестовете zа АДС. На 5.05 е следваЩият термин, а на 15.05 Ще zнаем, дали има или не.

# 176
Не знаех, че има някакъв бонус към детските.
За зъбките - като бебета първоначално, когато имаха само по няколко зъбчета, почиствах с марличка. Флор таблтки съм давала само на Боби, неговете постоянни зъбки ги запечатаха миналото лято в Бг, а тук, последния път, когато бяхме на зъбар му ги флорираха - дадоха му да захапе нещо като желе и така стоя няколко минути, беше синьо на цвят. Аз също съм много доволна от ел четки за зъби. Пастите също редувам.

# 177
Добрутро!

Много благодаря за информацията относно майсторите. Регистрирах се по съвет на Вечка в myhammer, дано изскочи нещо добро оттам. Иначе майсторите, с които говорихме, са с отлични препоръки от наши познати и цените май са поносими за този район. Все пак, ако някой има свободен майстор за времето май-юни, да не се срами да го праща.

Някой има ли опит с Ziegenhaarteppiche? Подовете в спалните помещения на къщата са постлани с тези килими, много запазени изглеждат, жената ми каза, че по-миналата година са ги сложили. Чудя се дали да ги оставим или да сложим паркет. Ако някой има опит, да казва.

Диво цвете, не съм те забравила, още нямам плановете обаче. След 17 април ще ми ги дадат.

Чико,  Hug. Не се сърди повече.

# 178
Госпожа Меркел се напъва да ви помага в тия трудни времена, а вие даже да не разберете толкова време за усилията й, ни Въ е срам Wink. Добре, че ги превеждат автоматично, че ако трябваше да ходим да се редим на опашка за 100те евро (като за бегрюсунгсгелд-а hahaha) половината от вас щяха да изтърват гювеча Laughing

На Леа всеки път при зъболекаря й мажат млечните зъби с някакъв защитен гел, но какъв точно е не знам Embarassed много съм доверчива  Confused

# 179
  Добре, че ги превеждат автоматично, че ако трябваше да ходим да се редим на опашка за 100те евро (като за бегрюсунгсгелд-а hahaha) половината от вас щяха да изтърват гювеча Laughing

Ами да , гледай сега как съм изтървала бегрюсунгсгелд . Мога ли да наваксам?

Общи условия

Активация на акаунт