1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - 52

• 25 690
  • 451
  •   1
Отговори
# 180
може  ли  и  аз  да  се  включа .тук  е  просто  перфектна .красива  и  нежна  точно  за  онур

# 181
Къде? С увяхналото лале или с черната рокля?

# 182
dafi_83 не ги пропускаме Керем-Бенну
за сватбите в последната серия писахме не като цяло за сезона

# 183
Къде? С увяхналото лале или с черната рокля?
и аз това питам

# 184
естествено  с  черната  рокля

# 185
Токущо изгледах първите две части на 74 еп. и с нетърпение чакам превода на останалите. Сега като няма график и всеки гледа когато каквото може как ще коментираме епизодите - с бели букви с черни букви как?

# 186
Токущо изгледах първите две части на 74 еп. и с нетърпение чакам превода на останалите. Сега като няма график и всеки гледа когато каквото може как ще коментираме епизодите - с бели букви с черни букви как?
ами има линк до 73еп на 1-ва стр така че мисля спокойно можем включително и него с черни букви

# 187
знаете  ли  какво  си  мисля  цял  ден  някой  беше  казал  че  халит   не  искал  да   играе  тази  роля   защо   ли       да  не  би   да  стане  нещо   с  него  в  90   с   боже  да  не  съм   луда  

# 188
76 епизод е...... боже колко мъка има на този свят! Чакам превода, приготвям се психически! Тия сценаристи ще ни уморят! #2gunfire

# 189
Хайде лека нощ от мен, станах  #Crazy

# 190
Кастанеа извинявам се нещо пак съм недоразбрала Embarassed  А за коментарите предполагам че това,което е преведено и пуснато във форума ще се коментира с черни букви,а останалите с бели newsm78

# 191
знаете  ли  какво  си  мисля  цял  ден  някой  беше  казал  че  халит   не  искал  да   играе  тази  роля   защо   ли       да  не  би   да  стане  нещо   с  него  в  90   с   боже  да  не  съм   луда  
момичета са публикували едно интервю в предните теми с Тарду и там пише че когато са почвали да го снимат сериала сценария бил готов само до към 20еп някъде
в движение се е развила идеята за 3 сез и то сигурно когато вече са снимали 2 сез така че няма как да е знаел какво ще стане в 90 еп още от тогава

# 192
Шехерезада взе да ме ядосва ааа............ Тази жена не се ли научи, че не може все с рогата напред да върви. Не че оправдавам безумната ревност на Онур, но и най-големият престъпник заслужава първо да бъде изслушан и после съден. При нея винаги е обратно - първо осъжда пък после изслушва. А междувременно всички са нещастни.

# 193
Кастанеа извинявам се нещо пак съм недоразбрала Embarassed  А за коментарите предполагам че това,което е преведено и пуснато във форума ще се коментира с черни букви,а останалите с бели newsm78
стига сега  Hug  няма нужда от извинения знам, че са ти любимци
наистина в еп 73 се върнаха Бену и Керем от 1 сез

а така друга част от миналото на Еда изплува, чак може да я съжали човек - ех тези сценаристи пак изненада поднесоха. Поне стана ясно, че има отпечатъци от детството да предизвикат чак такава ненавист към щастието на другите.

за белите букви мисля като теб

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 01:49 от castanea

# 194
токущо  изгледах  74-1  и 2 части  тая  патка  шехито  ме   изнервя  пак  ще  си  грабва   куфарите  а   бе  моме  накъде  в  ноща   .  за   онур  нямам   думи   милия  . само  какъв   поглед  не  че  го   оправдавам  но и   шехито   прекалява  като   си   спомня   че  и  аз   преди  около   28 -29  год   ревнувах   моя  мъж   но  никога   не  съм   си   тръгвала

Общи условия

Активация на акаунт