ИЗРАЕЛ 32

• 20 882
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
ПРИЖЕТ НА ВСИ4КИ И БЛАГОДАРЯ ЗА ТОПЛОТО ПРИЕМАНЕ ТЕ ДЕЦАТА СА МИ ПО ИЗЖЕСТНИ ОТ САМАТА МЕН АМА НЪМА ЛОшО НАЛИ ТЕ СА НАшЕТО БЪДЕщЕ Joy Hug

# 196
МАЛКО ОщЕ СЕ БАРКАМ С БУКВИТЕ АМА НАДЯВАМ СЕ ДА МИ ПРОСТИТЕ Embarassed Rolling Eyes

# 197
  • T"A
Привет, MAGYTA!

Май си си натиснала caps lock, защото буквите излизат главни  Peace

not stubborn enough, опитвам се сега с този сайт... Ти ползваш ли го?
10 канал ме прехвърли на техния сайт, там има откъси, ние така си гледахме израелския сървайвър от България  Mr. Green Мъжът ми прави някакви шашми и успява да го свали на запис и тогава "фърфи" по-гладко.

Да ви споделя прецедент, като сте големи мосадки  Mr. Green Два часа не мога да отварям никакви чуждестранни сайтове, само израелски  Rolling Eyes Големи разправии бяха с нетвижън, казаха, че е проблем на всички абонати, а на нас ни се случва за втори път.
Колеги, няма да се разберем каха, по-дискретно ме следете  Joy

# 198
  • Някъде там...
Ами Ментичка,явно не шпионираш в правилните сайтове защото аз също съм на нетвижън и съм О.К.  Joy Сигурно нивото ти на достъп към секретна информация не е на достатъчно високо ниво  Joy

# 199
Ментуш кой ви е сапак? Ние сме с хот и безек вече четвърта година и до сега само веднъж съм имала подобен проблем и то преди години. Ментов, какво вика по въпроса? А на тях звъняхте ли им?

Да ви кажа правих бурмуликос, но импровизирах- сложих сирене, кашкавал и царевица, пържих ги във фритюрник и станаха разкошни, супер хрупкави. Няма нищо общо с пържинете на тиган. Горещо препоръчвам децата, а и ние си облизахме пръстите. Сега са ми поръчали торта от маца  Whistling.

# 200
  • T"A
Нетвижън ни е доставчик  Peace Ние не сме доволни от Хот, от Безек бяхме доволни, но ги сменихме с Хот заради цената (въпреки че Интернетът на Хот е всъщност от Безек...  Crazy). След два часа разправии и говорене с 50 човека има резултат, да се надявам, че няма да се повтаря...

Страшни бурмеликуси!     bouquet

Ами Ментичка,явно не шпионираш в правилните сайтове защото аз също съм на нетвижън и съм О.К.  Joy Сигурно нивото ти на достъп към секретна информация не е на достатъчно високо ниво  Joy

Хехе, минахме на военна терминология  Joy Бубе, аз съм отдавна заподозряна ехеее, четки за зъби, коледни картички, сега сайтовете в чужбина - нищо не пропускат да ми проверят  hahaha (нали става ясно, че се шегуваме...)

# 201
  • София
Tali  страшни бурмуликоси. И у нас това беше менюто за обяд.

сега съм зациклила на вечерното меню  newsm78  ooooh!

Кажи как правиш торта от маца?  Praynig

# 202
  • На дивана, под юргана
Хехе, минахме на военна терминология  Joy Бубе, аз съм отдавна заподозряна ехеее, четки за зъби, коледни картички, сега сайтовете в чужбина - нищо не пропускат да ми проверят  hahaha (нали става ясно, че се шегуваме...)

Ама вие шегувахте ли се досега?!? Колежки, моля ви се, не издавайте хипер-ултра-мега-секретните ни тайни!

# 203
_ilka_ , много лесно  Peace. Правя я по тертип на бисквитената торта: В подходяща тавичка (за предпочетане квадратна или правоъгълна). Навлажнявам ги със сок от грозде (може и друг, но този тук е доста ароматен и го обичат вкъщи). После приготвям крем от инстант пудиг с мляко, без варене (прибавям малко течна сметана за разкош, но може и без). И почвам да сиропирам първият ред маца (като е леко влажна я начупвам и си запълвам дупките по тавичката. Следва ред крем+ орехи+ кокос+ шок. топинг (тук можеш да импровизираш с каквото имаш). После пак маца+ сок+ крем и т.н Накрая украсяваш според предпрочитанията. Задължително седи няколко часа в хладилник (една нощ примерно) за да попие хубаво мацата. Утре като направя ще пусна и снимка, ако ти не ме изпревариш в приготвянето.

Тиги, те се шегуват, че се шегуват за да не ги хване контраразузнаването шшшшшшшшшшшшът да мЪлчим  Joy

# 204
  • На дивана, под юргана
Тали, Исак среща на летището Моше и му казва:
- Здравей Моше, накъде пътуваш?
- Здравей Исак, отивам до Виена.
- Така значи, отиваш до Виена ли?
- Точно така - отивам до Виена!
- Абе Моше, как може да си толкова нагъл? Гледаш ме във очите и ме лъжеш! Казваш ми, че отиваш във Виена, за да си помисля, че ме лъжеш че отиваш във Виена, а ти всъщност отиваш точно във Виена! Как можеш, така безсрамно да ме лъжеш, но аз те разкрих, че отиваш във Виена!

# 205
  • Някъде там...
Тиги не е честно да разкриваш принципа ни на работа  Whistling Това е секретна информация  Joy

# 206
  • На дивана, под юргана
А-а-а-а, вие започнахте първи!

# 207
Скици сте !

Ние бяхме в ЯФО , возихме се на корабче  - аз , свеки и децата .... Мъж ми ни изпращаше  от брега , вееше с кърпичка и плачеше ...Защо ли (питате ли , питате вие ) ? Защото обиколката с корабчето половин час , а на брега - бели денс !Опа !
Приятно гледане :

http://www.petia911.snimka.bg/album.php?album_id=364521&view=2

Тигрис , няма да ме заболи ако ме потупаш по рамото ...Пробвай !   Wink

# 208
  • На дивана, под юргана
Бравос Петя! И на мен старото Яфо ми е любимо място. Упорито отказваш това за което ти писах...  Laughing
(mросто го остави да е винаги включено и пробвай следващия път)

# 209
   Тигрис , нека има к'во  да снимаме , а  светкавицата я  остави .... В тия  вълни и с двете деца в ръце ....къде за светкавица да  мисля ...А тя почти много добре работи на  автоматик , безмислени светкавици  няма. Не  светкам   от кораба до брега  Whistling .... Виж - козирка нямахме тоя път да  си светкаме под нея  .Надявам се повечето хора да се наслаждават на снимките на твоето любимо местенце , а и вие  скоро може да го посетите ...Да  ви пръсне по носа малко  Яфовско море  Flutter !

Ако знаете как пищяха и какъв кеф беше , а ние отпред седнали като на Титаник !  hahaha

Оставям ви, лека вечер !

Общи условия

Активация на акаунт