Аз нямах възможност да ви честитя празника, та честито на патерица! Пътувахме на гости при баба,но не беше ососбено весело, защото мишката беше болна и все още е - точи сополи като за световно и от тях кашля,не може да спи спокойно,защото едва диша през носа (тази нощ вече е малко по-добре положението,а вече е седми ден,и не знам защо , но всеки път влачи хремата по две седмици).Вдигаше ми и лека температура два-три дена,а от кашлицата така се бях ошашкала, но всички лекари твърдят, че е от хремата(стича се назад в гърлото и дразни и тя кашля).За да ми е по-весело и каката, която пак довлече вируса, след две седмици хрема я заболя ухо, та онзи ден цял ден обикаляхме София по доктори,оказа се силно възпалено ухо, та сега е на антибиотик и доктора каза, че може и да изтече гной и кръв от ухото, че имало голям мехур, и аз -
. А, и ние с таткото сме болни, малко ни боли гърло. Стига толкова с оплакванията. Сега да се похваля- вече имаме осем зъбчета
.Аз се надявах да ми даде малко почивка преди следващите, но не би- вече си пъха пръстите назад (все едно ще свири на футболен мач
- с двата показалеца в устата отстрани) и ги дъвче яко. Не се спира на едно място - голямо е шило- стои права и вече обикаля кошарата, като се държи с една ръка. Всичко вика, само не и мама За кърменето- не съм мислила все още за отбиване-не ми тежи и не смятам да е скоро, но то зависи и от нея.
Уф, вече и се изчерпа търпението, после пак,чао!

...............ние сме като на Черни връх като ветровитост,само дето не му дишаме чистия въздух
. Супер! Имаше такава тема тук в Бг мама, която и аз бях подписала. Явно и нея са взели под внимание 
Днес тук е екстра за разходки
Кеф! Правя за 2 седмици напред и ми е много добре така. Като ти стане воднисто след размразяване, към него можеш да добавиш някакво брашно (просо, царевица, ориз, ръж... каквото имаш под ръка) и да го сгъстиш. Аз винаги така приготвям пюретата (с брашно някакво), за да засищат по-добре.
и рядко остава за другия ден. Аз давам месо всеки ден, по едно кубче. Направила сьм си такива от свинско, телешко и пилешко и ги редувам. Сега се каня и от овнешко да направя. Приготвям ги по следния начин: месото+лук+магданоз варя, пасирам и изсипвам вьв формата за лед, замразявам и добавям кьм вече готовото пюре.